mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 yep m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 karazhanda bana arkadaş lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 evet Frostmane Horde. kanal ismi Brewers veya Turk turk kanali eski ben geldigimde de vardi genelde oradakilerin yasi biraz buyuk brewersta daha rahat konusabiliyoruz ( Dark-dr hayvanida Fmde ama brewers kanalina girmiyor bana inat :p ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Bızde 10 12 Türk Veknilashtayız Karazhan , pvp vs yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Frostmane iyidir.. Gelin bekleriz. VAY AK diye guildde kurduk bugün. /who aratın girişin. Veya /join Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ben de karazhanda 'k3nk' ariyorum. mayista birakmistim oyunu geri dondum ama amerikada oldugum icin oynama saatlerimiz tutmuyo cogu kisiyle oyle mal mal dolaniyorum lvl 60da :P (hayvan gibi rested olmus char o zamandan beri bide lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Frostmane dışında bütün serverlara bağlanabiliyorum şu anda. Nası iş lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Anani satiyim Frostmane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 BioHazarD said: ben de karazhanda 'k3nk' ariyorum. mayista birakmistim oyunu geri dondum ama amerikada oldugum icin oynama saatlerimiz tutmuyo cogu kisiyle oyle mal mal dolaniyorum lvl 60da :P (hayvan gibi rested olmus char o zamandan beri bide lol) öm ile iletişime geçelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 FR bizi diskoya götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Boulderfist de patlak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 : / BF de gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 fm oç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 1-1.5 Saattir Vek te uçmuş durumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 auchindoun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 auchindoun da oynıyan adam diildir... bi bg sırası 45 dk mı surer en yogun saatte? zaten ben ayrıldım guild dagılmıs sdf WOW-FREE olucam ben! wow'u azaltıyorum! :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 battlegroup'tan kaynaklanıyor o, realmden değil. şu guildin adını paticik yapın bari, hepimiz orda toplanalım yahu güzel olur bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Bazı ELİT ler guild'ın adı VAY AK olduğu için girmiyor, onlar yerine rogue lazım bize :P Bide abi paticik diye guild olur mu hiç? Elaleme rezil olursun. Paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 elalem kimin umrunda :) gerçi paticikten kaç kişi cıkar ki aktif. gereksiz olur biraz evet. ama cogunlugun patilerden olustugu bi guild cok eglenceli olur gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 eğer paticik guildi kurulursa frostmane horde da ben de gelebilirim. 5-10 gün içinde açtırıcam accountu, sınavlarım var. gnome mage planlıyordum ama undead yapabiliriz böyle bir guild olayı olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Şeytan diyor bas transferi, go frostmane. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 oO rogue'mu lazım guilde :D boş bir ara bulursa yardırıp kasarım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 işte ben de alt warrior umu mig ettirebilirim. beraber raid, pvp, instance falan yapacaksak. feci geyik olur be. eski günlerdeki uo gibi olur vallahi diyorum. inn'de içip içip sacmalarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 aslında ben de pre tbc main'im olan UD Mage ile gelebilirim :p arada eserse girip BG takılıyorum onunla. tabi geyik, ortam olursa tadından yenmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ben de oynucam da kasması zor geliyo. tauren druid açtım. inekayikedi isimli =P. şöle benle beraber 0dan kasıcak bi kaç kişi daha olsa beraber kassak iyi olur. warrior olsun bi tane falan beraber instance yapariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar