Apache Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Türban çıkışıyla bazı kesimleri şaşırttı. İpekçi yine ilginç açıklamalar yaptı. Modacı Cemil İpekçi kendini "muhafazakar eşcinsel" olarak tanımladı. Üniversitede türban serbest olana kadar defileleri boykot kararı alan modacı, son günlerin en çok konuşulan isimleri arasında. Kanal 1’de Fatih Altaylı’nın sorularını yanıtlayan İpekçi, ‘AKP’nin eleştirdiğim yanları var ama muhafazakarlıklarını destekliyorum. Sonuçta ben de muhafazakar bir eşcinselim’ dedi. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=121566
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Üniversitede türbanın serbest kılınması muhafazakar düşüncesi değildir, liberal düşüncesidir. Kendinin ne olduğunu bilmemekte o.
yav Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Bu adam geçen gün duyduğuma göre,"kadın olsam türban takarım" demiş o.o ayrıca antimode'a katıldım
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Türban muhafazakardır, üniversitede türban, üniversitede kısmi muhafazakarlıktır. Seni sümüklerim.
riglous Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 SOK SOK SOK FLASH FLASH FLASH! Dun aksam NTV'yi izleseydiniz ne demek istedigini cok guzel acikladi. Internet Haber gibi haber trollugune hayir kampanyasi baslatmak lazim. Adamin soyledigi, TR'de kulturden dolayi herkes belli konularda muhafazakardir idi. Kendinin de muhafazakar oldugunu soyleyerek, onun da icinde tabular oldugunu kabul etti sadece. Bence abartilacak bi yani yok. Turban konusuyla muhafazakarlik kisminin en ufak bir ilgisi bile yoktu. Ama tabi sansasyon yaratmak isteyen gazetecilik lafi bi tarafindan yaziyo.
yav Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 @xaenin,Üniversitede bugüne kadar türban takılıyor muydu ki bu olagelen şeyi muhafaza edeceksin? heh muhafazakar demek dinci demek değildir bodoslama, eski değerleri korumak isteyen yeniliklere fazla açık olmamaktır şahsi kanaatimce.
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Antimodes52 said: Üniversitede türbanın serbest kılınması muhafazakar düşüncesi değildir, liberal düşüncesidir. abi türbanın unide serbest bırakılması muhafazakar düşüncedir.liberallikle ne alakası var ki?
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yav said: Üniversitede bugüne kadar türban takılıyor muydu ki bu olagelen şeyi muhafaza edeceksin? heh Takılıyor.
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 icinde ozgurluk koyarsaniz liberal oluyor guya eziliyor onlar ama nazi lik yasaklandi nazileri neden eziyorsunuz nazilerde gamali haclariyla kendini ifade etsin buna niye yanasmiyorsunuz diyince "ozgurluk dusunce ozgurlugunu kapsiyan ideolojilere taninmaz" diyorlar e diyoruz dinde dusunce ozgurlugunu kisitliyor ona niye taniyorsunuz "din sayilmiyor bu kurala" diyorlar e diyoruz adolf u tanri oalrak goren dini kitabini yazan naziler var tam dini organizasyon o zaman ne olucak "hebele hubele gak guk" diyorlar yok yani defalarca tartistik hazir tartisilmisini yaziyimda zaman kaybetmeyin
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 o değil de patinin kodlarda mı ne bi sorun var resmin en boy oranına bişey olmuş galiba. adam iyice iğrenç bişey olmuş rüyama girer kesin :(
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 adamın olay hakkında en küçük bi fikri yok boş boş konuşuyo.
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 adamı bi sefer de türkiye malezya olsa keşke adamlar aşmış bazı şeyleri derken dinlemiştim iyice tiksiniyorum elemandan. ait olduğu sınıf hangi ülkeye gitse belli bi standartın üstünde yaşıyo zaten. hiç demiyo ki bu halkın tabanı ne yapar ne eder. bak sinirlendim. bi de üniversitelerde türban serbest olana kadar prostesto ayakları falan. aman tanrım ne kadar da ilerici bi insanmış bu ülkesinin gündeminden kopmamış, ülkesi için bişey yapmaya çalışıyo falan, özgürlükleri savunuyo. vicdanlara çamaşır suyu, ak pak bembeyaz. sağol cemil ipekçi, ülkeyi kurtardın. evet arkadaşlar, muassır medeniyetler seviyesinin eline verdik; şimdi ne yapıyoruz? edit: doğru hatırladığımdan emin olayım diye googlea baktım. söylediğimi tvde yapmıştı ama başka bi yerde de şöyle demiş. Fazıl Say'ın sözlerine en sert tepkiyi ise moda tasarımcısı Cemil İpekçi verdi: '' 'Onlar' ne demek? Türkiye'yi Nişantaşı'ndan ibaret sanan Beyaz Türkler 65 milyonu görmüyorlar.'' bak beyaz türk falan diyo bi de bana.
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 liberal muhafazakarlara hicbirini degismem turk islam sentezini bile!
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Antimodes52 said: Üniversitede türbanın serbest kılınması muhafazakar düşüncesi değildir, liberal düşüncesidir. Kendinin ne olduğunu bilmemekte o. Evet, türbanın serbest bırakılması liberal düşüncesidir. Muhafazakarlar herkes taksın der:D Bu adam da iyice sapıttı. Hükümetten iş alma umudu var galiba. ASkeriye üniformaları polis üniformaları falan ünlü modacılara tasarlatıldı bu işsiz kaldı galiba.
eldar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Ya adamın keyfi yerinde, simitçiyi giydir hostesi giydir; cukkaları cebe indir. Sonra çık televizyona AKP'yi öv, ne de olsa onun yaşam tarzı tehdit altında değil şimdilik. Beyaz Türkler vıdı vıdı yapacağına, gitsin taşraya böyle yaşamaya devam etsin. Kolaysa tabi.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Akp şeriat getiriyor ya. Bu adamı asmasınlar diye yavşıyor işte. Yaa yaa, bunlar hep komplo işte. Yaa yaa.
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yok buda PTT yi tasarlamisti bizim postaci ben o herifin diktigi seyi giymem elalem neder filan diye dertleniyrodu misal adam heralde alli gullu pembe filan bisey dikilicek sandi
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Haaa o zaman yolunu bulmuşta konuşuyor bu. Onun alacağı paranın yarısına imam olurum ben. Arap harfleriylen okumayıda biliyorum.
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 kusura bakmayın da gay tipi deseniz elime kağıt verseniz bunun robot resmini çizerim.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Viktor, bir an sen vantrilogsun da ben de kuklanım zannettim, o kadar laf tıkıştırdın ki ağzıma. Ki hiç biri de önceden söylediğim şeyler değil. Ben sadece üniversitelerde türban takma özgürlüğünü savunan bir insanın muhafazakar değil, liberal görüşten olduğunu belirttim.
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ya o ya o olmak zorunda mı ikisi birden olamaz mı?
Öne çıkan mesajlar