Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 iyi de herifler bilmiyor ki olay ne sarisinda ne de bizim hatunlarin kapali olup olmamasinda, nefes alsin yeter :D
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 bizim türkler böledir baskasının karısına kızına laf atar taciz eder kendininkine geldimi namus bekçiligi yapar
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Evet ya, güzellik açısından Almanlar Türklerden açık ara farkla güzel değiller. Hadi olay İsveçte Norveçte filan olsa Elf vs. Orc kıyaslaması yapabilirdik te burdaki tek nokta düşünce farkları. Olayın özü güzellikte değil, zihniyet farkında. Yani söyledikleri şey "müslümanlar kendi kadınlarını paketliyip eve kitliyolar, ama erkekleri etrafta kız peşinde koşuyolar, bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?" gibisinden bişey.Yani kısacası karşı oldukları şey half orc ninja Türkler değil, bu yozlaşmış zihniyetin yayılması.
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 said: Değerli olan her şey kapalı kapılar ardında sunulur ve çok kıymetlidir.Herkes ona ulaşmak için o kapıları geçmek için uğraşır.ama açıkta olanların pek bi kıymeti yoktur.Herkes sahip olabilir.Alması daha kolaydır.Çünkü ortadadır.Davetkardır. İstisnalar hariç bu genelleme doğrudur.Değerli taşlar bile cam güvenliklerde ya da ışık görmez karanlık odalarda tutulurken alarmlarla korunurken değersiz eşyalar alenen sergilenmektedirler.Hele bunun bir de insan olduğunu düşünürseniz... Ahaha, haberin altındaki yorum kopardı beni.
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 almanyaya yaz okuluna gitmiş, orda bulunan, çalışan, yaşayan bir sürü türkle konuşmuş, üstüne almanca bilen 5 sene almanlarla okumuş bir insan olarak, almanların haklı olduğunu düşünüyorum kesinlikle. istisnalar kaideyi bozmaz ama gerçekten çok fena bir duruşları var almanyadaki türklerin.. ama istisnalar kesinlikle var, patiden de var, isim vermiyim.p ama almanlara hak vermemek mümkün diil, gidin bir dönerciye, adamlarla türkçe(arapça da denebilir konuştukları dile biraz) konuşun, muhabbet 10 dk "istanbulda nerde oturuosun" u geçsin, direk açıcakları muhabbet "oha şu yavruya bak" a dönüşüo. gördüm, yaşadım, biliyorum ve fena.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 NAPALIM ULAN KIZLARINIZA SULANMAYALIMDA OGLANLARINIZA MI YAZALIM HANS VER BI ALT DUDAK MI DIYELIM IT OGLU ITLER
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 BonePART said: NAPALIM ULAN KIZLARINIZA SULANMAYALIMDA OGLANLARINIZA MI YAZALIM HANS VER BI ALT DUDAK MI DIYELIM IT OGLU ITLER rofl e tabi adamlar almanyaya kadar gitmişler, oturup türk kızlarına mı yazıcaklar orda da di mi:P
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Saçma sapan tepkiler verirsiniz diye editledim.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 abi oraya giden herkes diyo, sokakta kızlara laf atan ne kadar hanzo varsa türk çıkıyor mutlaka diye
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Sokakta laf atma artık kültürümüze girmiş bişey de denebilir.Yani 'off yavrum' tarzı diyerek cinsel tatmin yapabilen yetenekler buranın insanına özgü.
Apache Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 kültürümüze girmis bir sey degil kültürsüzlüğün kalıplastırmaya basladıgı bir sey
aquila Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 sarışın olmayanların suçu ne? çok ayırımcı bi haber olmuş, ayıp!
Öne çıkan mesajlar