AthleT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Duygusal, alıngan ve karizmatik bir burcuz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Öylemiymişiz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 bu burçlara ben de inanmak istiyorum:( öğretin bana nasıl inanılıo. ayrıca fala inanma konusunda da tuto istiorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 yengeç burcu erkeği ile çok zor anlaşmak. yani bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 daha iyisi açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Yengeç erkeği anguttur biraz. Kuş beyinli yani. Hiç sevmem yengeç erkeğini. Bide ilkokulda balık tutmaya gitmiştik arkadaşın kayığında, ben balık tutamamıştım yengeç tutmuştum. Balık yemi yaptık sonra onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 aynen öylesiniz athlet . abim . bi de eve bağlı insanlarsınız diye biliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ben de varım :p evet eve de bağlıyız sanırım. inanmam diyorum şu işlere de burcumun özelliklerine benziyorum işte hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Pyro onların hepsi yalan ewet yengençler duygusaldır ama öle saplantılar vs gibi şeylerin hiç biri yok.Bende yengeç burcuyum ve tam anlamıylada karşıyorum özeliklerini ama oradakilerin hiçbiri bende yok ve tanıdığım hiç bir yengeçde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Taktığım yoktur benim burçları hatta inanmam da ama çok eskiden bir arkadaşım yollamıştı o verdiğim linki, direk aklıma geldi koyayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Anam slayer adam beni anlatmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 23 temmuz aga biraz yengeç biraz aslan oluyo gazetesine göre burcum değişiyo biraz azcık bende yengeçim neyse aslan > all hadi eyw:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar