Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Midem resmen 2 gündür beni süründürüyor. Acıdan uyuyamıyorum, uyuduğumda ya saçma sapan kabuslar görüp bunalmış bir şekilde uyanıyorum ya da hiç uyanmayacakmışım gibi yatıyorum, zorunluluktan kalkıyorum. Sürekli mide ağrısı var, midem yanıyor. Üzerimde inanılmaz bir baskı var şu anda (Okulla alakalı), stres oldukça mide ağrım artıyor, ağrım arttıkça daha çok stres yapıyorum. Ebeveynlerim final dönemi için Maraş'a gelmeye karar vermişler hatta, bugün haberim oldu. Şimdi, 1 numaralı sebebi stres, ondan eminim. O konuda yapabileceğim bir şey yok. Yediklerime ve içtiklerime dikkat ediyorum şu anda ama pek bir etkisi olmuyor. Biliyorum "Paticik'te kaç tane doktor var da tavsiye istiyorsun" muhabbeti olacak ama Perşembe günü 2. finalim var, cidden çok önemli bir ders ve benim bir an önce çalışmaya başlamam lazım. O yüzden şu allahın belası mide ağrımı en azından geçici de olsa bastıracak bir çözüme, ilaca ihtiyacım var. Öyle durumdayım ki, şu konuda gördüğüm ilk ilacı direkt çıkıp alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 benim arkadaşımda vardı böyle şurup gibi bişey içiyordu. doktora bi görün versin bi ilaç. bir de çay çikolata kahve fln yasaktı ona. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 soğuk olmayan tuzlu bi ayran içmeni tavsiye ederim. ve ilaç olarakda rennie denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 rennie işine yarar. Bende de aynı durum var. Kola, Bira, aşırı soğuk ve sıcak şeylerden uzak durman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 orta sondan beri gaztrit ağrısı çekerim (6 senedir oluyo) hertürlü tedbiri biliyorum... ilk olarak miden çok ağrığı zaman bi adet metsil adlı ilaçı alıyosun ki kendisi çiğnene bi ilaçtır,onu aldıkdan sonra geçicek sanma geçmiyo midende sıkışan gazı dışarı çıkarmana yardımcı oluyo yani afedersin süerkli bi geğiriyosun bunun yanı sıra direkt barbarca bi tavsiye ama mideni bozmaya çalış yani sürekli tuvalette ol montla sıç pelerinle sıç ne yaparsan ama sıç:D(pardon bayanlar ama bu bi gerçek)başka bi çaresi yok kurtuluşuda yok ben bayıldığımı biliyorum ağrısından nasıl geçer diye bi çözüm arama aslında geçer onuda yaziyim.. asitli içececekler,alkol,sigara,sinir,stres bunlardan uzak durucaksın git keşiş ol gaztirit ağrın kalmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mitsubishi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 adamınbiri said: montla pıtını yap pelerinle pıtını yap ne yaparsan ama pıtını yap:D :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 koyaanisqatsi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 psikologa git kanka, acilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Izgara yağsız et yersen kısmi olarak ağrını keser, zeytinyağlı vs. yemeye çalış... kuruyemiş yeme, kola vs içme... rennie iç yandığı zaman bir de.. en önemlisi: mideni boş tutmamaya çalış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 heh evet kertenkele unuttuğum ve cidden çok önemli bi noktaya parmak basmış kesinlikle miden boş durmıycak ki yiyeceğin şeylerle midene dokunmayan şeyler olcak mesela mandalina,portakal ve hatta bi çok meyve mideye rahatsız eder bunun yanında sarmısak,balık ve yoğurtta kötü yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bence önce doktora gitmelisin böyle böyle demelisin o sana ilaç vericektir. benimde başıma gelmişti sinir stres sanıodum nedenini. sonradan anlaşıldı, amipli dizanteriymiş ki sinirlenince o da hemen mideme vuruyo. dizanteriyle ne alaka sinir diceksiniz ama öyle oluyo :/ hani belki öyle bişey de olabilir. iyisi mi sen doktora görün hemen. öyle bişey yoksa bir de psikologa git. benim arkadaşımın da başına gelmişti ki tamamen sinir stresten hiçbişey yiyemiyordu kusuyodu sürekli. düzeldi ama biraz zaman alıyor düzelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Aynı dertten müzdaribim, aşırı stres sıkıntı sonucu organik rahatsızlıklar işte. Ciddi tavsiye, psikiyatriste görün Ekmeğinin tavsiyesi, Hiçbişey için canını sıkma, iyi ol olur mu kanka =:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Organik rahatsızlık ne lan? Biyolojik, fizyolojik falan olmasın o? Köylü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 köylü milletin efendisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 sabah 7 ye kadar dota oynarsanız bu olur. alırım midenizi orçunun röntgenlerinde midesi çoktan kaybolmuş bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Xaenin said: Organik rahatsızlık ne lan? Biyolojik, fizyolojik falan olmasın o? Köylü. Psikolojik olmayan rahatsızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Dağlı. HAYVAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 S oldun aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Ekmeğe madalyayı vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Ha gayret az daha kıvır O olcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Eekmeek sen misin, nayninanaynom yer misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 yazcagim ilaclar sadece gecici olarak ise yarar doktora görünmeni tavsiye ederim bi de reflu vs ise 2 yastikla yatnayi dene bazen ise yarar rennie haplar var rennie duo var surup daha iyidir, mideyi sıvadıgı iddia edilir talcid var tums var bi de g ile baslayan yesil kutulu surup var gaviscom du sanırım genelde yan etkisiz seyler bunlar ama alcaksan yine de bi oku.. , edit : bu biraz tekrar olcak ama kahve kola vs icme yatmadan en az 3 saat önce yemek yemeyi kes bazik besinleri tercih et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Rennie'yi tofita niyetine yiyordum dün, bugün polikliniğe gittim. "Gastrit" deyip ona göre ilaç yazdılar, aldım ilaçları (3 farklı ilaç) henüz bi etkisi yok hehe Dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Asitli icecekleri birakicaksin.Baharat kullanmicaksin.Yagdan uzak durucaksin.Kahve tarzi seyler tuketmiyeceksin.Acı yemiceksin.Mumkunse Sut kullanmicaksin. Yani genel olarak hayatin boyuna bundan sonra yediklerine dikkat ediceksin.Stressten uzak durmaya calısıcaksın.Duzenli bi yasam suruceksin. Son olarakta,Aramiza hos geldin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar