Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Türklerin karıları kapalı, bizim sarışınlara sulanıyorlar!"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
genellemeden yanan yorum (en azından haber kadar genellemeden yanıyor): almanyaya ilk giden türkler halkın üst veya orta tabakası değil idi. grass roots denilen en alt tabakalardı çoğunlukla (ahanda genelleme!) bu ilk gidenler çocuklarını kendilerine uygun yetiştirdi tabii..

olur böle vakalar!

feci salakça tepki (en azından basılan afiş, yapılan haber kadar salakça): bunların nuran sultanı falan görmediği veya türk magazin programlarını izlemediği aşikar.. almanlara çanak anten hediye ediyorum buradan!

bu mesaj acaip saçmalama içermektedir. haber de saçma geldi ya bana.. ondan dolayı olsa gerek.

no offense de yazalım... hah, oldu.
Mesaj tarihi:
cs.a said:
adam haklı kadınları sokak ortası bi ..... kaldı

bu kadar azmış bir millet var mı dünya da

yazıklar olsun.

Bot musun sen?Birkaç dakikadır çoğu başlıkta saçma sapan mesajların varda...
Mesaj tarihi:
Rahatsızlık etmekle, arkadaşlık kurma arasındaki çizgiyi iyi ayarlamak lzm dsdsd.Yani arkadaşlıkta değil de..Çünkü Türk erkeği gözüyle baktığım zaman her yol aynı sona gidiyor hehe.
Doğru söylemiş adam ne denebilir ki.
Mesaj tarihi:
yukarida yazmisim hoslarina gidiyor diye ama aradaki olay laf atmaktan oteye gidip yilbasindaki tacize kadar uzaniyorsa orda herifler gayet hakli iste. ve maalesef bize de utanmak kaliyor.

Yoksa kiza ufak bir laf atilmis, bu hayatini karatacak diye birsey yok.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:
cs.a said:
adam haklı kadınları sokak ortası bi ..... kaldı

bu kadar azmış bir millet var mı dünya da

yazıklar olsun.

Bot musun sen?Birkaç dakikadır çoğu başlıkta saçma sapan mesajların varda...

ne bot u ya ben gerçeğim oradaki bir balona bakarak mı bunun farkına vardın. aynı kafa daki türban a bakıp bu kişi cennetliktir der gibi biraz mantıklı ol kardeş ya. orta çağda değiliz. dikkat edersen 2000 lere geldik. akıl var mantık var.çağdaşlık var.

ne yani sen akşam o turistleri öpmeye taciz etmeye çalışan kişileri onaylıyormusun

orada avaz avaz bağıran ve ağlayan kız senin kız kardeşin olsa ne yapacaksın. hayvanlar bile daha ahlaklı bazı konular da.

düşünce özgürlüğüm yok sa özür dilerim ama var sa düşünceme düşünmeden dalıp ta karalama
Mesaj tarihi:
kardeş foruma yeni geldim ve bot eğilim ve garbage harici bana saçma diyeceğin bir mesajım olamaz. ne yani bravo o turist kızları becerin mi dieyedim. demediğim için mi bana bunları diyorsunuz

abaza herifler çıkarınızıa mı dokundu mesajım.
Mesaj tarihi:
bir de konunun şu tarafı var ya.

yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bizim bıyıklı hatunları görün ce bakası geliyor insanın:)

ama iş dün tvlerde olduğu gibi ahlak ve insanlık dışı olunca iyi değil. neydi o ya hatun öptürmek istemiyor bu sefer kadına sarılıp koyvermiyor onu savunuyorum deminden beri
  • Yeni Oluştur...