oktayca Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 warrioru kitleyen değil kiteleyen bi arkadaş var aramızda tartışmamak sözü ona bırakmak gerek :) tabi burda bu warriorun neden akılsız moblar gibi hiç bir özelliği olmayan warlock a kitelendiğinide ayrı bir soru ayrı bir muamma chargendemi yok stundamı edemedin adamı %50 yavaşlatmadınmı hiçmi vurmuyorsun pummeli ben anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Armory random olarak firefoxumu kitlediğinden (Aptal java) gösteremicem şimdi hiç uraşamam aman kitlendi aman açıldı moduna giremem :> Kontrol edebilirsin piramidin tepesindeki setupları kendinde görebileceğin gibi Warlocklar eskisi kadar altitude modda değil. Zevkli den ziyade yükselmesi daha kolay/basit dersek çok daha iyi olur bence insan evladı herzaman için en düşük emek ile en yüksek başarıyı yakalamak ister heleki sistem bu kadar kolay şekilde elde edinebilecek ortalanmiş epicler sunarken roll atan veyahut yükselen çok oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 druid feara immune mu ? höh ben mi bilmiyorum noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Druid nerden çıktı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 said: Öncelikle nedir Merc/Vengeful toplamakda bu kadar zor olan anlayamadim 13 days Bak Regalcim kendinize isim yakıştırılmasını istemiyorsanız isim yakıştırılacak durumlara düşmeyin. 13 günde ben bu oyunu 7/24 oynarsam tamam bu seti toplarım ama burada herkesin 7/24 oynama şansı yok. Ayrıca tek imba class lock olmasa da imba oynanmasının yanısıra en kolay oynananı. Drudide yeri geldimi çok imba, wsgde bayrağı tutanı 5 kişi 10dk kovaladık, ne anası kaldı ne bacısı. Ama helal olsun, ben okadar uzun süre okadar seri druid oynayamam. Locklara bakarsak adamlar 3-4 tuşla adam kesiyosunuz ve karşınızdaki sizi öldürse dahi üzerindeki dotlardan kısa sürede o da ölüyor. Hunterla locku kestim diyemeden dottan ölüyorum. Kusura bakmayın ama bukadar avantajınızın üstüne bir de gelip rogue bizi kesiyor diye ağladığınız zaman her türlü ismi(belirli sınırla içinde tabi :) ) hakediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 @oktayca: combata sokarsan charge edemiyorlar ya hani, 36 yarddan da dot atabiliyosun ya, 25 yard ya charge la interceptin range i. bi fikrin var mi bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 @absolut Stblack said: tamamiyle fear uzerine dayalı olan bi classtır bence otesi yok(pvp).set bonusları talentleri vs vs bunları gosterir zaten.simdi diger fear resist/immune classlara kabaca bakalım..druid,warrior,hunter,priest(fear ward+fear resist, 5 saniyelige rogue vs vs bir tek bildigim kadarıyla gariban magelerde yok(ice block dısında) onlarada yakında getirirler.. this is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 SoulCube said: @absolut Stblack said: tamamiyle fear uzerine dayalı olan bi classtır bence otesi yok(pvp).set bonusları talentleri vs vs bunları gosterir zaten.simdi diger fear resist/immune classlara kabaca bakalım..druid,warrior,hunter,priest(fear ward+fear resist, 5 saniyelige rogue vs vs bir tek bildigim kadarıyla gariban magelerde yok(ice block dısında) onlarada yakında getirirler.. this is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 @Rock Yok kesinlikle ben korumuyorum Warlock classini objektif yaklaşıyorum olaya warlock asıl karakterim olmasina rağmen 7 adet 70'im var yani çok daha objektif konuşabilirim o yüzden. Dotlarin seni öldürebilmesi için affi warlockun 1 sıra dot dizip oncesinde bi miktar hasar vermiş olmasi lazim lakin bu Hunter gibi hali hoş bi Cloth katili için pekde yaygın bi durum değil haksızmıyım.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Haaa pardon ya rogueda lag olunca helal ama lockta lag olupta warrioru combata sokamıyorsa yuh değil mi :) Ayrıca hunter olarak ranged DPS ile locktan önce ölüyorsan zaten bi yorum yapmamak lazım oynama şekline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 warrioru combata sokcan, intercept attırcan, DC atıp trinket ile harmstingden cıkcan. Alın size 30sn warrior kite. Çogu rog kick e enerji saklamaz bodoz sinister/muti spamlar basacan life draini, clostan sonra DC yi. biraz uzaklasıp dotları yeniden dizip dua etcen ölmemek için. roglar bana göre warlock için en zor class, fear at kurtul demek kolay, ama eger bir rog bir warlock a fear attırıyorsa oynamasın bu oyunu. Hunterada olabildiğince los dışında kalıpkoyacan dotları, adamların zaafını kullanmaklazım, duelde bumümkün değil tabi, ancak BG/arenada bu mümkün. Bence wlock güçlüdür. Her patchye nerf yesede hala güçlü olacaktır. Her class ıda yenmeyelim bu da var ayrıca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 walla abı ben kendımı bıldım bılelı hunterım baska karakterım olmamasına karsı hala noob bı karaktere sahıbım. konuya gelırsek abı ben warlocku alamam adamlar OP grallar blızzardın dokunulmaz elemanları dıyemem. Catır catırda yatıyolar. En kralı gelse bıle yatıyo. Ama abı bana asıl dokunan hp %50 ıken adamdan gerı kalan dotların hp barından 1000 er 300 er hp gotururmesi ve benım HEAL ME plz dıe bagırına bagrına etrafta koserkene yere yıkılmam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Her classı yenelim