adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 sigaram bitti babamdan lootliyim dedim bulamadım o sırada annem uyandı ne arıyosun dedi sigara dedim babanın odasındadır git al dedi gittim babam ne arıyosun dedi sigara burdaymış dedim yürü git lahn manyakmısın dedi sigarasız kaldım...!!!!!!:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 market =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Kısmi bırakışımın 8. günündeyim. Yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 okadar neden buldum kendime bidaha mı söliyim yani:D para,soğuk,anne dırdırı,baba dırdırı,sabahın 5i,bostancıda,benim,neyse gerisi küfür olcak sanırım...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bırakma hocam,mutluluğa sıkı sıkı sarıl kendini soğutma ondan bir gün gelir en yakın arkadaşın olur.o bizim için hergün yanıyo biz onun için bir gün ölsek ne olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Xaenin said: Kısmi bırakışımın 8. günündeyim. Yapmayın. dostum greentea ile nasıl gidiyor biliyormusun forum okurken falan.... evet 4 nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 O noktalar var ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 domalana kortez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 biraz önce bu ayazda shelle gittim ta eniştemin gözlük çerçevesindeki. dönüş yolunda evsiz bi birader sigara istedi. buyur dedim cömert davrandım hatta. adam teşekkür etti hikaye anlatmaya başladı. tamam anlatsın ama. adam nası bağırıyo. can hıraş yardım çığlığı basıyo resmen konuşurken ya. gecenin 4ünde ankaranın en sessiz mahallesinde adam hayvan gibi bağırarak "savaşta düşmana bile sigara fırlatırlarmış cepheden" dedi. soğuktu zaten. üşüdüm bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 sigaran var yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ceremesini çektim arkadaşım. sende kıçını bilumum donma tehlikesine sok bu saatte dışarı çık hörekeye kadar yürü seninde olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 sigara versene? *üstüne yürür* şşş şş sen sigara ver bakim bi dal *eline cebine atar* sana diyorum aloooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Olivies said: götüme girsin Demiycektim, ama istiyosan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 zevkler ve renkler tartışılmaz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 adam gibi isteseydin vercektim. isminden cisminden utan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ağbi bi dal sigara ağbii yemek üstüne iyi gidiyo biliyomusun ağbii (acıbadem de bi dilenci vardı tavuk aldım yanına şarap alcam para verirmisin diyodu manyak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 benim paketim senin paketin, senin paketin naturel camelsa benim paketim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 valla davidoff içiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ı ıh. istemem vazgeçtim vermiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 benim camel soft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 İsmini vermek istemedigim bir sigara markası 3 senedir vazgectirmiyor kendinden. Toptan atmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Bi fırt versene fqt33hh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 urmesque said: benim camel soft. bi yere kadar kabul edilebilir yinede vermeyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 abi babadan lootlamak AHAHA güldürdün sabah sabah :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 adamınbiri said: okadar neden buldum kendime bidaha mı söliyim yani:D para,soğuk,anne dırdırı,baba dırdırı,sabahın 5i,bostancıda,benim,neyse gerisi küfür olcak sanırım...:D sigarayı bırakmaman için bir sürü neden var bence bir an önce markete koş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar