aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 sezer naaptın :/ boğaziçi bilgisayar mühendisliğine gel kızları tercih edersin yine merak etme (bölümün önemli bir kısmının kız olması ve programlama biliyor olmaları güzel birşey tabi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 silmarwen gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Berk... Kaba etsin abi sen. Tamamını niye yazmıon lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 dur bende msnden engelliyim hemen ahhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 haklı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 gay gey gıy üf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Obaa silmarwen tanışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 axedice said: Obaa silmarwen tanışalım sen de mi gaysın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 olmayan parmak kaldırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 o anlamda dememiştir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 axedice said: Obaa silmarwen tanışalım 550 km den gördüm bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ve arttırıyor musun Kaede? Bu arada. Berk, bu konunun alacağı post sayısıyla doğru orantılı olarak senin üzerinde uygulanacak şiddet miktarının artacağının da farkındasındır umarım... Mesajın aslı "telefon konusunda" diye devam etmektedir. Ama bu berk önceden de belirttiğim üzere bir kaba et olduğu için böyle bir yerde kesmeyi münasıp görmüştür. Üstüne üstlük konuşmanın yanında aşağıya kadar metrelerce uzanan kaydırma çubuğunu da silmiştir. Adidir, goşisttir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Hayır pas geçiyorum. Henüz Axedice ile homoluk konusunda yarışabilecek birini tanımadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 aga numaramı attım özel mesajdan görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 en son namaz kılacaktık abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Silmarwen said: ve arttırıyor musun Kaede? Bu arada. Berk, bu konunun alacağı post sayısıyla doğru orantılı olarak senin üzerinde uygulanacak şiddet miktarının artacağının da farkındasındır umarım... Mesajın aslı "telefon konusunda" diye devam etmektedir. Ama bu berk önceden de belirttiğim üzere bir kaba et olduğu için böyle bir yerde kesmeyi münasıp görmüştür. Üstüne üstlük konuşmanın yanında aşağıya kadar metrelerce uzanan kaydırma çubuğunu da silmiştir. Adidir, goşisttir. Hiçbirini bilinçli yapmadım. Aceleyle keserken öyle oldu. Kaldiriym istersen resmi? =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 acelen neydi kaçıyo mu forum? bana noluyo be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Oha feykbukda ekli birde adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar