Drakkahn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Bütün büyük şehirlerde lvl1 karakterlerden oluşan ve isimleri xasdn aqnmask weqwr olan karakterlerin yaptığı reklamlardan fenalık geldi. Silvermoon ve Thunderbluff ıda çözmüşler, onu bırakın Shatrath'tan Orgimmar'a giden portaldan geçiyorsunuz, çıkışta 3 reklamcı sizi bekliyor, Trade kanalı zaten Gold ve Guild reklamından geçilmiyor. BG'lere gireyim diyorsunuz bütün Battlemasterların önünde reklamcılar spam reklam. Günde 100 kere trade'den bir gm de bizi duysun diye bagiriyorum ama eminim reklamların arasında kayboluyordur. Geçenlerde birisi guildde lvl1 karakterlerin söylediği hiçbirşeyi göstermeyen bir addondan bahsetti. Bilgisi olan var mı? Ignore list full ama durmak bilmiyorlar.. Bezdim.. Shatrath'a AH koysalar Orgrimmar'a yada herhangi bir şehre giden şöle böle olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 spam sentry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 report spam ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 çok iyi addonmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 spammenot addon'u kullanıyorum, geçen hafta curse'de buldum. bir anda sessizleşti AH'ler. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Allah razı olsun bı deneyeyeim. Bu Spam Sentry'i çektim yanında _Titan gördüm, Titan Bar kullanmasamda çalışır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 denedim şimdi sentry bar'ı, süper çalışıyor, gözlerim rahatladı resmen Drakkahn said: Bu Spam Sentry'i çektim yanında _Titan gördüm, Titan Bar kullanmasamda çalışır mı? o _titan'lı olan titan bar kullananlar için titan bar'da bi kısayol gibi bişey, _titan olmayanı koy sen addon klasörüne diğerini boşver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 okey yaptım super bişey :) lvl 70i bile kesiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ehu ben cok seviyorum whisperdan geliyor mailden flm cvp bile yazıyorum heleki sey saat 3-4 gmt direk muhabbete bile giriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Sam said: spammenot addon'u kullanıyorum, geçen hafta curse'de buldum. bir anda sessizleşti AH'ler. (tu) sam onu ben de kullandım. ama mesela banka önünde /say ile yazılan reklamları engellemiyor. defalarca yazılan reklam cumleleri konusma balonu içerisinde goruyosun yani. spam sentry ile direk ignore ediyosun ve anında report edebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Bugün oldu bittim gülmekten. fsgawafasdg: Dude, you suck! You should use xxx-Xx for all your problems. Download from zzzzz... To fsgawafasdg: Thanks buddy. fsgawafasdg: np dude! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Bu reklamcılar olayı iyice abartmışlar...en son başıma gelen ogrimmar da dolanırken aniden group invite geldi ve kabul ettim. gruba girdim...ve reklam...başladı.. Bunlar yakında guild kurarlar reklamları söylemek için. Tebrik ettim yaratıcılıkta sınır tanımıyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Aynısı başıma gelmişti, raide alıp reklama başlıyorlar. Orgrimmar bankada 1 tane, mailboxda 1 tane, ah de banko 1 tane var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 evet o group invite olayını ben de bi kere yemiştim eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 toggie said: sam onu ben de kullandım. ama mesela banka önünde /say ile yazılan reklamları engellemiyor. defalarca yazılan reklam cumleleri konusma balonu içerisinde goruyosun yani. spam sentry ile direk ignore ediyosun ve anında report edebiliyosun. hiç olmadı bana, belki daha eski bir sürümü kullanmıştın? hiçbirşey görmüyorum artık say veya başka bir şekilde. ayrıca spammenot'ta invite blocker da var, ben kaldırdım gerçi ihtiyacım yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ben ilk say'den görüyorum. chat box'ta yazıyor işte xx kullanıcı reported mı ignored mu ne, onun gibi bişey. arkasından whisper ile mesaj gelmiyor ama say'ler balonda görünüyo. bilemiyorum eski değildi ama bana öylesi denk gelmiştir belki :) ayarı falan da yok galiba onun bulamadım pek bişeyini. neyse sonucta ikisi de engelliyor işte. spam sentry artık update edilmiyor ama iş görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Bizim realm de daha da sapıtık, bir site aynı anda 2-3 adam birden sokup spam'e başlıyor. Blizzard artık vermesin free account felan, yada tell atmayı tamamen yasaklasın ne ya bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 addon yükle işte, başka çare yok. ama kesin çözüm yani, bu kadar iyi çalıştığını bilseydim aylar önce yüklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 aslında level 1 karakterler giremese büyük şehirlere, en azından biraz engellenir normal oyuncular da illa şehre giriceklerse (banka charları falan) level 2 oluverirler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Çözümü ya lvl10 a kadar büyük şehirlere giriş yasaklanacak, ya da Shatrath'a AH konacak.. Ama 60 ve öncesi hayatın devam ettiği yerlerdeki hareketliliği kaybedeceklerinden böle birşey yapmayacaklardır. Ignore, report artık kar etmiyor. Kesin bir çözüm şart. Gerçi verirler 1 2 g bir mage'e açtırırlar portal Shatrath'ta da yaparlar reklamı... Dediğim gibi level cap gelse büyük şehirler için güzel olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 @Drakkahn Yada herkez spamsentry yüklüücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 oynamıyorum ama çok merak ettim. ne reklamı yapıyor bu arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Gerçek para karşılığı oyun içi gold satış reklamı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 gogo silvermoon / exodar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar