Westnest Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Arkadaşlar banada kostikmidir tuz ruhumudur alkolmüdür neyse ama ben tuvalet kağıdı atıp üzerine sıçtım pompada işe yaramadı sopayıda denedim bok sert deil ama tuvalet kağıdı lapa oldu napmam gerek lütfen evin içide bok gibi kokuyo yardım edin hangi maddeyi önerirsiniz? X( X( X( X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Abi adam bunun için kayıt olmuş. Cidden yardıma ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 sok kolunu bi dene bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 boş bir bul koy sonrada üfle bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ecem1 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Bizim evde sürekli oluyordu. Annemin formülü tuz ruhu olmuştur hep. Annem dökerdi açılırdı bende bu yöntemi kullandım . bu sefer tam 6 kutu tuz ruhu döktüm işe yaramadı . Sorun derindeymiş ve usta çağırmaya utanıyorum ve açıkçası gerek görmüyorum. Kostik denilen açıcıyı ilk kez burada gördüm . Ama yine başvurmadım . evimde uzun poşetler var onlardan birini elime geçirdim ve elimi tuvalete soktum. Yapıcak birşey yoktu hani... Daha sonra çok şaşırdım çünkü tuvaletin içinden taş gibi bir madde çıktı. Çok şaşırdım ama işte çözüm ya pompa ya küçük birşey ise tuz ruhu veya kostik eğer sorun çok büyükse elini sokun . yapıcak birşey yok . başka çözüm yolu bulan varsa banada söylesin lütfen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ecem burası kasıyor msn var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ecem1 said: Bizim evde sürekli oluyordu. Annemin formülü tuz ruhu olmuştur hep. Annem dökerdi açılırdı bende bu yöntemi kullandım . bu sefer tam 6 kutu tuz ruhu döktüm işe yaramadı . Sorun derindeymiş ve usta çağırmaya utanıyorum ve açıkçası gerek görmüyorum. Kostik denilen açıcıyı ilk kez burada gördüm . Ama yine başvurmadım . evimde uzun poşetler var onlardan birini elime geçirdim ve elimi tuvalete soktum. Yapıcak birşey yoktu hani... Daha sonra çok şaşırdım çünkü tuvaletin içinden taş gibi bir madde çıktı. Çok şaşırdım ama işte çözüm ya pompa ya küçük birşey ise tuz ruhu veya kostik eğer sorun çok büyükse elini sokun . yapıcak birşey yok . başka çözüm yolu bulan varsa banada söylesin lütfen (tu) bu arada hoşgeldin ecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 webcam de kostiklerimizi gösteririz ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Dinamit lokumu kesin çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 fede said: ya da deliğe pikaçu at. çarpsın bi orayı kendine gelir delik balbasar da olur, dallarıyla açar çarmenderla da olabilir ama ev yanabilir. jiglipuff da deneyebilirsin :( 2009 da en kötü mesaj ne seçilmişti? bu gözden kaçmış olabilir. seçimler başta yapılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ecem1 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Sizde az mk değilsiniz ! Ya erkeksem ! Ya sevgilim varsa !! Nerden bilceksiniz lan ? YOK ! msn filan YOK ! Hay amk ben burada sorunların çözüldüğünü sohbet edildiğini sanırdım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 az mk ne la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 liseli çıktı kız beyler. polis dayanmadan kapınıza kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ecem1 said: Sizde az mk değilsiniz ! Ya erkeksem ! Ya sevgilim varsa !! Nerden bilceksiniz lan ? YOK ! msn filan YOK ! Hay amk ben burada sorunların çözüldüğünü sohbet edildiğini sanırdım . ecem'e bu konuda ben de hak veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Benim evde benden önce kız kalmış bir tane. Usta çağırdım klozetin icinden fön makinesinin böyle büyük şekil verici ucu çıktı. Onu oraya nasıl atmış nasıl farketmeden evin giderine sokmuş cok merak ediyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Flassh said: az mk ne la? Az pilav gibi bir şey herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 benim klozetten de kız çıktı geçen. kondomu çıkardıktan sonra yanlış parçayı atmışsım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Dildo alıcak parası yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 sıçarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 gerçekten kızsa diye ben yine ağırdan gidiyorum belki sevişme olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ahmedinejad said: Benim evde benden önce kız kalmış bir tane. Usta çağırdım klozetin icinden fön makinesinin böyle büyük şekil verici ucu çıktı. Onu oraya nasıl atmış nasıl farketmeden evin giderine sokmuş cok merak ediyorum hala. HAcı o parçayı alıyorsun, kızın yeni adresini bulup götürüp veriyorun. Artık sonrası sana kalmış hadi gene iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tylnhot Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 pompola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 barbu said: fede said: ya da deliğe pikaçu at. çarpsın bi orayı kendine gelir delik balbasar da olur, dallarıyla açar çarmenderla da olabilir ama ev yanabilir. jiglipuff da deneyebilirsin :( 2009 da en kötü mesaj ne seçilmişti? bu gözden kaçmış olabilir. seçimler başta yapılmalı. hadi len sen bana gurban ol filan dicektim de gerçekten çok kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 vaperon said: Ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar