Dev Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Zapisky benim. Arkadaş mesaj atıyor. said: Dfasdasfas: Bulent Ortacgilmi Dinliyon Lan Dvejni Zapisky: mi ayrı yazılır Dfasdasfas: Bidaha Muzik Zevkimle Ilgılı Bı Konusma Istemiyorum Dvejni Zapisky: Bülent Ortaçgil kötü mü? Dfasdasfas: Berbat Kötü mü gerçekten? Ben mi müzikten anlamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Bülent Ortaçgil güzeldir..bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 çığlık çığlığa albümünde dayımın çok emeği geçmiştir *havaatar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 bu su hiç durmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 bence<çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 baya kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… rayka Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Dev said: Zapisky benim. Arkadaş mesaj atıyor. said: Dfasdasfas: Bulent Ortacgilmi Dinliyon Lan Dvejni Zapisky: mi ayrı yazılır Dfasdasfas: Bidaha Muzik Zevkimle Ilgılı Bı Konusma Istemiyorum Dvejni Zapisky: Bülent Ortaçgil kötü mü? Dfasdasfas: Berbat Kötü mü gerçekten? Ben mi müzikten anlamıyorum?Abi sen en doğrsunu yapıyorsun ve müzikten anlayan adamsın yani yukarda allah var diyecem ama sen bana laf sokacaksın biliyorum :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Phobos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Bülent Ortaçgil dinliyorsan, çevrendeki zevksizlerin sözlerini takma. Belirli bi birikimleri olsa Bülent Ortaçgil dinliyor ve bu tür diyaloglara girmiyor olurlardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Luinir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 adam gibi adamdır en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tellos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Dfasdasfas diye nicki lan adamın muzik zevkini konuşmaya gerek yok zaten:D bülent babda graldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PhysX Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 bende tanımıyorum ama kötü müzik yoktur beğenilmeyen ve sevilmeyen müzik vardır. tercih meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Hiç çağa uygun bir eleman değil.Huzur havası var şarkılarında ama sunum berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ad3m Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Güzeldir şarkılarıda bir zaman kankası olan Fikret Kızılok'u yeğlerim zevk meselesi tabi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 baya kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Dev said: Zapisky benim. Arkadaş mesaj atıyor. said: Dfasdasfas: Bulent Ortacgilmi Dinliyon Lan Dvejni Zapisky: mi ayrı yazılır Dfasdasfas: Bidaha Muzik Zevkimle Ilgılı Bı Konusma Istemiyorum Dvejni Zapisky: Bülent Ortaçgil kötü mü? Dfasdasfas: Berbat Kötü mü gerçekten? Ben mi müzikten anlamıyorum?Abi sen en doğrsunu yapıyorsun ve müzikten anlayan adamsın yani yukarda allah var diyecem ama sen bana laf sokacaksın biliyorum :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Bülent Ortaçgil dinliyorsan, çevrendeki zevksizlerin sözlerini takma. Belirli bi birikimleri olsa Bülent Ortaçgil dinliyor ve bu tür diyaloglara girmiyor olurlardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 adam gibi adamdır en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Dfasdasfas diye nicki lan adamın muzik zevkini konuşmaya gerek yok zaten:D bülent babda graldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 bende tanımıyorum ama kötü müzik yoktur beğenilmeyen ve sevilmeyen müzik vardır. tercih meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Hiç çağa uygun bir eleman değil.Huzur havası var şarkılarında ama sunum berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Güzeldir şarkılarıda bir zaman kankası olan Fikret Kızılok'u yeğlerim zevk meselesi tabi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar