ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Evet dün tatilim bitti . Dolayısıyla yarın başlayacak dersler için geri döndüm.. Sabah annem tarafından saat 15.45 'deki uçak için sabahın 7.45'inde uyandırıldım. Annem bana " çabuk ol" diyor. Anne uçak saat 3 45 te. Ne çabuk olayım? Tartıştık falan , kahvaltı bile edemedim adam gibi , bavulu falan kapadım , bir de ufak bir çanta hazırladım omzuma asayım , içine pasaport kimlik falan koyayım rahat olsun. Evden çıktım taksiye binecem , taksiyle havaş otobüsünün kalktığı yere binecem. Bindim taksiye bi baktım çanta yok. Omuz çantası işte. durdurdum taksiyi neyseki kapının önündeydik. İçeri gireyim dedim , anahtar girmiyor. Girse bile yarısına kadar. Dönmüyor tabi. Sinirden kapıya tekme omuz daldım. Biraz kırıldı ama tam olarak kıramadım tabi. Bu cüsseyle eheh. Omzuma ağrılar girdi tabi. Çilingir geldi. Havaş otobüsü kaçtı tabi. İçeir girdim çantayı aldım. Atladım taksiye , havaalanına ışınlandım. Bagajlarımı bırakacam işte , bi baktım ; Pasaport yok. Ptt'ye gittim havaalanındaki , annemi aradım. Ben : anne? Masanın üzerine bakar mısın? Ne görüyorsun? Anne : Pasaportunu görüyorum kızım. Ben : Anne... Anne : Efendim kızım? Ben : Anne napıyo o orda?!?!! Anne : Unutmuşsun kızım. Ben : anne getir onu. kaçıyor uçak! Annem neyse sağolsun melek kadın atladı getirdi pasaportumu. Sabahki tüm sinirimi yok etti öylelikle.. Neyse bıraktım bagajları . Porta yardırdım tabi. Bindik uçağa. Yanımda da yaşlı bir amca var. Bir şeyler anlattı paso . Bir saat kadar uçtuk. Sonra baktım uçak sallanıyor. Normaldir dedim o anda anons yaptılar. " Arıza çıktı istanbula dönüyoruz..Lütfen sakin olun. " Başka bir ülkeden kalkmış olsa muhtemelen oturur beklerdi insanlar. Millet başladı küfretmeye. Onlar küfrettikçe hostesler saklanıyor. Bir saat kadar da geri dönüş oldu. Böyle baya yalpalaya yalpalaya indirdi uçağı . Hiçbir açıklama ya da sakinleştiren olmadı tabi. İnsanlar sinir küpü yarım saat bekledik uçakta. Sonra indirdiler bizi dediler ki bekleme salonuna geçin. Motorda arıza oldu . Geçtik salona. Dedim bir sigara yakayım , bir de yiyecek bir şeyler alayım. Açlıktan ölüyorum orada. Saat olmuş 5 buçuk falan. Hiçbişi yemedim. Tam geçtik işte kontrollerden kapıyı tekrar açtılar paris yolcuları lütfen gelin falan. Millet nasıl küfürler savuruyor. Orda eli gözü titreyen bi abi vardı yol boyunca sigara sigara diye sayıklamış. O bile içemedi sigarasını valla üzüldüm adama. Bindik tekrar uçağa. Diyorum şimdi yaparlar birşey. Adamlar soğuk soğuk pilavı ve köfteyi attılar önümüze allahsızlar.Ben onunla nasıl doyayım? Hadi benim boy da kilo da ufak. Ama iki arkamda bir çocuk vardı mesela kapı kadar. Ona acıdım yani. Neyse sağ sağlim getirdiler parise. Dediler bir nolu çıkıştan bagajlarınızı alabilirsiniz falan. Gittik bekliyoruz. Bekledik bekledik. Herkes bekledi. Bagajlar nerde? Yok. iki numaralı çıkıştan çıktı "-.-.. Aldım bavulumu . Bu sırada bagaj beklerken muhabet ettiğim iki arkamda oturan izmirli çocuk( çocuk da değil adam.) tokamı aldı. HAyatımın en saçmasapan yolculuğuydu anı olsun dedi. Gitti. Babamın karşılamasıyla hayatımın en saçmasapan yolculuğu da bitmiş oldu. Kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hangi hava yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 paristemi okuyosun derler adama? bilmiyorum da o yuzden sordum ama annenle aranda geçen muhabbet çok güzelmiş hafuhae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Onurair . Bir daha binersem noluyum abi. Bu kadar iğrenç bir muamele yok yani. @adamınbiri. Yok ya Paris olsa keşke. Le Mans'ta yaşıyorum babam sağolsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 valla hayatımda 1 kere bindim zaten uçağa ama hayatta THY dışında bi şirketle uçmam ben zaten tırsıyorum:D marsilya olmadığına şükret ahfuaehfa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hala yaşıyorsun, sevinmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 onur air'ın herhalde seferlerinin %50sinde uçak arızası çıkıyor. insaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 abi bi ara muhabet geçti işte dedim "Bagajlarınız dubaide " demelerinden korkuyorum falan. Çocuk bana " Dubaiden gidip almanız gerekiyor " derlerse asıl hiç şaşırmam dedi. Ya o anda bile espri yapabiliyorduk. Ona şaşırıyorum hala ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ona buna sinirlenmek, kendini germek yerine bulundugun anın tadını çıkarmaya çalışmak daha iyi bence. hayat böyle güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 o kadar açken ve omzun ağrıyorken sabahın 7 sinde başlayıp akşam 11 de biten bir yolculuk sonrası anının tadını çıkarmak sinirlenmek oluyor işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Bunlar ne abi, rezalet yahu. Hayır thy'de falan oluyorsa bu kadar sorun, referans olarak kabul edip tamam diyeceğim ama thyde hiç duymadım motor bozukluğu falan. Bence olmaz bu kadar şuursuz bir şirket, şunları 5 dakkalık bir araştırma sonunda buldum daha arasam neler çıkardı kim bilir. http://www.hafif.org/yazi/onur-air-mi-almayayim-lutfen http://www.ntvmsnbc.com/news/429575.asp?cp1=1 http://frm.ekshi.net/hollandanin.saglam.dedigi.ucagin.inis.takimi.arizaliymis.4393.html http://www.sanalpilot.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=3608 http://www.onsayfa.com/forum/flash-haberler/113536-onur-air-ucagi-yoldan-dondu.html http://www.ofpress.com/gUNDEM/Onur-Air-de-dusuyordu-9304.htm http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=28910 http://www.gencforumtr.com/showthread.php?t=52416 said: Onur Air'in iki uçağı zorunlu iniş yaptı Onur Air'e ait iki uçak, teknik arıza nedeniyle zorunlu iniş yaptı. Ankara-Amsterdam seferini yapan Onur Air'e ait A-300 tipi yolcu uçağı, motor arızası nedeniyle 310 yolcusuyla Atatürk Havalimanı'na zorunlu iniş yaptı. Ankara'dan, Amsterdam'a gitmek üzere 310 yolcusuyla birlikte saat 06.00 civarında havalanan Onur Air uçağı, motordan kaynaklandığı bildirilen arıza nedeniyle kalkıştan yaklaşık bir saat sonra Atatürk Havalimanı'na iniş yapmak zorunda kaldı. Uçak, arızasının giderilmesinin ardından saat 14.30'da yolcularını alarak havalandı. Antalya Havalimanı'ndan saat 11.35'de kalkan ve İstanbul üzerinden Lyon'a gidecek olan yine Onur Air'e ait Air Bus 321 tipi yolcu uçağı, kalkıştan kısa süre sonra yaşanan teknik arıza nedeniyle, Antalya Havalimanı'na geri döndü. İçinde 56 yolcu ve 4 mürettebatın bulunduğu öğrenilen uçağın teknik arızası açıklanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Hepsini okumadım ama gözüme dubai çarptı. Dubai ye gidiyosan 2 3 bişey isticem sakıncası yoksa. Herşey gönlünce olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 geçmiş olsun. yurtdışı aktarmaları dışında thy'den başka firmaya binmedim hayatımda. hiç de sorun çıkmadı. tabi onuraire göre daha tuzlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Ekmek said: Hepsini okumadım ama gözüme dubai çarptı. Dubai ye gidiyosan 2 3 bişey isticem sakıncası yoksa. Herşey gönlünce olsun. Hakkaten bişi okumamışsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Geçmiş olsun ya .. Bi sorum var.. Le Mans -:- Sochaux Nolur bu maç ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ahah nerden bilsin kız sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 geçmiş olsun O.o okurken bile daralıyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ahah bilmiyorum.. le mans alır herhalde.. * re re re ra ra ra le mans le mans laa laa laa * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 havalimaninda inince nasil sigara icecektin ki yasak benim bildigim her yerde allaha sukur sigarasizliktan eli titreyenede doktora gitsin diyorum. onur air e gelince ucuz etin yahnisi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Bana hep kolpa geliyor, bünye alışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 thy gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 matama said: havalimaninda inince nasil sigara icecektin ki yasak benim bildigim her yerde allaha sukur Cafe gibi yerlerde yasak değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 dEaThMooN said: Geçmiş olsun ya .. Bi sorum var.. Le Mans -:- Sochaux Nolur bu maç ? :D sabaha kadar berabere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar