Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 dedim ki hey ay çıkan podcastlerde işlenen konuları tartışabiliriz, hem burası biraz daha hareketlenir. :) paul ile josh en son keep'leri tanıtmışlar, özellikle feedback'i bu kadar birebir dikkate alıp objective sistemini anlamlı ve eğlenceli hale getirmeleri çok hoşuma gitti ve bir kere daha etkilendim doğrusu. cidden eskisinden çok daha güzel olmuş şimdi. orc vs dwarf geyiği de süperdi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Güzel olmuş, yorum yapmak istiyorum ama çok uykum var, anca sticky yapayım, yarın tartışalım. STICKY NASIL YAPIYORUZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Ya bu adam almamalıydı warhammer modluğunu. Keepleri betada görmedik henüz fakat daoc gibi olacak %94,23. Daocta şöyle, kalenin levelıyla orantılı güçte, orta sıklıkta spawn olan guardlar var. Mancınıklar ile duvarlarını ya da direk ram ile kapıyı kırıyorsunuz(kapının tepesinde kızgın yağ kazanı olduğu için kapı kırmak daha kolay olmasına rağmen duvardan girilir genelde) Sonra kalenin iç kapısını kırıp içindeki lord u öldürüyorsunuz. Böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ilk mesajı editle, orda olması lazım stickynin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 modular supportasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Keep podcast i süperdi, herifler biliyor izleyenleri nasıl heycanlandıracaklarını (kelimeye gel). Guild olarak pvp yi ön plana çıkarmışlar daha çok, guard olayı vs. süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 valla wowdaki bayrağı kap koşa dayalı pvp sisteminden sonra baya heyecanlandırdı bu video beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bekleyip gorucez warhammerin mantigini anliim die daoc oynuyim biraz dedim insan yokmus bisi anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 World pvpye ağırlık vermeleri iyi olmuş. Keep ve siegelerin olayını açsalarmış bari, bayrağını dalgalandırmak dışında guildın ne işine yarıyor keep almak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 eminim sadece bayrağı dalgalandırmıyorsundur herşeyi video verirlerse bir anlamo olmaz bence. Bu arada buraya yeni katıldım war-turkey den bazı arkadaşlar hatırlayacaklardır. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az kaldı preorder'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Daoc ta bir keepi claim ederseniz guardların ve kalenin levelını artırıp ele geçirmesi daha zor bir hale getirebiliyordunuz, burada da benzer bir sistem olacağınu düşünüyorum. Realm pride olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Kimse yapmıyor, ilk adımı atayım yine. [large]Server: Karak Eight Peaks Faction: Destruction[/large] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 tam açıcaktım ben de eheh neyse hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 isim ne olcak=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 AYH ÇOK HEYCNALI =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 evet onla ilgili bi fikir atın ortaya hadi bakalım onu konuşalım bu topicde =) ama ciddi fikirler olsun , saçma sapan isimleri VAY AK olsun vs gibi postları silerim! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Quo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paticik'i vurgulayacak mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 DESTROYERS OF FREEDOM!!! olsun. destroya anca bu yakışır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 TURKZ RUN RAMPANT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 OTTOMAN LEGAZY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Official Pati Guild topiği ilan ediyorum bunu, sticky yapıyorum. Gült ismi kararlaştırıldıktan sonra da başlığı ona göre güncellerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paticiği vurgulamak zorunda değiliz. ayrıca lütfen TURK ve OTTOMAN lı şeyler olmasın. Ben özel isim tarzı bişey olması taraftarıyım. Invadoria tarzı, yani bilmemne of bilmemne olmasın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 eküris of invadoria olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 al işte! asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar