Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir yürek daha gelip geçti hayattan.

Flameoffear

Öne çıkan mesajlar

Tekrar denemek istedim, seviyordum. Seviyordu. 2 ay ne çabuk geçti anlamadım. Çok hızlı akıyor zaman üzerimizden. Mutlu bir 2 aydı. Bazı şeyler çözüme ulaşmış görünüyordu. Değilmiş.
Obsesifliğin ve panik atağın dibine vurmuş bir insana bu kadar dayanılabiliyormuş.

Pişmanmıyım? Sordum kendime. Değilim, denemezsem sanırım pişman olurdum. Üzgünmüyüm? Sadece içimde minik bir hüzün kabarcığı var.Sanırım ikimizde böyle olmasını istemezdik. Ama önümüzde yaşanacak koca bir hayat var. Yaşananlar unutulmayacak, bazen gönül bir iki damla sızdıracak. Bu da herşeyin bir karşılığı olduğunu hatırlatıyor insana. Mutlu oluyorsan onunda bir yan etkisi muhakkak olacaktır. Eksi tarafı olmadan hayat insana hiç artı birşeyler vermiyor. Her kazanımla beraber bir kaybediş de oluyor.

İnsanları anlamak yeterince zor ken psikolojisi sağlıklı olmayan bir insanı anlamak çok daha zor oluyor. Yorucu bir süreç atlattım. Yoruldum evet. Ama şuan üzerimden bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Konuştuk telefonda, yüz yüze bunu yapamazdım dedi. Biliyorum dedim. Beni ne zaman görsen için sızlayacak herzaman dedim. Biliyorum dedi. Benim sızlayacakmı. Sanırım biraz sızlayacak. Böyle devam edemezdi ve nokta koyuldu.

Hayatımda bir izi olacak her zaman. Arkadaşların bile iz bırakırken 2 senelik bir sevda da insanda yer eder. Ne bilim umarım mutlu olmayı becerir, hakedip etmediği konuları bizim bileceğimiz iş değil. Sevmişsen haketmiştir.

Şuan hayatıma başka bir ruh girmek üzere. Birazcık korkutuyor bu beni. Ama sanırım ondan hoşlanıyorum. Çok güzel ve iyi kalpli bir kız. en azından sırtıma yük bindirmek yerine benimle yükümü paylaşmak isteyecek kadar beni düşünüyor. Hayat bize çok garip oyunlar oynuyor. Bir şeyi kaybederken bir başkasını veriyor. Hayat yerine getirmesi zor bir görev gibi. Arkanda bırakıp gidemiyorsun. Umarım bu sefer iyi şeyleri kötülerle dengelemeye çalışmaz. Umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

hacım şöle bi kaç ay rahatına bak nebilim telefonunu kapayıbilmenin rahatlığını yaşa,dışarı çıktığında yalnız olmanın tadını hisset,biraz hayatı yaşa.Yine biriyle çıkabilirim diyosun(çıkmak ne yaa off)ama hiç bi kadın farklı değildir sadece aynı rengin farklı tonları...
Sosyal ağlarda paylaş

bu işlerde büyük konuşmak kesinlikle zarar veriyo. ve bu dönemde başkasını sokmaya calışmakta acı veriyor. bak ben bu yazın başında 1 yıllık sevgilimden ayrılmıştım. başkaları olacaktı ama hayatın akışına ve birbirimize yine karşı koyamadık. bende bitirdim diyordum bi daha olmaz diyordum olsada yürüyemez diyordum zaman cabuk geciyor kasım 8 de başlamıştık bu senede kasım 8 de başladık tesadüf...tabi ne yaşadıgını bilemem ama yinede olay cok sıcakken büyük kararlar vermek her zaman dogru olmayabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Üzgün değilim şuan. Aramıyorum varlığını. Olmayacak duaya amin diyemedim. Bitti.

İşte iki seneyi geçkin bir mazi var. Ve tabiki kolay kolay sökülemiyor. Ağırdan almaya karar verdim diğer meseleyi. Biraz kendime zaman ayırmam gerekiyor. Zaten final dönemi kafam derslerde olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Akşam üstü yazamadım tam.
Dikkatli olmanı öneririm. Sahte mutluluklar yaşayıp gerçekler gün yüzüne çıkınca karşındakini kırma bence.

Neticede o da bir insan.
Tamamen yıkmadan yeni bir inşaat yapma.

(Farkındayım, hala saçmalıyorum ama umarım anlatabilmişimdir.)
Sosyal ağlarda paylaş

@Flame boşver pek fazla üsteleme kafanı dağıtacak seyler yap telefonunu kapa derslerine ağırlık ver yakın arkadaşlarınla çık kahve falan iç aa onu düşünme düşünme gereği duysan bile kontrol et kendini.

Olmayacak duaya amin demeyip bitirdi isen zaten bazı şeyler kafanda bitmiş hayatına yön verecek zamanlardan geçiyorsun finalleriin gibi bunlara ağırlık ver ve sonunda için bile sızlamayacak ve yeni bir ilişkiye adım atacak kadar hazır olabileceksin işte o zaman yeni birisi ile yeniden denersin.

Aşk,deneme yanılma yöntemidir çok uzun süre yanılırsın ama öle bi zamanda doğruyu bulursun ki hayatının sonuna kadar yanında taşırsın.(Producet by Lucifel)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...