Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilo verme sorunsalı

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

Kisaca soyle ozetleyeyim. 3 beyazdan uzak durmaya calisin (un, tuz, seker) Cayinin icine seker koymadan icmeye calis mesela. Ben 7 aydir body yapiyorum (onceside var ama ara vermistim) haftada dort gun body-cardio, haftada 2 gunde muay thai (tayland boksu) yapiyordum ama hocam askere gittiginden kendim golgede calisiyorum su an icin. Body yaparken surekli yemen gerek orasi biraz farkli ama yinede yag yapmayacak seylerle besleniyorum. Tavuk - hindi - sut - yogurt- yumurta beyazi - makarna - pilav - salata - meyve vb. seyler ile besleniyorum su anda. Direk prootein kas hacmine yonelik. Yaz gelmeden de suna benzer bir diyet programi uygulayacagim (definasyon icin - kaslarin ortaya iyice cikmasi amac). Bunu duzenli cardio ile birlikte yaparsaniz eminim kilo vermenizede yardimci olacaktir.

Sabah : 6 dilim light ekmek, 3 adet yumurta beyazı (haşlanmış ya da omlet olarak), 1 meyva, 1 muz, 1 bardak diyet süt, 1 kibrit kutusu diyet beyaz peynir, karışık müsli.
Kuşluk : Meyve
Öğle : 1 porsiyon ızgara et ya da tavuk (yağsız) , 1 tabak haşlanmış makarna (yağsız, tuzsuz), az yağlı yeşil salata, ayran ya da yoğurt, sebze yemeği.
İkindi : Yoğurt ya da ayran, diyet ekmeğe yağsız etten yapılma bir sandviç.
Akşam : 1 ya da 2 porsiyon ızgara ya da haşlanmış et, sebze yemeği, yağsız salata.

Bu beslenme programi ile vucut gereken yagi alamadigi icin vucuttaki depodan kullanip parcalamaya baslayacak boylece elveda yag tabakalari ve kilolar.

Unutmayin bu isler sabir gerektirir, cok inancli olmalisiniz, 2-3 ayda sonuca ulasmaniz imkansizdir. Kararli olun, sonucta mutlaka sevineceksiniz. Saygilar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de diyordum ne gerek var mis gibi yiyorum kimin umrunda kilolar falan ama kalbim sıkışıyor bayağıdır yeter artık lan ölebilirim falan kıymetli benim canım bi parça cipsden daha mı önemli hayatım di mi?evde tek olduğum icin her gün rahat 1 paket cips ve 1 lt kola tüketen bir insan olarak 1 haftadır cips,kola,cikolata yemedim hiç , yemek yiyorum cok yemiyorum bakıcaz artık diyetisyenler faydalı mı gitmenin yararı olur mu?
Sosyal ağlarda paylaş

dietisyenin programına uyucaksan tabikide yararlı ama ben uyamıycağımı bildiğim için gitmiyorum yani sabah 7 de kahvalyı 9 bucukda bi elma 12 haşlanmış tavuk bilmem neli salata falan ben bikere 8de kalkıyorum 9da anca okulda oluyorum 12 de okulda nerde bulcam o yemekleri kasar beni kendi dietimi uyguluyorum ki 107den 100'e düştüm bile ama diyosan ben uyarım dietisyene koşa koşa git
Sosyal ağlarda paylaş

Necro said:
Fantezi be abi nerden yapicam okculuk cok paradir o. simdi crossbow alip ava gitsem ,yaban domuzu falan vursam hem de yürüyüş falan da yapmış olsam sam sonra marketlere domuz satamasam cünkü yaban domuzu satamıyacağım icin yalan oldu tamam.

abi 1 ton spor var. elbet ilgilendiğin vs. vardır, seç işte birini. ama dediğim gibi en azından yürüyüş vs. yap, koş falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Öğlen yemeğini 4 saate yayıp elma,muz benzeri ile geçiştir,arada yürüyüşle desteklersen,çikolata vb. uzak durursan zayıflaman mümkün.bide saat 8i geçince yemek yemeyceksin.

boş yemiyeceksin.Örneğin çikolata 100gr alsan 480-560kalori gibi bişiy.Bir öğün yemekte var o kadar.Ama doymazsın çikolatayla. 5-7km yol yürümen lazım yakmak için.Yağ'da cabası.Kaçınıcaksın bunlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...