Masakari Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 youtube da gezerken gordum ayın 11 ınde cıkacakmıs saglam fılme benzıyor jason statham basrolde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 director: Uwe Boll ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ayrıca bu film bi kaç senedir çıkacak diye geziyor hatta bi ara sinema çekimleri düşmüştü internete bence çıkmaz bu film :) Ayrıca çıksada bir şeye benzeyeceğini düşünmüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 rahatsiz said: director: Uwe Boll ...... rahatsiz said: director: Uwe Boll ...... rahatsiz said: director: Uwe Boll ...... rahatsiz said: director: Uwe Boll ...... rahatsiz said: director: Uwe Boll ...... rahatsiz said: director: Uwe Boll ...... rahatsiz said: director: Uwe Boll ...... rahatsiz said: director: Uwe Boll ...... .... =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 oynamadım, o yuzden konusunu bilmiyorum da dungeon siege'in filmi mi bu simdi ? fragmanı guzele benziyor ya =), zaten kotu de olsa jason statham'ın herseyini izleriz eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Uwe Boll ? iyi bir film ? Beklemek ? Doğruyu söylemek gerekirse aha Dungeon Siege'yi de kaybettik demiştim ilk duyduğumda,her ne kadar şuan bile böyle düşünüyor olsam bile geçen 2 hafta kadar önce İzmit'teki sinemadaki bekleme odasında izlediğim fragman bayağı hoşuma gitti. Ray Liotta'yi gördüm sevindim,birde Jason Statham'ı o halde görünce bayağı yabancılık çektim.Fragman güzele benziyor,Statham'in yaptıkları bana Drizzt'i hatırlattı nedense,kömürle boyarız Statham'i Drizzt'i de oynatabiliriz :) Neyse Uwe Boll'un para kaynakları tükenmek bilmiyor,kendi de aldığı yorumlardan ve küfürlerden tükenmemiş onu görüyoruz.Ama umarım geçmişten dersini almıştırda iyi bir film izleriz elinden çıkan. Bu arada fragmandaki sarışına çok takılmıştım,bir yerden acaip gözüm ısırıyor demiştim.IMDB'ye baktım şimdi ve Eyes Wide Shut'daki Milich'in kızı olduğunu gördüm,Leelee Sobieski,bayağı sevindim nedense,bir ara hayrandım EWS'deki kısacık sahnesine rağmen,çok araştırmıştım.(tamam aşık olmuştum :( ) Büyümüş kereta. Anlamadığım bu yazıyı bitirmeden beyazperde'ye de bakayım dedim,orada film 2006 tarihli ve 3 Kasım 2006'da ABD'de gösterime girdiği yazıyor.IMDB'ye baktım gösterim tarihi 11 Ocak 2008 ama filmin premieri 3 Kasım 2006'da yapılmış.Bazı ülkelerde de 2007'nın sonlarında vizyona girmiş.Beyazperde'yi vuralım mı şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 fragman baya sağlam ama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Dungeon siege ilk bilgisayarım eve geldiğinde ilk yüklediğim oyundu ve pc çalıştıramamaıştı fıtık olmuştum bu yüzden filmide bi dejavu fıtık etkisi yaratmasın izlemei düşünmüorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Kadro iyi gorunuyor, fragmanda fena değil. Çıkarsa izleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ikinci bir dungeons and dragons vakasına hazır olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 İnanmıyorum ya eski günleri hatırladım :P en sevdiğim oyundu bu (nwn'den sonra) fragmanı fena değil umarım güzeldir kendi de.. Elora tam olmuş bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 hah tam da "oyunu vardı bunu" demek için girdim. eheh. hatta bişi dicem ama üstüme atlamayın =p oyunu şu a hdd de duruyo. (dicektim ki hayırrrrrrrrr silinmiş formatta ffs).. neyse.. oyun süperdi. 2. bölüme geçmek isterken git siteye üye ol diyodu. netten siteye girmek istedim kapanmış yok öle bi site. hiçbizaman 2. bölüme geçemedim :( halbüsü deli güçlü olduydum pff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 imdb de 4.1 almış :P. Ayrıca sanırım filmin oyunla pek alakası yok. Ailesi oldurulen bi adamın intikam olayını işliyor film. Ama kılıç ve büyü olan çamurdan bi film olsun yine de izlerim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Adam her türlü Bilgisayar oyununu film yapmaya and içmiş galiba :) BloodRayne, Postal (gerçi bu komediymiş :)), Alone in the Dark, FarCry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 almanya da gosterime girdi kasim ayinda bildigim kadariyla, hatta ortalikta cam lerini de bulmak mumkun, benim hatirladigim zaten birincinin hikayesi, kasabasi ailesi zarti zurtu oldurulen bi amcamin, ben kendimi yola vurcam hero olcam demesiyle baslamiyomuydu? inanilmaz manzaralar vardi oyunda, basindan kalkmadan oynuodum, multiplayer oynadik cok uzun zaman arkadaslarla cooperative olarak.. umarim filmi de oyunu kadar iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 BloodRayne ile Alone in the Dark (özellikle bu) hayatımda izlediğim en kötü filmlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ehüm bu arada pardon siz microsoftun dungeon siicinden bahsediosunuz =p ben se çok daha eskisinden bahsediorum, başka firmanın yaptıı hehe neyse. ama evet DS1 de çiftçi amca ben hero olcem oyunumu filmimi yapcekler posterlerim duvarlarımı kapliycek diye yollara dökülüodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Pack Mule da varmıymış başrollerde? Zira DS1'de en fazla kullandığımız karakterdi kendisi neredeyse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 komik oyundu yenilik diye katır getirip diablonun tahtını sallamışlardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 hey gidi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Osuruk sesinden remixleri film müziği yapsalardı çok daha iyi müziklere sahip olabilirdi film,bu nedir ya? Dün gece izleme hatasında bulundum evet,kurgu desen malca,oyunculuk desen malca,müzik desen izdirap zaten,yönetmen desen zaten özürlü,geriye ne kaldı ? Jason Statham,Ray Liotta gibi adamlara yazık olmuş.Filmografilerin böyle bir filmin olması büyük bir eksi olmuştur onlara kesin... Berbat işte merak edip bile izlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Filmin adı In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale iken bunu Özgürlük Savaşcısı diye çevirmeleride ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Uwe Boll filmleri 30 sene sonra kült olursa ne ilginç olur ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 o günleri görürsek eğer beni vurmanı istiyorum arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Ed Wood gibi Uwe'nin de filmini çeksinler =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar