Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 millet oturup nelere kasıyor ya allahım iş güç olmayınca tabe ehueuehuehueheuhe karı yı çocukları dampere bağlımdadım da gülerken elim bardağa çardptı bardak kırırıldı:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 sarkıdaki sözler güzel ama adam alfabedeki 29 harften 28 ini söyleyebildigi icin biraz olmamış :-) didonun kısmı süper ama caydan geldim evimeee ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Kedi nurcanum dan ba$ka $arki tanimazki :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2001 said: 2001-04-29 16:34 tarihinde, Athenax yazmış: olm burda esas komik olan adamin aksani hehehe hani bole uzun sure yurt disinda kalmis tipler turkceyi unutur ya r leri yuvarlayarak konusurlar, ole bi model bu da... olmamis yane ehe hele sonunda hassiktirrr dio ya ordaki r vurgusu feci Ah bu şarkıyı ben söyleyecektim ki... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 şimdi ööle aylak aylak gezerken farketttim bu topiki. bulabilirmiyiz biyerde? kazaa da bulamadım ben.[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life Still hanging on, still going strong, here I belong And maybe I'm crazy but I just can't slow down And maybe I'm crazy but at least I'm still around The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 buldum Aha çekin burdan[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life Still hanging on, still going strong, here I belong And maybe I'm crazy but I just can't slow down And maybe I'm crazy but at least I'm still around The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Şevki Not: Aramayan top olsun emi. kısmı çok hoşuma gitti ahuauhhua[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mahmut abi güzel abim nassın arıyom ulaşamıyom abi Hahahahaha.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 abi bırakın en kral yeri bak olm öle top mop demişsin. yakışıyo mu lan. gelir oraya s.kerim bak seni.[signature][hline]The Holyman Ben, 05 January 2004 18:32 tarihinde Pklar hakkında demişim ki: Ben gördüm kel gibiler ama değil gibilerde sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Şarkıyı dinlemeden önce aramayan top olsun diye yazdığınızı ben Napster'da aramayan top olsun anlamıştım muhamuah Çok hoş şarkı.. Orjinaline sadık kalınıp Türk motifleriyle işlenmiş hueuhe[signature][hline]Bowabe : Grenadeer, Creature Handler (Bria Galaxy) |rp| May the force be with the rebels! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 beyler tadında bırakın şarkıyı buraya yazmanız gerekmiyor.[signature][hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 http://www.cigicigi.com/indir.asp?id=159 buradan da çekebilirsiniz... güzel yapmış adamlar...[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 www.tahribat.com dada var burda bi kac parca daha var dowlandlarda falan.[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 eheheahae nası kacırmısım bunu ehaheahe yehaheah yazık ya eheaheah 'geçen gün bi hesap yapmışım ülser oldum abi' eheaheah karne üstü iyi geldi[signature][hline]|apache the taksimetre| OHHHaaA ÇüŞŞ bu kadar ucuza nası satarlar ya..?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 eheh sakaryada evdeki ark cekmişti 2 ay once fln dinliyoduk süper lol :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 la baya eski bişi bu bende arşivi var mahmutabi.com un girin hepsini dinleyin.. ciao bella'nın liriklerliyle beraber bi dinleyin bütün sözleri var.. www.mahmutabi.com[signature][hline] [Bu mesaj Salieri tarafından 24 January 2004 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ahahahaha nerdeyse 20. dinleyişim hala yarılıyorum ehaeehau[signature][hline]|apache the taksimetre| OHHHaaA ÇüŞŞ bu kadar ucuza nası satarlar ya..?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Adam işi biliyor hehehehe.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar