huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Var mı bu yakınlarda gelecek bir taktik fps. Battlefield tarzı da olur, dar alanda kısa paslaşmalar şeklinde bir fps de olur ama mutlaka işin içinde taktik olması lazım. TF2 denesem mi denemesem mi diye düşündüğüm bir dönemdeyim, yakında gelecek ya da yeni çıkmış bu tarz bir oyun varsa düşünmüyorum ama TF2. İlginize teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Taktik FPS diyince Rainbow Six ve Swat serisi gelir öncelikle. Ghost Recon da güzel, Rainbow Six daha polis, Ghost Recon daha askeri kalıyor. Tam taktiksel FPS olmasa da Crysis, Operation Flashpoint ve Delta Force'a da bakabilirsin. SWAT 3, SWAT 4, Ghost Recon Advanced Warfighter, Ghost Recon Advanced Warfighter 2, Rainbow Six Vegas, Rainbow Six 3 Raven Shield, ilgini çekecektir büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Bone söylemiş zaten ama yine de tekrarlıyım ben :D GRAW 2 cidden güzel. En azından X360 versionu güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Yurtta Swat4 oynamaya başladık biz Co-Up modunda,tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 co-op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Hala ara ara Raven Shield yükler oynarız arkadaşlarla, tavsiye edilir şiddetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 PrudenT said: co-op heh fark etmemişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 fear combat'in team mapleri hem taksiksel oyunların sorunlarından muzdarip hem de taktiksel açıdan yeterli, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 warrock çektim bugün pek oynayamadım aşırı lag vardı, bugün yarın bi inceleyeyim onu; pek iyi birşeye benzemiyor ama... fear combat olabilir evet, yarın da onu çekeyim. beleşti sanırım fear combat di mi? bi de ben bunu neden buraya açmışım ki? bi de yeni gelecek bişe yok mu bu tarz,araştırayım ben bi yarın bi de sanırım her yol bf2142 ye çıkıyor, iyisi mi ben alayım bi tane daha, aptal kafam kaybettim dvd kutusunu bi de dikkat ettiyseniz 4 bi altta alta oldu ki yatmam lazım. ZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 warrock cok dandirik bir oyun hic bulasma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 warrock bf2'nin arcade i gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 aynen öyle çakma bf2 diyebiliriz ya da parası olmayan için beleş bf2 ama tabii daha çok silahla çatışma üzerine yapılmış bir oyun en son oynadığımda 3 5 araç kullanıyorduk bf2 ye göre daha küçük haritalar fln var bf3 çıkacak yakında ama ne kadar yakında bilemiyorum trailer ları süpper bakalım pc ye çıkacak mı :/ onun dışında da aklıma bişi gelmiyor ama bf2 alsan ve exp kasmaya başlasan uzun bi süre idare eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 TF2 public sunucularda öyle pek taktiksel bir oyun değil belki. Ama diğer söylenen alternatiflere göre çok daha zevk vereceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Enemy Territory: Quake Wars Pek ses getirmedi ülkemizde, ama bence çok zevkli ve güzel bir oyun... quake deki uzaylılar vs. insanlar savaşı... battlefield 2142 gibi ama adam vurmak quake e benziyor, yani daha bol aksiyonlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 geçen bakındım şöyle yeni gelecek bi oyun göremedim. eskilerden bişe beğeneyim madem. yarın kararımı vereyim artık oyunsuz kaldım. tf2 bf2142 arasında bi tercih yapayım bi de quake in şeysine bakayım ama önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 qw, bf2142 ile hemen hemen aynı en azından 1-2 saat boyunca oynayıp ve bf2142 tadı almıştım ben. wolfenstein: et'deki tadı alamadım. bence tf2 edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 TF2de de taktik var tabi hem de baya bi taktik var ama biraz gayri ciddi bir oyun.. Yani nasıl diyim, sen taktik oyunu isterken büyük ihtimalle böyle ciddi gerçekçi bir oyun istiyorsun.. TF2 çizgi film karakterlerinden oluşan bir oyun gibi bişey.. Ne zor, ne de kolay. Ama taktik var tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 yav nesi taktik oyunun. hayır bunu çizgi film grafikleri içerdiği için söylemiyorum. bu kadar çizgi film grafiklerine sahip olmayan fortress forever var mesela ikisi de tfc'nin devamı. ancak tfc dediğin hadise, zaten quake gibi, unreal tournament gibi, speed action fps'lerden. yoksa her oyunda zaten taktik öğesi bulunur, misal counter-strike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 swat 4 co-op her yaz üşenmeden kurup landan oynarız sabahlara kadar ve illaki ventrillo falan kullanın böle kendimi polis gibi bişey zannetmeye başıyosun kapılardan içeri girince "clear" diyosun falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Rainbow six serisi muhteşemdir. hele iyi kulaklıklar ile multi oynarsanız dadından yinmez! öle diyim.. ghost recon'da adamları bulmak için biraz kasmanız gerekecek. alan büyük genellikle. ama kapalı mekanlarda da gözükmeden, sessizce fink atmaya çalışıyoruz bu arada bi not düşelim. film çeken, editleyen arkadaşlar ghost recon'ın ses paketlerini bi incelesinler. çok kral yağmur seslerinden, envai çeşit kuş sesine, dünyanın her bi yanından dalga seslerine kadar epey ses dosyası var.. kopiraytlık bir şey yapmıyorsanız çok da sorun çıkacağını sanmıyorum.. bir yağmur sesi diğer yağmur sesine benzer sonuçta.. bunların dışında americas army serisi, arma: armed assault serisi (bu da online çok güzel oluyor) tavsiye edilebilir. vietkong ise bunları bitirdikten sonra yeni tfps çıkmamışsa falan oynanabilir. oynanmasada olur yani. igi ve igi2 ise bulaşılmaması gereken oyunlar. yapay zeka kötü, görevler salakça... splinter cell'in multi'si de tam bir tfps olmasa dahi tacticalshooter olarak oynanabilir. rainbow6 ve ghost recon'ın en güzel yanı her görevi bitirmek için "tek yol"un olmamasıdır. çıkışlar ve hedefler sınırlı olmakla yolları birlikte dilediğinizce değiştirebilir ve bitirdiğiniz görevi başka başka şekiller ile defalarca oynayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 bişe diyecem ama kızarsınız diye korkuyorum. neyse gene de diyeyim kayıtlara geçsin: ea oyunlarında cd keyinizi kaybederseniz. ea.com'da register a game linkine tıklayıp bilgilerinizi girdiğinizde daha önce register ettiğiniz oyunlarınızı görebiliyorsunuz. burda register no olarak verdiği şey aslında cd key. kısaca ben bf2142 me geri döndüm, çok mutluyum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar