Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Kisaca soyle ozetleyeyim. 3 beyazdan uzak durmaya calisin (un, tuz, seker) Cayinin icine seker koymadan icmeye calis mesela. Ben 7 aydir body yapiyorum (onceside var ama ara vermistim) haftada dort gun body-cardio, haftada 2 gunde muay thai (tayland boksu) yapiyordum ama hocam askere gittiginden kendim golgede calisiyorum su an icin. Body yaparken surekli yemen gerek orasi biraz farkli ama yinede yag yapmayacak seylerle besleniyorum. Tavuk - hindi - sut - yogurt- yumurta beyazi - makarna - pilav - salata - meyve vb. seyler ile besleniyorum su anda. Direk prootein kas hacmine yonelik. Yaz gelmeden de suna benzer bir diyet programi uygulayacagim (definasyon icin - kaslarin ortaya iyice cikmasi amac). Bunu duzenli cardio ile birlikte yaparsaniz eminim kilo vermenizede yardimci olacaktir. Sabah : 6 dilim light ekmek, 3 adet yumurta beyazı (haşlanmış ya da omlet olarak), 1 meyva, 1 muz, 1 bardak diyet süt, 1 kibrit kutusu diyet beyaz peynir, karışık müsli. Kuşluk : Meyve Öğle : 1 porsiyon ızgara et ya da tavuk (yağsız) , 1 tabak haşlanmış makarna (yağsız, tuzsuz), az yağlı yeşil salata, ayran ya da yoğurt, sebze yemeği. İkindi : Yoğurt ya da ayran, diyet ekmeğe yağsız etten yapılma bir sandviç. Akşam : 1 ya da 2 porsiyon ızgara ya da haşlanmış et, sebze yemeği, yağsız salata. Bu beslenme programi ile vucut gereken yagi alamadigi icin vucuttaki depodan kullanip parcalamaya baslayacak boylece elveda yag tabakalari ve kilolar. Unutmayin bu isler sabir gerektirir, cok inancli olmalisiniz, 2-3 ayda sonuca ulasmaniz imkansizdir. Kararli olun, sonucta mutlaka sevineceksiniz. Saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 95 kiloya inince kick boks'a başlamayı düşünüyorum tahminimce şubat sonu gibi olur oda ki şuan 100'üm 5 kilo vermek daha zor olmasa gerek =) kick boks'a başlayınca bu rejimi uygulamaya çalışcam pcye kaydettim saol=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 kick salla, thai box yönetir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 niye yaa kick de iyi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bi amipli dizanteri geçir 1haftada 5kilo veriyosun çok rahat oluo hem yattıgın yerden :D ben 42 kiloya düşmüştüm neyseki kilo aldım 46 oldum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 al işte ben öle bilmediğim hastalığı geçirmem..hem sen karışma kız kısmısı kır dizini otur hafuahefuhae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Ben de diyordum ne gerek var mis gibi yiyorum kimin umrunda kilolar falan ama kalbim sıkışıyor bayağıdır yeter artık lan ölebilirim falan kıymetli benim canım bi parça cipsden daha mı önemli hayatım di mi?evde tek olduğum icin her gün rahat 1 paket cips ve 1 lt kola tüketen bir insan olarak 1 haftadır cips,kola,cikolata yemedim hiç , yemek yiyorum cok yemiyorum bakıcaz artık diyetisyenler faydalı mı gitmenin yararı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 dietisyenin programına uyucaksan tabikide yararlı ama ben uyamıycağımı bildiğim için gitmiyorum yani sabah 7 de kahvalyı 9 bucukda bi elma 12 haşlanmış tavuk bilmem neli salata falan ben bikere 8de kalkıyorum 9da anca okulda oluyorum 12 de okulda nerde bulcam o yemekleri kasar beni kendi dietimi uyguluyorum ki 107den 100'e düştüm bile ama diyosan ben uyarım dietisyene koşa koşa git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 dietisyene gitmek iyi olur da orhanın da dediği gibi onların programlarına uymak kasıyor. en basidi az yiyeceksin, yağ, tuz, hamur bunlardan uzak duracaksın. bilgisayar, tv başında çok oturmayacaksın. spor, yürüyüş yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Spor mesela okculuk olur mu? cok heveslendim bu aralar (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 sen yap yine okçuluğunu ama spordan kasıt olarak orda 7 sayfa yazı var bisürü seçenek ve diet programı var kafana göre takıl ordan seç beğen al ağbi ahufaeh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Necro said: Spor mesela okculuk olur mu? cok heveslendim bu aralar (:P) heveslendiysen yap abi. artı olarak sabah yürüyüşü yap bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Fantezi be abi nerden yapicam okculuk cok paradir o. simdi crossbow alip ava gitsem ,yaban domuzu falan vursam hem de yürüyüş falan da yapmış olsam sam sonra marketlere domuz satamasam cünkü yaban domuzu satamıyacağım icin yalan oldu tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Necro said: Fantezi be abi nerden yapicam okculuk cok paradir o. simdi crossbow alip ava gitsem ,yaban domuzu falan vursam hem de yürüyüş falan da yapmış olsam sam sonra marketlere domuz satamasam cünkü yaban domuzu satamıyacağım icin yalan oldu tamam. abi 1 ton spor var. elbet ilgilendiğin vs. vardır, seç işte birini. ama dediğim gibi en azından yürüyüş vs. yap, koş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Öğlen yemeğini 4 saate yayıp elma,muz benzeri ile geçiştir,arada yürüyüşle desteklersen,çikolata vb. uzak durursan zayıflaman mümkün.bide saat 8i geçince yemek yemeyceksin. boş yemiyeceksin.Örneğin çikolata 100gr alsan 480-560kalori gibi bişiy.Bir öğün yemekte var o kadar.Ama doymazsın çikolatayla. 5-7km yol yürümen lazım yakmak için.Yağ'da cabası.Kaçınıcaksın bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 evet mesela ben 1 aydır 4:30 dan sonra bişi yemiyorum bi süre sonra alışıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 abi ben nabiim =( ev desen dağ başında işler cok yogun paso masabaşı eve gelincede evde masabaşı pc manyaıyız vesselam acaib seviorm böle yemekleri ölümüne ya 170 - 78kg ve muhallebi gibi göbek oldu =( ağlamak istiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 koşu bandı aldm bnde eve ama fazla bi yararı olcağını zannetmiyorum her gün 1,5 saat koşuorm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 kilo verilmez, alınır.düzenli stres ve ekmeksiz öğünlerle kilo senden tiksinir, bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 kendi başına kilo sakın vermaa verdiğin kilonun 2 katını alıyorsun o yüzden muhakkak bir diyetisyen kontrolünde diyet yap derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 valla 7 kilo verdim bile geç kaldın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 desene görsem tanıyamıcam seni:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 tanırsın olm halen aynıyım aehfuaefha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 tebrik ederim gerçekten ama o 7 kiloyu verirken neler çektini tahmin edebiliorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 anlatsam roman olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar