Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTK: Diyarbakır Diski-Beşiktaş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
5 Ocak Cumartesi
15.00
Koray Gencerler

2 yıl önce aynı küme takımı inegöl e yenilen beşiktaş bu maçta puan kaybederse grupta çıkma şansı çok zora girecek. böyle maçlarda deplasmanlarda süprizler olabililiyor.
Mesaj tarihi:
diyarbakırda olan patlamada ölen 17 yaşındaki eren kardeşimiz uzun süredir bu maçı bekliyomuş.beşiktaşı 1 kez de olsa canlı izlemek kısmet olmamış...allahtan rahmet diliyorum gerçekten çok etkilendim.karşılıksız sevginin,takıma duyulan özlemin büyüklüğünü bi beşiktaşlıdan başkasının anlaması zor.umarım güzel futbolla eren kardeşimizin beklentisini boşa çıkarmayız
Mesaj tarihi:
beşiktaş zorlamadı kendini çok rahat oynadı higuain de holosko da performanslarını iyi kullandılar yüklenmediler
holoskoyu beğendim
fakat Diski maçı sağlıklı bi yorum yapmamıza engel.
Mesaj tarihi:
Beşiktaş zorlanmadan kazanmış anlatılanlara göre zaten bu maçta da zorlansa ayıp.

Bu arada Holosko'nun performansını değelendirmek için en az 1 ay falan geçmeli çünkü yeni bir takıma geldiği için.
Mesaj tarihi:
oha nasıl oldu da ilk golden sonra üzerine yatmadık :/
şaşırdım valla
neyse umarım holosko taze kan olur takımı biraz ateşler
tabii yorum yapabilmek için biraz erken hem rakip çok güçsüz hem de daha yeni geldi bi alışsın paslara fln
Mesaj tarihi:
çok çok zayıf bi takıma karşı da olsa ii bi galibiyetti. nobre hem çok şanssız hemde kendine olan güveni bitmiş. higuain de bjk için ne kdr ii bi alternatif olabileceğini gösterdi sağ açık,forwet ve arkasında çok ii işler yapıo. bobo-holosko inönüde ortalığı brz dağıtacak sanırım.bakalım akşam gs napcak
  • Yeni Oluştur...