Blizzard_Enslave Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Arkadaşlar ben diğer makinada açık olan YF ile nasıl bağlanabilirim.Anlatılmış ama ip'li olan kısımlarını anlamadım.YF'nin açık olduğu pcnin ipsini nasıl bulabiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 SocksCap ve FreeCap ile ugrasmayin arkadaslar, Proxifier kullanin. Shell'e girme ozelligi var, herhangi bir programa sag tiklayip Proxifier deyip proxy uzerinden calistiriyorsunuz. Isterseniz programin "Proxify all except below" diye bir secenegi var, internete cikan herseyi proxify etmis oluyosunuz boylece, falan filan. Network'teki bir YF'den baglanmak icin de localhost yazdiginiz yere o bilgisayarin network IP'sini yazmaniz lazim, baglanti ozelliklerinde gozukur o IP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blizzard_Enslave Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Cevap için teşekkürler.Bu bahsettiğiniz network ip'si güncel olan bağlantıya sağ tıklayıp durum dediğinizde çıkan ip adresi değil mi ? Ayrıca bahsettiğiniz programıda deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Muhtemelen odur, genelde 192.168.0.x ya da 10.0.0.x gibi olur network ici IP'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blizzard_Enslave Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Tamam eve gidince deneyeceğim teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blizzard_Enslave Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Dostum SocksCap ile ip'leri denedim fakat olmadı.Senin dediğin Proxifier programını da tam olarak çözemedim.Proxy serverlerinin listesini falan mı almak lazım nasıl kullanılıyor ? Wow.exe ye sağ tıklayıp proxifier yazana tıklıyorum ama oyun içinde latency aynı.Bu arada diğer pc'de YF açık. :/ Yardımcı olursan cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blizzard_Enslave Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Up.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Proxifier icin gerekli ayarlari da ekledim birinci mesaja, yardimci olur umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Proxifier nedir? SocksCap'e alternatif bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Baggio said: SocksCap ve FreeCap ile ugrasmayin arkadaslar, Proxifier kullanin. Shell'e girme ozelligi var, herhangi bir programa sag tiklayip Proxifier deyip proxy uzerinden calistiriyorsunuz. Isterseniz programin "Proxify all except below" diye bir secenegi var, internete cikan herseyi proxify etmis oluyosunuz boylece, falan filan. .. diye demiştim bu sayfa içinde :p Daha ilk sayfada bahsetmiş scorch Proxifier'dan bu arada, demin farkettim. Daha üstün bir program olduğunu bilmiyodum, bi de diğerleri bedavaydı, ondan önermemiştim, kusura bakmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Baggio peki YF ne kadar güvenli. Adamlar istese bizim herbişeyimizi sömüremezlermi. Sonuçta onun üzerinden bağlanıyoruz. Ve 3rd party yani bir worm vs olsa. Böyle conspricy theory ler var ne dicen bunlara sen anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 türk telekomdan birinin sana verebileceği zarar neyse daha fazla zarar veremez istesede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Bu kadar popüler, paralı üyeliği olan vs. bir programda worm olmaz, olamaz daha doğrusu, elbet birileri keşfeder. Dediğin gibi zaten, isteseler bütün geçen paketleri sniff eder istediklerini alırlar, programa worm kasmalarına gerek yok :) Bi yere kadar güvenli işte, Freemoon da demiş, YF yapıcaksa TT de yapabilir mesela. Email banka vs. yerlere girmeyin zaten de oyuna giricek kadar güvenilir artık o kadar ping farkı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 4 mbit kablo ile 280 ping falan alıyordum en son ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Mendoza said: Baggio peki YF ne kadar güvenli. Adamlar istese bizim herbişeyimizi sömüremezlermi. Sonuçta onun üzerinden bağlanıyoruz. Ve 3rd party yani bir worm vs olsa. Böyle conspricy theory ler var ne dicen bunlara sen anlarsın. ilk duyuldugundan beri kullaniyorum ben bisey olmadi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blizzard_Enslave Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Baggio,ayarları resimli olarak anlattığın için teşekkürler ama ben wireless internet ile bağlanıyorum ve resimdeki ayarları yaptığım zaman "Unable to connect" hatasını alıyorum.Sebebi ne olabilir ? "[19:56] Error : sending a connection request to the proxy server localhost:1080 failed with error 10054 [19:56] Wow.exe - Could not connect to 80.239.178.112:3724 through the proxy server." hatası alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Benim problem şuymuş: [05:39] Error : Could not connect to the proxy server localhost:1080 (error code 10061) [05:39] Wow.exe - Could not connect to 80.239.178.126:80 through the proxy server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 sever ararken www.google.com.cu da kalıyorum baktım cuba'nın google'ıymış nedendir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Nedenini bilmiyorumda, manuel yazabilirsin server adreslerini. Oluyor öyle bir ara bana da oluyordu, kendiliğinden geçti nasıl olduysa. ems18.your-freedom.de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ben bu ve benzeri bağlantı programlarından kullanmıyorum çünkü normalde kabul edilebilir bir latency oranıyla oynamak mümkün oluyor. Diğer taraftan konuyla ilgili detaylı bilgim olmadığından güvenlik açısından risk taşır mı taşımaz mı bunada emin değilim. Şuan itibariyle 2k ms ve lag spikelar var. Peki bu programı kullananlarda durum nedir ? Onlar sorunsuzca oynayabiliyor mu şuan itibariyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Spike hemen hemen hiç olmuyor. 1024 bağlantıya sahipsen 80-150ms arası sorunsuz oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Anladım peki ya şuanda ben 5000 ms görürken sendeki değer nedir ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Genel bir sorun var gibi Türkiye'de şu an. Your Freedom kullandığım halde 300-400ms ve arada spike yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Yani oynanmayacak düzeyde sende de, lag spikelar bitiriyor zaten.. Diğer zamanlarda olduğu gibi lag spike olmaksızın rahatça oynayabiliyorsunuz sandım şuanda öyle olsaydı satın alacaktım poff deli eder bu tt adamı. pabucumun arapları ramazan başladığından beri böyle oruç mu tutturuyorlar kablolara anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 mokoko said: Allah belanı wersin ttnet wericein hizmetinde, wericein internetinde, (bilimum kufurlu içerik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar