Masticore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Bir topic'te Might&Magic serisini filan konuştuk tekrardan canım çekti şimdi bu tarz rpg'ler. Bu tür oyunların en sevdiğim yanı sizi oyunun içinde gibi hissettirmesi(En azından ben öyle düşünüyorum) artık pek yapılmasa da en sevdiğim oyun türü diyebilirim. Bana oynamam için hangi oyunları önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Enteresan bir dünyası vardı ama Wizardry 8 dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 might and magic 7 direk. salla diğerlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 oblivion dicem arcanei aggroluycam :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Tauntunu resistledim Eye of the Beholder Bard's Tale Wizardry Eskiler beni bozar diyorsan bunlar arasında CD döneminde devam etmiş olan sadece Wizardry var. Sonuncusu çok iyi bir oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 wizardry her yönden efsanedir ve hepsi birbirinden güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Etherlords 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Eski yeni çok fark etmez, güzel bir rpg oyunu istiyorum. Role playing öğelerinin ağırlıklı olması tercihim. BG2 ve Fallout2 oynadım, Arcanum indirdim çalışmadı :( Bunların dışında oyun önerebilirseniz sevinirim. RP'm geldi de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 İnanılmaz müzikler, el çizimi arka plan eşliğinde dungeon crawl istiyorsan Icewind Dale. Destansı konu, muhteşem atmosfer, her konuşmasını okutan, bitirdikten sonra tekrar tekrar oynatan ama fazla karakter çeşitliliğne izin vermeyen birşey uyar diyorsan Plancescape : Torment. Cyberpunk, kara mizah, console tarzı combatlar, destansı müzikler ama q2 motoru koymaz diyorsan Anachronox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Icewind Dale yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 icewind dale 1 mi 2 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ikiside :> Icewind Dale + Icewind Dale : Heart of Winter + Icewind Dale : Trials of the Luremaster Icewind Dale 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Ya birincisi ikinciden çok daha büyük, ben bir an önce inecek birşey istiyorum. 2.yi indirsem anlamaz mıyım birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 sizin yüzünüzden wizardry im kabardı, indirdim 1.9 gb oynıcam şimdi :) typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Eski günler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 allaaah gaza geldim topicten liste yaptım hdd'de yer açıp çökücem üstlerine ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 icewind in biri ikincisinden çok daha güzel bence.hem ek paketleri filan var daha çok oyalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 nileppezdel said: Ya birincisi ikinciden çok daha büyük, ben bir an önce inecek birşey istiyorum. 2.yi indirsem anlamaz mıyım birşey? Ya ICW'de pek senaryo yok zaten kafana takma. Atmosferik hack & slash oyun. İkisi pek bağlı değil birbirine. Ben birincisini hatırlamıyorum bile, ama ikincisini 2-3 kere bitirdiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ice wind dale tabiki oynadım ama icewind farklı tarz bir oyun zaten . Eye of the Beholder 1-2 yi oynadım 3 rezildi . Wizardy'yi hiç duymamıştım çok merak ettim şimdi. Ayrıca Lands of Lore serisini ve Daggerfall'uda hiç oynamadın onlarda süper oyunlar diye hatırlıyorum onlarıda çekicem. Lands of Lore Drizzt'in oyunu varmış ilk kez gördüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Lands of Lore'u unutmuşum. İlk oyun, eye of the beholder gibin, baya bir efsane zaten ama ben ikinci oyunu (guardians of destiny) tavsiye ediyorum. Onda party yok, tek karakter yönetiyoruz ve combat realtime gerçi biraz zordu diye hatırlıyorum. Üçüncü oyunu ne siz sorun ne de ben söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Menzoberranzan da Drizzt'i yönetmiyoruz ama oyunun birkaç yerinde karşılaşıyorduk sanırım. Bende vardı bir ara, ama sonra tekrar bulmak istediğimde bulamadım bir türlü, download linki bilen varsa da atarsa süper olabilir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 lol adam might & magic gibi demiş, oturmuşsunuz anachronox, planescape felan sayıyorsunuz. might & magic gibi dediği şu tarz oyunlar: eye of the beholder 1-2-3, wizards & warriors, lands of lore 1-2-3 bir de araya Stonekeep, Morrowind ve Daggerfall sıkıştırmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 valla oynayınca görüceksin ki aslında m&m serisi gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Bu arada blood&magic strateji oyunuydu + izometrikti. iki açıdan da tutturamamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar