Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dungeon siege tale

Masakari

Öne çıkan mesajlar

rahatsiz said:
director: Uwe Boll ......

rahatsiz said:

rahatsiz said:

rahatsiz said:

rahatsiz said:

rahatsiz said:

rahatsiz said:

rahatsiz said:

.... =(
Sosyal ağlarda paylaş

Uwe Boll ? iyi bir film ? Beklemek ?

Doğruyu söylemek gerekirse aha Dungeon Siege'yi de kaybettik demiştim ilk duyduğumda,her ne kadar şuan bile böyle düşünüyor olsam bile geçen 2 hafta kadar önce İzmit'teki sinemadaki bekleme odasında izlediğim fragman bayağı hoşuma gitti.

Ray Liotta'yi gördüm sevindim,birde Jason Statham'ı o halde görünce bayağı yabancılık çektim.Fragman güzele benziyor,Statham'in yaptıkları bana Drizzt'i hatırlattı nedense,kömürle boyarız Statham'i Drizzt'i de oynatabiliriz :)

Neyse Uwe Boll'un para kaynakları tükenmek bilmiyor,kendi de aldığı yorumlardan ve küfürlerden tükenmemiş onu görüyoruz.Ama umarım geçmişten dersini almıştırda iyi bir film izleriz elinden çıkan.

Bu arada fragmandaki sarışına çok takılmıştım,bir yerden acaip gözüm ısırıyor demiştim.IMDB'ye baktım şimdi ve Eyes Wide Shut'daki Milich'in kızı olduğunu gördüm,Leelee Sobieski,bayağı sevindim nedense,bir ara hayrandım EWS'deki kısacık sahnesine rağmen,çok araştırmıştım.(tamam aşık olmuştum :( ) Büyümüş kereta.

Anlamadığım bu yazıyı bitirmeden beyazperde'ye de bakayım dedim,orada film 2006 tarihli ve 3 Kasım 2006'da ABD'de gösterime girdiği yazıyor.IMDB'ye baktım gösterim tarihi 11 Ocak 2008 ama filmin premieri 3 Kasım 2006'da yapılmış.Bazı ülkelerde de 2007'nın sonlarında vizyona girmiş.Beyazperde'yi vuralım mı şimdi ?
Sosyal ağlarda paylaş

hah tam da "oyunu vardı bunu" demek için girdim. eheh. hatta bişi dicem ama üstüme atlamayın =p oyunu şu a hdd de duruyo. (dicektim ki hayırrrrrrrrr silinmiş formatta ffs).. neyse.. oyun süperdi. 2. bölüme geçmek isterken git siteye üye ol diyodu. netten siteye girmek istedim kapanmış yok öle bi site. hiçbizaman 2. bölüme geçemedim :( halbüsü deli güçlü olduydum pff...
Sosyal ağlarda paylaş

almanya da gosterime girdi kasim ayinda bildigim kadariyla,
hatta ortalikta cam lerini de bulmak mumkun,

benim hatirladigim zaten birincinin hikayesi, kasabasi ailesi zarti zurtu oldurulen bi amcamin, ben kendimi yola vurcam hero olcam demesiyle baslamiyomuydu?

inanilmaz manzaralar vardi oyunda, basindan kalkmadan oynuodum,
multiplayer oynadik cok uzun zaman arkadaslarla cooperative olarak..

umarim filmi de oyunu kadar iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Osuruk sesinden remixleri film müziği yapsalardı çok daha iyi müziklere sahip olabilirdi film,bu nedir ya?

Dün gece izleme hatasında bulundum evet,kurgu desen malca,oyunculuk desen malca,müzik desen izdirap zaten,yönetmen desen zaten özürlü,geriye ne kaldı ? Jason Statham,Ray Liotta gibi adamlara yazık olmuş.Filmografilerin böyle bir filmin olması büyük bir eksi olmuştur onlara kesin...

Berbat işte merak edip bile izlemeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...