Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Yarınki sınavım iptal olmuş da, okuldan nasıl çıkacağım ben?
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bostancı muhabiri adaminbiri bildiriyo:kar yağıyo
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bahçeşehirde az biraz yağıyor sabahtan beri gece rush yapmasını bekliyoruz. söz sende xxxx
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yarın yurt genelinde okullar taitl arkadaşlar, gözünüz aydın ;-)
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 kadikoy, yağış mağış yok. ama donuş var donuş! deli gibi rüzgar esiyor. dışarısı donduruyor!
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Odadan çıkmaya korkuyorum soğuk yiycem diye of, kaldım bildiğin.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ya koxyatağının fotosu falan yok mu kimsede koysun bi plx :) özledim "alanımı" :D
Burax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ya şarj aletinin fişini takmamışım ondan piller şarj olmamış. neyse fotolar yarın sabaha kaldı şimdi denedim de normal piller yetmio mak. için
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bonepart OMG?g??g? nerde oturuyon sen gormşümdür belki seni. axedice sen nerde oturuyosun? kozyatağı tayfası bi nerde oturuduğunu soylesin adı duyulmuş bi mekana gore yer belirtsin.ok kib. bonepart sen bide foto koy belki tanırım asdf
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 uzay gemisine benzeyen bir cami var ona yakın oturuyom ben
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Valla oradaki en eski toplu yerleşim biriminde ben oturuyorum :D çok eskileri bilir: "56 evler" müstakil evler var böle bikaç sıra. Ruh hastanesi arkası oluyo işte bayar caddesinin paralel sokakları. Şelale sokak hatta:D
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 oha lan cok yakınız. o uzay gemi dediğiniz camii nin sağ tarafı e-5 e mi cıkıyo?
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 mister hand; şu şirin hollanda evlerine benzeyen evleri mi diyorsun? orası ruh hastanesi arkası mı oluyor? onun iki sokak karşı paraleli değil mi? neyse kar mar yok ayrıca burda sallamayın
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 eet ya reşat paşa konağı felam var.oralarda 30 ağustos ilk oğretim var 500 metre üstünde.karşısındaki altın sitesinde oturuyodum eskiden.tüccar başına taşındım. fk dk
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Az önce odadan çıktım, pidem geldi onu almak için hemen yurdun önünde sokağa çıktım. Başta dışarı adımımı attım "o kadar da soğuk değilmiş" dedim, 5 saniye geçti gözlerim sulanmaya başladı. 15. saniyede kulaklarım renk değiştirmeye başladı. Pide geldi, kartı verdim, çekemedi, bekletti. Titremeye başladım ama odaya geri girince o sıcaklık var ya, beni benden aldı resmen. Ama ÇOK SOĞUK BE.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yes :) orası. edit: reşat paşa konağı tarafı hastanenin önü oluyo, garip biraz ama ööle :)
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 e madem bu kadar yakınız bir ara sevişelim
axedice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Ben de inönüde tansaşın arka sokağındayım. Sevişebiliriz de tabi ama kağıt atalım lan. Batak oynayasım geldi yine. Ayrıca hava ÇOK soğuk. Arcaneden cd almaya gittim bugün gtüm dondu.
Öne çıkan mesajlar