Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilo verme sorunsalı

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

Sabah 8de kalktım sadece bir adet o light krakerlerden yedim.
öğlen 12ye kadar okulda uyudum.
öğle 12de 3 tane köfte yedim
4 bucukta eve geldim.bi tabak annemin pilav dediği ama benim inatla pilav değil dediğim bişi ile 2 parça tavuk yedim.
saat 7de spora gittim(7ye kadar hiç bişi yemedim).9 da eve geldim bi tabak meyve yedim ve halen bişi yemedim şuan çay ve sigara içiyorum açlıktan ölcem.Saygılar.!
Sosyal ağlarda paylaş

Odinn said:
Mino said:
Bir arkadaş söylemişti, tansiyon sorunun yoksa L'carnitine kullanabilirsin, yağları önce yakmanı sağlıyor antremanda diye (antreman öncesi alınıyormuş, dozajını bilmiyorum kitapçığına bakmak lazım)

Tabi bir süre kullandıktan sonra ara vermek gerekiyormuş ona.

Bu arada diyet listesine bittim. 1 köfte kadar et... Boşuna 112 kilo değilmişim xD

Asla! Psikolojik problemlere yol açıyor dediğin ilaç. Düşünmeyin bile

pardon arkadaşlar bu ürünü ben birçok kişinin metabolizmeyı hızlandırıyor diye kullandığı Efedrin denilen astım ilacını ile karıştırdım bir an için. Bu bildiğimiz farburner :p
Sosyal ağlarda paylaş

çok sevmem bu tip soruları ya, ben de soracam. kilo vermek gibi bi hedefim çok yok. 5 kilo falan vermek toplam amacım. ama bu dönem çalışmaya da başlamanın etkisiyle sürekli oturmaktan büyüyen bir göt-göbek kombosu mevcut. yemeği azaltıp, haftada 3 gün 1.5 şar saat koşup yüzmeyi düşünüyorum. karın kası için ayrıca antrenman düşünmüyorum. çok iyi düşünüyorum dimi ?
Sosyal ağlarda paylaş

öğünlerde salataya ağırlık ver, salata ile doymaya alış yemekten önce muhakkak bir bardak veya daha fazla su iç mideyi şişir ki fazla yemek yeme durumun ortadan kalksın onun dışında bellir bir süre sonra salata yemeye alışıyorsun salatasız yapamıyorsun =)

edit: ne çok salata demişim lan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...