Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Yabancı çizgi filmleri kolayca bulabiliyoruz. Peki ya bu işi Türkçe çizgi filmler için yapan hiç kimse yok mu ya? Hani bir sürü torrent sitesi var türkçe, hiç biri böyle bir koleksiyon yapmıyor mu? Kene'yi felan mesela Türkçe izlemek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 niye ki kene turk dizisi deil evet tercumeler fena deil ama genede esprilerin 90%i aman cocuklar izliyorla tabiki yaparim paasta dilimi arasinda kaybolup gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 BonePART said: kene turk dizisi deil o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 bonecum emo emo davranip her cumleyi kendine hakaret alcana mesjai tam okusan orda ne demek istedigimi anlardin ama nerdeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 TÜRKÇE RAP YAPIYORUM YO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 BonePART said: bonecum emo emo davranip her cumleyi kendine hakaret alcana mesjai tam okusan orda ne demek istedigimi anlardin ama nerdeee ne biliyim, typo'larının arasında hiç birşey anlamadım ki yukarda yazdıklarından. bir daha yazsana onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 BonePART said: niye ki typo yok kene turk dizisi deil typo yok. deil ozellikle yazilmis degil anlaminda evet tercumeler fena deil ama typo yok. deil ozellikle yazilmis degil anlaminda genede esprilerin 90%i aman cocuklar izliyorla typo yok tabiki yaparim paasta dilimi paasta da bir a fazla arasinda kaybolup gidiyor typo yok gordugun gibi typo yok gayette acik pasta dilimi espriside easy as piece of cake i ole tercume edenler warda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 "tabiki yaparim paasta dilimi"nin "easy as a piece of cake" olduğunu görünce herşey daha anlaşılır oldu, sağol. :) ben de diyorum ne diyor bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Tekrar ediyorum ; Bu bir matkap değil. (I repeat ; This is not a drill) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ya daha dün e2'de scream awards'ı izlerken, hayvan sunucu "she's so sexy, you'd want to bang her" derken alttan "çok seksi, canına okumak isterdiniz" geçince /facepalm yaptım. hiç yormasın kendini kimse, nasılsa anime meraklısı olup da ingilizce bilmeyen insan modeli olabileceğini pek sanmıyorum. çünkü önce seyredip anlayabilmek gerekiyor zaten ki türk tv'leriyle yapmak imkansız bunu. 8-) kaldı ki source idi filan edinmesi çok güç olur, sadece altyazı dosyasını alırsanız da neredeyse bütün fansub'lar hardsub'lı geliyor, üstüne oturtamazsınız. neresinden baksan dert yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disparition Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Anime Madness grubu bir süre çevirmeyi denedi ama ne kadar devam etti hiç bir fikrim yok. Bakmanda yarar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Pokemon'dan: "Hurry! They're closing!" Türkçesi: "çabuk, kapanıyolar!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 konusunda en iyisi olması gereken CNBCE bile sacmalıyorken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar