adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Sabah 8de kalktım sadece bir adet o light krakerlerden yedim. öğlen 12ye kadar okulda uyudum. öğle 12de 3 tane köfte yedim 4 bucukta eve geldim.bi tabak annemin pilav dediği ama benim inatla pilav değil dediğim bişi ile 2 parça tavuk yedim. saat 7de spora gittim(7ye kadar hiç bişi yemedim).9 da eve geldim bi tabak meyve yedim ve halen bişi yemedim şuan çay ve sigara içiyorum açlıktan ölcem.Saygılar.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yakında alışırsın ona :) şu an ki dietin iyi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 valla alışamazsam zaten ölürüm herhalde bu ne ya ben normalde bu açlığa hayatta dayanmaz gider yarım ekmek bişiler yerdim bende bukadar irade varmıydı yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Ekmek said: Eve en yakın spor salonu 10 km, evimden en yakın vasıtaya 3km yol var. iyi böyle sağol. Cons said: adam meksika sınırında yaşıyor azuahahhaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 oturdummu yarım kalıp beyaz peynir yerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Odinn said: Mino said: Bir arkadaş söylemişti, tansiyon sorunun yoksa L'carnitine kullanabilirsin, yağları önce yakmanı sağlıyor antremanda diye (antreman öncesi alınıyormuş, dozajını bilmiyorum kitapçığına bakmak lazım) Tabi bir süre kullandıktan sonra ara vermek gerekiyormuş ona. Bu arada diyet listesine bittim. 1 köfte kadar et... Boşuna 112 kilo değilmişim xD Asla! Psikolojik problemlere yol açıyor dediğin ilaç. Düşünmeyin bile pardon arkadaşlar bu ürünü ben birçok kişinin metabolizmeyı hızlandırıyor diye kullandığı Efedrin denilen astım ilacını ile karıştırdım bir an için. Bu bildiğimiz farburner :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 çok sevmem bu tip soruları ya, ben de soracam. kilo vermek gibi bi hedefim çok yok. 5 kilo falan vermek toplam amacım. ama bu dönem çalışmaya da başlamanın etkisiyle sürekli oturmaktan büyüyen bir göt-göbek kombosu mevcut. yemeği azaltıp, haftada 3 gün 1.5 şar saat koşup yüzmeyi düşünüyorum. karın kası için ayrıca antrenman düşünmüyorum. çok iyi düşünüyorum dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Harikasın kankut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 göztepe ile idealtepe arasında içinde yüzme ve herhangi dövüş sanatı olan aylık üyelik alan bi yer arıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Fikirtepe'ye git, dövüşürsün. Yakın dövüş silahları hakkında da tecrübe sahibi olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 göztepeyi geçirtme bana küçükbakkal köye gidiyim istersen ateşli silahlarda uzman olurum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Xaenin said: Fikirtepe'ye git, dövüşürsün. Yakın dövüş silahları hakkında da tecrübe sahibi olursun. yok biz burda merdivenle savaşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 nerde yaşıyosun agali lord of the rings II'de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 al sana ingiliz ordu programı ayrıca 2008q2'de sanırım, Essporto anadolu yakasında hizmet vermeye başlayacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bol bol meyve ye. yağlı yiyeceklerden kaçın. spor yap. yürüyüş yap. 1 yılda 100 den 70 küsurlara inersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Şimdi ben de zayıflamaya karar verdim. 1 hafta nerdeyse hiçbişi yemedim. Sonra düşündüm değer mi? Zayıf olucam ama hayatın anlamı olan bi zevkten vazgeçicem? Karar veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ne zayıflaması yaa bırak sen bırak git pizza ye hamburger ye rejim kadar berbat bişi yok bu hayatta yaaa. halen rejimdeyim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 dasaaa said: al sana ingiliz ordu programı ayrıca 2008q2'de sanırım, Essporto anadolu yakasında hizmet vermeye başlayacak.. essporto nezaman açılır anadolu yakasına? bide anadolu yakasında nerde olcak biliyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 2008q2 (2008 2.çeyrekte yani) sanırım nisan olur. hmm tam açılacağı yeri söylediler ama şimdi uyukluyorum ve hatırlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 çok güzel bi yer leventteki internet baktım ama levent çoook uzak kaçıyo bana böle yakınlara bi yere yapsana giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 öğünlerde salataya ağırlık ver, salata ile doymaya alış yemekten önce muhakkak bir bardak veya daha fazla su iç mideyi şişir ki fazla yemek yeme durumun ortadan kalksın onun dışında bellir bir süre sonra salata yemeye alışıyorsun salatasız yapamıyorsun =) edit: ne çok salata demişim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bu salata dediğin şey bizim bildiğimiz "hıyar" mı oluyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 nasıl gidiyor rejim adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 100 kiloya düştüm...durmak yok yola devam! haefhaeufhae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 aboo sana şişko diyorum da pek farkım yokmuş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar