nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 pagan örf ve adetlerine gore acsaydı keske...olmamıs
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Bu kadar kasmamak lazım. Açmayın böyle topikler.
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 vakti zamanında meclis kuran-ı kerimle açılmıştı diye saf tutsam ben de şimdi (:D eueu gaza gelmeyin, biliyorum tamam sakin:D edit, o da değilde sevgili çokakıllıadam, adam(rte) orda öylesine bir töreni bağlı olduğu inançlar doğrultusunda açmış. Nereyi açtığını bilmiyorum gerçi ama hani(sendebilmiyosun.lol) adamın özeli sonuçta. Atıyorum, ateist birisi burda olsa olsa, adam kendi adetine göre açmış alt tarafı falan demeli. Laiklikle ne alakası var ki bunun?. Üstelik hani dini istismar ettiği falan da yok. Her allah yazan yere hedehödö diye mi girişçeksiniz, cumhuriyetçiyim diye islamofobik mi olcaksınız ne iştir anlamadım. Cumhuriyeti kuranlarda allahuekber diye girişti düşmana karşı, yalan mı? Atalarınızdan utanç mı duyuyorsunuz böyle diye. O değilde, duyanda rte'ciyim sanıcak ondan ayrı korkuyorum.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 *mısır alır ve yanındakine fısıldayarak sorar* razien dönmüş diyolar?
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 yok yok diğer paladin bu *mısırdan otlanır*
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 razien: protector of faith raziens: Razien POTF strikes back Rise of the razien gelmez astık geri herhalde. Gelirmi yoksam?
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Masticore said: Xaenin said: Saçma bir topic bu... +1 Foruma birşeyler yazmaya izin verdikçe suistimal ediyorsunuz. Sen Din+Siyaset yaparak tam bokunu çıkarmıssın. Sonra da siyaset,din konusmak niye yasak dersiniz çok saçma.. evet..
Öne çıkan mesajlar