AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Oynasana serverları için orjinal oyun mu gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 hayır gerekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 en son baktığımda 400 sn bekletiyordu. Haliyle vazgeçtim. xfire yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 en zorda tekrar single player açtım oynuyorum ve sinirden ağladım yine kafayı yedim fitil oldum çernobilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Abi bişey oldu ve durup dururken profilim silindi. Küçük çaplı bir şok geçirdik oda arkadaşımla. Yok mu lan hilesi falan baştan mı kasıcam o kadar levelı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 http://karmarogue.com/2007/11/19/cod4-unlock-all-guns-level-55-crack/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Çok sağol da, orada değiştirip bunu yap dediği cd-key benimkiyle aynıydı. Yaptım neyse, oldu. Ayarladım classları falan, oyuna girdim bu sefer punkbusterdan ban yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 punkçumusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Xaenin said: Çok sağol da, orada değiştirip bunu yap dediği cd-key benimkiyle aynıydı. Yaptım neyse, oldu. Ayarladım classları falan, oyuna girdim bu sefer punkbusterdan ban yedim.Easy Account diye bir şey var onla daha rahat. youtubedan arat bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 arkadaslar oyunu yukledım online oynamam için neler yapmam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 arkadaşlar oyunu bitirmek daha yeni nasip oldu (eski püskü pc ile detaylardan ödün verip 10 15 fpsde oynamaya gönlüm razı olmadı) ve bi sorum var; son bölümde helikopteri RPG ile patlatırsak alternatif bir son ile karşılaşıyor muyuz? karşılaşıyorsak söylemeyin bitircem :) edit; karşılaşıyorsak söyleyinde neyle karşılaştığımızı söylemeyin adsfkjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 patlatamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 hmm sağolasın. yoksa heralde en az bi 2 saatimi patlatmak için harcayabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 biz uğraştık sizler uğraşmayın diye ffdsdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 selam cod4 oynarken alttaki oyun barım, komple kayboldu geri nasıl cıkartabilirim bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 hardcore falan oynuyosan gidebiliyo, ondan olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 daha önceki thread pırtladığı için buraya yazıyoruz heralde, modern combat olayına sıcak bakmadığım için daha yeni oynadım 5 i oynayıp güzel olduğunu gördükten sonra bide herkes övmüş felan. veteran her ne kadar ter akıttıysada bitti. o deilde son epilogue denen bonus bölüm nasıl bitiyo ya 1 dakka inanılmaz kısa bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 veteran'da bonus bolum biraz imkansiz geldi bana. 25sn mi ne veriyor baya imkansiz geldi. oturdum denedim olmadi yani. yapan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 o görevi veteran olarak yaptım,çokta imkansız değil youtube da yapan tipler var onların tatiklerini izleyin bi 20 deneme sonra yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 O değilde veteranda lituenant pricenin gençlik bölümünü nasıl geçiyorsunuz.Ben denedim sinirden ağladım resmen.20-25 denemeden sonra tam helikopter geldi diğer elemanı sırtıma alıp biniyim dedim patlamış arabaların ordan bi tango çıkıp indirdi beni.Bir daha da denemedim.Onun haricinde diğer yerleri geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Sereglin said: veteran'da bonus bolum biraz imkansiz geldi bana. 25sn mi ne veriyor baya imkansiz geldi. oturdum denedim olmadi yani. yapan var mi ? durmayacaksın hatta bazı noktalarda öldürmeyeceksin bu takım işi unutmamak lazım. öncelikle durmamak lazım onun için iyi aim lazım ikinci olarak flashları güzel kullanmak lazım bazı noktalarda flash atıp geçiyorsun arkandan gelen takım arkadaşların temizliyor. 3. olarak reload yapmayacaskın koşarken sürekli silah değiştirmek lazım. ama daha aşmışı var ki haşat olmuş bir bilek uzun uğraşlar ve bozulmuş bir ruh sağlığı sonunda bütün bölümü handgunla bitirdim.oyun ilk çıktığında adamın birnin videosu vardı çok saygı duymuştum baya kasıp bende yaptım çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Sonunda bitirdim bende, simdi zorlama zamani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Max Damage said: O değilde veteranda lituenant pricenin gençlik bölümünü nasıl geçiyorsunuz.Ben denedim sinirden ağladım resmen.20-25 denemeden sonra tam helikopter geldi diğer elemanı sırtıma alıp biniyim dedim patlamış arabaların ordan bi tango çıkıp indirdi beni.Bir daha da denemedim.Onun haricinde diğer yerleri geçtim. rahat 5 6 saatte geçebildim ancak ben orayı. Hala kabuslarıma girdiği olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 orda biraz bugi kullaniyorsun, yanindaki adam olmedigi icin, donme dolabin sol acigina koyuyorsun. clay ve c4 leri guzel diziyorsun zaten artik adamlarin geldigi yerleri biliyorsundur . sonra carpisan arabalarin arkasina saklan orasi tam pusu yeri olmus. gelebilecekleri 2 nokta var. sonrasinda waveler duruyor arada o anlardan birinde hemen kapip bineceksin heliye. heliden inen rcon grup zaten sana destek atisi sagliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 @Mighty_THoR: durmamayi dusunmustum de kesin imkansiz yine de diyordum. dusununce denerken acayip duruyormusum. bu videoda da sanki adam hep ucuz kurturmus gibi ama imkansiz gelmiyor artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar