Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patilerin cok oldugu bi server?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet Frostmane Horde.
kanal ismi Brewers veya Turk

turk kanali eski ben geldigimde de vardi
genelde oradakilerin yasi biraz buyuk
brewersta daha rahat konusabiliyoruz ( Dark-dr hayvanida Fmde ama brewers kanalina girmiyor bana inat :p )
Mesaj tarihi:
ben de karazhanda 'k3nk' ariyorum. mayista birakmistim oyunu geri dondum ama amerikada oldugum icin oynama saatlerimiz tutmuyo cogu kisiyle oyle mal mal dolaniyorum lvl 60da :P (hayvan gibi rested olmus char o zamandan beri bide lol)
Mesaj tarihi:
BioHazarD said:
ben de karazhanda 'k3nk' ariyorum. mayista birakmistim oyunu geri dondum ama amerikada oldugum icin oynama saatlerimiz tutmuyo cogu kisiyle oyle mal mal dolaniyorum lvl 60da :P (hayvan gibi rested olmus char o zamandan beri bide lol)

öm ile iletişime geçelim
Mesaj tarihi:
auchindoun da oynıyan adam diildir... bi bg sırası 45 dk mı surer en yogun saatte?
zaten ben ayrıldım guild dagılmıs sdf

WOW-FREE olucam ben! wow'u azaltıyorum! :O
Mesaj tarihi:
Bazı ELİT ler guild'ın adı VAY AK olduğu için girmiyor, onlar yerine rogue lazım bize :P Bide abi paticik diye guild olur mu hiç? Elaleme rezil olursun. Paticik.
Mesaj tarihi:
elalem kimin umrunda :)
gerçi paticikten kaç kişi cıkar ki aktif. gereksiz olur biraz evet. ama cogunlugun patilerden olustugu bi guild cok eglenceli olur gibime geliyo.
Mesaj tarihi:
eğer paticik guildi kurulursa frostmane horde da ben de gelebilirim. 5-10 gün içinde açtırıcam accountu, sınavlarım var. gnome mage planlıyordum ama undead yapabiliriz böyle bir guild olayı olursa.
Mesaj tarihi:
işte ben de alt warrior umu mig ettirebilirim. beraber raid, pvp, instance falan yapacaksak. feci geyik olur be. eski günlerdeki uo gibi olur vallahi diyorum. inn'de içip içip sacmalarız.
Mesaj tarihi:
aslında ben de pre tbc main'im olan UD Mage ile gelebilirim :p arada eserse girip BG takılıyorum onunla. tabi geyik, ortam olursa tadından yenmez :D
Mesaj tarihi:
ben de oynucam da kasması zor geliyo. tauren druid açtım. inekayikedi isimli =P. şöle benle beraber 0dan kasıcak bi kaç kişi daha olsa beraber kassak iyi olur. warrior olsun bi tane falan beraber instance yapariz
  • Yeni Oluştur...