SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Hiçkimseyi öldürmeden oyunu bitirebileceğimiz bir RPG yapıldı mı? Sadece meraktan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Adventure oyunları işte onlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Fallout'u hiç kimseyi öldürmeden bitirmek mümkün. Ben denemedim ama nette pek çok walkthrough bulabilirsin bununla ilgili. Ayrıca 2008 nisan gibi çıkacak bir indie rpg var Age of Decadence diye, o da aynı şekilde combata girmeden bitebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Frank Horrigan nasıl öldürmüyorsun yaw turretları çevirip gene öldürüyorsun sonuçta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Fallout1 diycem ama onda da bilgisayarla katedrali patlatman gerekiyor, master dahil bisürü süper mutant insan falan telef oluyor heh. Sturm peki senin sorunu açalım, şimdi pasifist bi yaklaşımla hiçbir canlıyı öldürmek istemiyor musun yoksa combata mı girmek istemiyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 fallout ta adam son adamı öldürmek... deus ex 1 de 1 vey a2 adam öldürerek bitirebiliyoduk hatırlamıyorum tam belki zorlarsan onlaı bile öldürmeden bitirilebilinir. postal 2 ki kimseyi öldürmden bitirebiliyosun cok ilginctir mesela, bi deneyin derim, cok ilginc bi oyun aslında postal 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 fallout 1'i yarım saat'te bitiriyodu bir eleman kimseyi öldürmeden ama bugla :D . Aslinda bug'ta denmez ama oyunu yapanlar bile öyle bitirebileceğini tahmin etmemiştir yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 dinamit + pickpocket :> Yok hayır f1 de bile masterı sonuçta patlatıyorsun 1v1 girmesen bile. Deus ex 1 de 3 kisi öldürmek zordundasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ne yarım saati ya 9 dakika da bitirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 turretlar dışında oradaki askerleri de kendi tarafına alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 rpg sayılmaz ama thief var. sonraa baldurs gate var dermişim d: yok. planescapede uğraşsan olur gibi geliyor bana. son adamı da mantıkla yenmek mümkün zira. ama arasını bilemiycem çünkü alakasız alakasız thuglar saldırabiliyor sana bir de tabi oyunun bi olayı da combatlar, fantastik büyüler falan... sonraa lionheart'ta sneakle bitirmek mümkün, %30 expsinin mi ne alıyodun yaratınkların yanlarından sneak edip geçince. ama ona da combatsız oyun bitirmek denmez yani çok sıkıcı d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Torment Tormentta ilk odadaki zombiyi, pregnant alleydeki dabusu, kendi mezarında iki kere kendini, Raveli, Triası ve Vhailor yada Ignus'dan birini öldürmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 sıfır combat rpg diye birşey yok, onun için adventure oyunları oynamak gerekiyor. ama adventure oyunlarına en yakın planescape torment var işte. intelligence'i abartıp insanlarla konuşarak bile combata girmeden oyunu bitirebiliyorsun. fallout'ta bile daha fazla combat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 axedice said: torment Tormentta ilk odadaki zombiyi, pregnant alleydeki dabusu, kendi mezarında iki kere kendini, Raveli, Triası ve Vhailor yada Ignus'dan birini öldürmen gerekiyor. pregnant alley deki dabus u öldğrmek zorunda değilsin.evlerden birinde tuzağa düşürüp kitleyebiliyorsun.trias la da dövüşmek zorundasın ama öldürmek zorunda değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 lionhearth'da %70 di sanırım senak xp si, ama orda var yahu baya kesmen gereken adam sanırım, hoş 1 kez oynaım cok emin değilim ama o kadar imkan tanıdığını sanmıyorum. hiç insan ölüdrmeden bitirebiliceğimiz vampier bloodlines olabilir ama, sneakle gecip insanları bosslar vampir falan hep zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Combata girmeden olayı speech'le hallede hallede gitmeyi kastediyorum. Başka bir oyuncu önüne geleni kese kese de bitirebilmeli aynı oyunu. Warren Spector Deus Ex1'de "oyunu bitirebilmek için en az 4 kişiyi öldürmek zorunda olduğunuzu sonradan farkettim, bu kötü bir hataydı" demiştir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Cuce said: hiç insan ölüdrmeden bitirebiliceğimiz vampier bloodlines olabilir ama, sneakle gecip insanları bosslar vampir falan hep zaten İnsan öldürmek zorunda kaldığın yerler de var ama. Side questlerde bi dolu var zaten, ama onları saymasak bile oyunda ilerlemen için en azından Chinatown ana görevlerinden birinde kendini "Mandarin" diye tanıtan lavuğu öldürmen lazım ki insan o. Aynı şekilde Therese'in üstümüze saldığı serserileri filan da öldürmek zorundaydık sanırım. Yani insan da öldürmek gerekiyo bazı yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Cuce said: postal 2 ki kimseyi öldürmden bitirebiliyosun cok ilginctir mesela, bi deneyin derim, cok ilginc bi oyun aslında postal 2 höee 0_o adam kıyma oyunu değil miydi o yahu ? vtm evet, therese in adamlarını öldürmek gerekiyor mesela. karizma vs ile ikna edilir mi bilmiyorum artı boss savaşlarında yine combata giriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 sneak ayrı birşey zaten. "hiç birisini öldürmeden bitirebileceğimiz rpg var mı" diyip de sneak örnek verip "thief'te sneak ile bitirebilirsin, fallout'ta sneak ile bitirebilirsin vs..." dersek zaten her rpg'de sneak ile bitirebilirsin. sneaking olan her rpg'de sneak ile bitirmen mümkün. ancak "hiç birisini öldürmeden bitirmek" diyince sneak dışında dialoglar ve opsiyonlar ile olması lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Bone said: sneak ayrı birşey zaten. "hiç birisini öldürmeden bitirebileceğimiz rpg var mı" diyip de sneak örnek verip "thief'te sneak ile bitirebilirsin, fallout'ta sneak ile bitirebilirsin vs..." dersek zaten her rpg'de sneak ile bitirebilirsin. sssssssııııııııııggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Baldur's Gatelerde combata girmek zorundasın bone öyle sneakle kaçamazsın. Keza tormentta da geçerli aynısı. Bloodlines öyle. Torment Hmm triasın redemption seçeneği vardı dimi? Peki alleyde evin içine hapsettiğimiz dabusun başına ne geliyor sence hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 kitli kalıyodu.bişe olmaz lady çıkarır onu bi ara :P hem dövüşmüyodun hem de öldürmüyodun işte.lafı çevirme şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bloodlines'da kacilmasi imkansiz boss fightlar oldugu icin sifir combat olanaksiz, ama 5 obfuscate demek oyunun butun combat arealarini sonuna kadar yuruyerek gecebilirsin demek. Bir cok normal quest ise zaten konusarak hallediliyor. Tormenttaysa yine minimum combatla oyun bitirilebilir. Ozellikle diger Black Isle oyunlarindan farkli olarak ekran degistirirken butun grubun birlikte olmasi ihtiyaci olmadigi icin, haritanin bir noktasindan diger noktasi tek adam yollayarak combati es gecebilecegin bir cok nokta var (mesela Mordon cube high difficulty'de 0 buyu ile kaldigim anda mekanin tumunu "kos lan kos" konseptiyle gecmistim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Kaede said: Frank Horrigan nasıl öldürmüyorsun yaw turretları çevirip gene öldürüyorsun sonuçta ? ben konuşup tövbe ettirerek depresyona soktuğumuzu hatırlıyorum, öyle bırakıp kaçıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Sam said: Kaede said: Frank Horrigan nasıl öldürmüyorsun yaw turretları çevirip gene öldürüyorsun sonuçta ? ben konuşup tövbe ettirerek depresyona soktuğumuzu hatırlıyorum, öyle bırakıp kaçıyorduk. Öeah ilk defa duydum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar