Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Türklerin karıları kapalı, bizim sarışınlara sulanıyorlar!"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet ya, güzellik açısından Almanlar Türklerden açık ara farkla güzel değiller. Hadi olay İsveçte Norveçte filan olsa Elf vs. Orc kıyaslaması yapabilirdik te burdaki tek nokta düşünce farkları. Olayın özü güzellikte değil, zihniyet farkında. Yani söyledikleri şey "müslümanlar kendi kadınlarını paketliyip eve kitliyolar, ama erkekleri etrafta kız peşinde koşuyolar, bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?" gibisinden bişey.Yani kısacası karşı oldukları şey half orc ninja Türkler değil, bu yozlaşmış zihniyetin yayılması.
Mesaj tarihi:
said:
Değerli olan her şey kapalı kapılar ardında sunulur ve çok kıymetlidir.Herkes ona ulaşmak için o kapıları geçmek için uğraşır.ama açıkta olanların pek bi kıymeti yoktur.Herkes sahip olabilir.Alması daha kolaydır.Çünkü ortadadır.Davetkardır. İstisnalar hariç bu genelleme doğrudur.Değerli taşlar bile cam güvenliklerde ya da ışık görmez karanlık odalarda tutulurken alarmlarla korunurken değersiz eşyalar alenen sergilenmektedirler.Hele bunun bir de insan olduğunu düşünürseniz...

Ahaha, haberin altındaki yorum kopardı beni.
Mesaj tarihi:
almanyaya yaz okuluna gitmiş, orda bulunan, çalışan, yaşayan bir sürü türkle konuşmuş, üstüne almanca bilen 5 sene almanlarla okumuş bir insan olarak, almanların haklı olduğunu düşünüyorum kesinlikle. istisnalar kaideyi bozmaz ama gerçekten çok fena bir duruşları var almanyadaki türklerin.. ama istisnalar kesinlikle var, patiden de var, isim vermiyim.p

ama almanlara hak vermemek mümkün diil, gidin bir dönerciye, adamlarla türkçe(arapça da denebilir konuştukları dile biraz) konuşun, muhabbet 10 dk "istanbulda nerde oturuosun" u geçsin, direk açıcakları muhabbet "oha şu yavruya bak" a dönüşüo. gördüm, yaşadım, biliyorum ve fena.
Mesaj tarihi:
BonePART said:
NAPALIM ULAN KIZLARINIZA SULANMAYALIMDA
OGLANLARINIZA MI YAZALIM
HANS VER BI ALT DUDAK MI DIYELIM
IT OGLU ITLER

rofl

e tabi adamlar almanyaya kadar gitmişler, oturup türk kızlarına mı yazıcaklar orda da di mi:P
  • Yeni Oluştur...