demiyor kimse zaten. Sadece 3 melee sınıf direk olarak warlock karşıtı şekilde hazırlandı ona laf ediyorum. Ve bu halde iken bile insanların gelip lock op demesi komik geliyor ki bunların bazıları ciddi derece yapmış insanlar arenada. Bu arada warriora 30 sec kite nasıl oluyor onu anlamadım bi açıklarmısın? Trinketi mi yok warriorun yoksa talentlarınımı doldurmamış? :) @sinera: iyi de locku olayı DOT yani zamana dayalı dmg. Yani senin spellerin anında dmg verirken benim ki zaman içinde dmg veriyor haliyle de zamanı dolmadan kalkmıyor. Bu senin DMGlarının ben ölecekken dmg vermemesi gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 grimbatoldeyken bi warrior vardi def. stance almamis tankim diye geziyodu.olabilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 olsun abı benı hıc olmazsa onceden kessın bende kestım dıe arkların arasında nara atıp sonra rezil olmıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Akerfeldt said: @oktayca: combata sokarsan charge edemiyorlar ya hani, 36 yarddan da dot atabiliyosun ya, 25 yard ya charge la interceptin range i. bi fikrin var mi bu konuda intercept? buyur açıklamasınıda yazayım sana Intercept (Rank 5) 10 Rage 8-25 yd range Instant 30 sec cooldown Requires Berserker Stance Charge an enemy, causing 105 damage and stunning it for 3 sec. combattaykende bunu atabilir warrior, ve bunu yiyen lock = ölü lock senin karşındaki warriorsa noob warrior onu kesmeye pardon kitelemeye devam et sen :) ayrıca; sen bütün warriorlara 36 yarddan hesap yapıyorsan oda ayrı bi problem senin oyunculuğunda, yani 25 yarddaysa warrior seni keser bunu kabul ediyorsun direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 @Regalya Daha önce damage vermesine falza gerek kalmıyor. Dotları zaten hızlı bir şekilde diziğ life rain yaptıktan sonra kaçamıyorsun bile. Tabi FG atıktan sonra seni hızlı bir şekilde yeniden seçemezse tamam hunter büyük itimalle alır, ama yine üstünde çok fazla dot birikmişse kesse bile kesinlikle ölür. @Absolut said: Ayrıca hunter olarak ranged DPS ile locktan önce ölüyorsan zaten bi yorum yapmamak lazım oynama şekline. Buna okadar anormal bakma. Adam talent basmışsa hunterdan önce başlıyor ve bunları da instant yapıyor. Tabi affliction değilse daha fazla şansın var. Warlockun olayı DOT olsa da (kusra bakamyın) bunun BOK'u çıkmış durumda. Birim zamanda verilen toplma hasarı hesapla bakalım eşit çıkıcak mı? Ayrıca warlockun attıkları öldükten sonra da devam ediyor. İnsanların asıl tahammül edemediği ve warlocku imablaştıran durumda bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Intercept i yeni atmış olan warriora Deathcoil atarsan ne olur? -senden uzaklasır. Üzerinde hamstring varkentrinket basarsan ne olur? -harmstring kalkar. Warrior ile aranda 20yar mesafe bırakırsan,ve onun intercepti yok ise seni nasıl yakalar? -yakalıyamaz! Warrior senin peşinden intercepti dolana kadar(30sn) koşarsa bununadı nedir? -KITE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 oktayca said: Akerfeldt said: @oktayca: combata sokarsan charge edemiyorlar ya hani, 36 yarddan da dot atabiliyosun ya, 25 yard ya charge la interceptin range i. bi fikrin var mi bu konuda intercept? buyur açıklamasınıda yazayım sana Intercept (Rank 5) 10 Rage 8-25 yd range Instant 30 sec cooldown Requires Berserker Stance Charge an enemy, causing 105 damage and stunning it for 3 sec. combattaykende bunu atabilir warrior, ve bunu yiyen lock = ölü lock senin karşındaki warriorsa noob warrior onu kesmeye pardon kitelemeye devam et sen :) ayrıca; sen bütün warriorlara 36 yarddan hesap yapıyorsan oda ayrı bi problem senin oyunculuğunda, yani 25 yarddaysa warrior seni keser bunu kabul ediyorsun direk. charge i combatta atamiyolar yazdim, intercept nerden cikti.range i max 25 dedim. kac kere yedim biliyorum interceptin ne olduunu.daha once de yazdim tekrar yaziyorum, warrior dibime girmisse almam zor yanimda succubus yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Keşke anlarttığın kadar basit olabilse PvP :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 20 sn diyelim intercept cd sine yine biz, maa 20 sn ölüm ölüm...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Yapan var Yapamayan var Benim hem full merci warriorum var hemde 4/5 vengeful warlockum var Ben warlock oynarken warrior kesiyorum(DC hazır ise) Warrior oynarkende, arada görüyorum bunu yapanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Birde işin şans faktörü var elbette yani sen DC atarsın herif üzerine koşmaya devam eder uzağa koşmak yerine. Bu bende nedense bolca olan bişi yani DCnin yandığına mı yanarsın herfin gülerek üzerine geldiğine mi yanarsın ayrı dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Absolut said: sen DC atarsın herif üzerine koşmaya devam eder uzağa koşmak yerine. evet bu insanlik ayibi hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 warlocklari savunanlar ( ozellikle warriora karsi ) kendi locklarinin armory linkini versin bir zahmet cidden cok merak ettim silicem warriori bu kadar dandikse locklar bir ben kesemedim ak saglam itemli locklari herkes kesiyor catir catir noob noob oynamayayim warriorla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar