Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Tekrar denemek istedim, seviyordum. Seviyordu. 2 ay ne çabuk geçti anlamadım. Çok hızlı akıyor zaman üzerimizden. Mutlu bir 2 aydı. Bazı şeyler çözüme ulaşmış görünüyordu. Değilmiş. Obsesifliğin ve panik atağın dibine vurmuş bir insana bu kadar dayanılabiliyormuş. Pişmanmıyım? Sordum kendime. Değilim, denemezsem sanırım pişman olurdum. Üzgünmüyüm? Sadece içimde minik bir hüzün kabarcığı var.Sanırım ikimizde böyle olmasını istemezdik. Ama önümüzde yaşanacak koca bir hayat var. Yaşananlar unutulmayacak, bazen gönül bir iki damla sızdıracak. Bu da herşeyin bir karşılığı olduğunu hatırlatıyor insana. Mutlu oluyorsan onunda bir yan etkisi muhakkak olacaktır. Eksi tarafı olmadan hayat insana hiç artı birşeyler vermiyor. Her kazanımla beraber bir kaybediş de oluyor. İnsanları anlamak yeterince zor ken psikolojisi sağlıklı olmayan bir insanı anlamak çok daha zor oluyor. Yorucu bir süreç atlattım. Yoruldum evet. Ama şuan üzerimden bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Konuştuk telefonda, yüz yüze bunu yapamazdım dedi. Biliyorum dedim. Beni ne zaman görsen için sızlayacak herzaman dedim. Biliyorum dedi. Benim sızlayacakmı. Sanırım biraz sızlayacak. Böyle devam edemezdi ve nokta koyuldu. Hayatımda bir izi olacak her zaman. Arkadaşların bile iz bırakırken 2 senelik bir sevda da insanda yer eder. Ne bilim umarım mutlu olmayı becerir, hakedip etmediği konuları bizim bileceğimiz iş değil. Sevmişsen haketmiştir. Şuan hayatıma başka bir ruh girmek üzere. Birazcık korkutuyor bu beni. Ama sanırım ondan hoşlanıyorum. Çok güzel ve iyi kalpli bir kız. en azından sırtıma yük bindirmek yerine benimle yükümü paylaşmak isteyecek kadar beni düşünüyor. Hayat bize çok garip oyunlar oynuyor. Bir şeyi kaybederken bir başkasını veriyor. Hayat yerine getirmesi zor bir görev gibi. Arkanda bırakıp gidemiyorsun. Umarım bu sefer iyi şeyleri kötülerle dengelemeye çalışmaz. Umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hacım şöle bi kaç ay rahatına bak nebilim telefonunu kapayıbilmenin rahatlığını yaşa,dışarı çıktığında yalnız olmanın tadını hisset,biraz hayatı yaşa.Yine biriyle çıkabilirim diyosun(çıkmak ne yaa off)ama hiç bi kadın farklı değildir sadece aynı rengin farklı tonları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bu işlerde büyük konuşmak kesinlikle zarar veriyo. ve bu dönemde başkasını sokmaya calışmakta acı veriyor. bak ben bu yazın başında 1 yıllık sevgilimden ayrılmıştım. başkaları olacaktı ama hayatın akışına ve birbirimize yine karşı koyamadık. bende bitirdim diyordum bi daha olmaz diyordum olsada yürüyemez diyordum zaman cabuk geciyor kasım 8 de başlamıştık bu senede kasım 8 de başladık tesadüf...tabi ne yaşadıgını bilemem ama yinede olay cok sıcakken büyük kararlar vermek her zaman dogru olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 moonfall said: bu işlerde büyük konuşmak kesinlikle zarar veriyo. büyük ve erken konuşmak ne çiftler gördüm ilişkinin ilk ayında beyaz eşya dergilerine bakan d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 said: büyük ve erken konuşmak ne çiftler gördüm ilişkinin ilk ayında beyaz eşya dergilerine bakan d: Oha. 2. ayda da nikah şekeri bakmaya başlar bunnar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Theridone said: said: büyük ve erken konuşmak ne çiftler gördüm ilişkinin ilk ayında beyaz eşya dergilerine bakan d: Oha. 2. ayda da nikah şekeri bakmaya başlar bunnar :D 3. ayda söz keserler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Zor bir durum gercekten. Yarim yamalak yazmaya cali$cam artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 perdede bakar onlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 onunla mutlu oldugun 2 ay ne kadar çabuk geçti derken onsuz oldugun 2 ay o kadar yavaş geçecek ama bu zaman kendini bulacağın zaman olacak.kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Üzgün değilim şuan. Aramıyorum varlığını. Olmayacak duaya amin diyemedim. Bitti. İşte iki seneyi geçkin bir mazi var. Ve tabiki kolay kolay sökülemiyor. Ağırdan almaya karar verdim diğer meseleyi. Biraz kendime zaman ayırmam gerekiyor. Zaten final dönemi kafam derslerde olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Akşam üstü yazamadım tam. Dikkatli olmanı öneririm. Sahte mutluluklar yaşayıp gerçekler gün yüzüne çıkınca karşındakini kırma bence. Neticede o da bir insan. Tamamen yıkmadan yeni bir inşaat yapma. (Farkındayım, hala saçmalıyorum ama umarım anlatabilmişimdir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydar_dümen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Bu işler adamı filozof etmiş baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 @Flame boşver pek fazla üsteleme kafanı dağıtacak seyler yap telefonunu kapa derslerine ağırlık ver yakın arkadaşlarınla çık kahve falan iç aa onu düşünme düşünme gereği duysan bile kontrol et kendini. Olmayacak duaya amin demeyip bitirdi isen zaten bazı şeyler kafanda bitmiş hayatına yön verecek zamanlardan geçiyorsun finalleriin gibi bunlara ağırlık ver ve sonunda için bile sızlamayacak ve yeni bir ilişkiye adım atacak kadar hazır olabileceksin işte o zaman yeni birisi ile yeniden denersin. Aşk,deneme yanılma yöntemidir çok uzun süre yanılırsın ama öle bi zamanda doğruyu bulursun ki hayatının sonuna kadar yanında taşırsın.(Producet by Lucifel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Girlfriends come and go, epix are soulbound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 kaan post kasma lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Xaenin said: Girlfriends come and go, epix are soulbound. Yani? Eeee, sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 yani dio ki wow oyna rahatlarsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar