nigel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ben 2 sene evvel bi kıza aşık oldum. hatta yani o kadar sevdimki salak salak şeyler bile yaptım. şapşala döndüm yani resmen. ama bu kız beni hep üzdü. ondan uzaklaşmaya çalıştım ama izin vermedi. izin vermemesinin sebebi de ben diildim aslında ona olan sevgimdi. bunu sonradan anladım tabi. uzun bi süre peşinden koştum. sonra kısa bi süre çıktık ve beni lüzumsuz bi nedenden dolayı terk etti. ama görüşmemiz bu olaydan sonrada bitmedi yine görüştük yine. ama her defasında beni incitti. nihayet ondan kurtuldum başka biriyle beraber olmaya başladım ama ayrılmak zorunda kaldık. tam ah kaderim vah kaderim derken bu kız yine geçmişten pörtledi ve üstünden onca zaman geçmesine rağmen yinede içimde bi kıpırtı oluşturdu. ama bu sefer hiç bişeye izin vermicem. yine kullanılmak istemiorum. çok zor çok... ahh ahh.. hep bölemidir bu işler? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 hep ama hep böyledir direkt salla bana kalırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Hayat zor azizim. Bu işler böyle. Bak mesela bir sürü dangalak gelip montla sıç yazacak buraya. Dikkate alma onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Seversen ... , ... sevilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 -Wissy said: Seversen ... , ... sevilirsin. Sende zamaninda sevdin Sinan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 maalesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 msnde en sevdigim eski sevgilimle resmim var su an, avatariyla gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 bir ilişkide sevgi iki taraf arasında dengesizse (birinin sevgisine diğerine göre çok fazla ise) genelde böyle sorunlar baş gösteriyor zaten. gerisi ise az seven insanın ne kadar olgun ve mantıklı olduğuna bakar. yine de o ilişkinin yürümesi için bir şekilde az seven tarafın çok seven tarafın seviyesine çıkması lazım diye düşünüyorum. aradaki o uçurumla zor olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 olur öle.. ama bunlara takılmamanız gerektiğini farkettiğinizde biraz geç olmuş oluyor. kısa takılmayın hiç, devam edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 sevilde sevme, ağlama ağlat... Lütfen imzama bakınız. Evet sevmek attan düşmek gibidir. At binerken zevklidir de, düşersen ''en iyi ihtimalle'' ömür boyu bel ağrısı çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 deveye diken, insanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 olur boyle seyler,takma bak kafana,oturup dusunrusen kurmaya baslarsın kafanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 bu kızlara güven olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Waqas said: -Wissy said: Seversen ... , ... sevilirsin. Sende zamaninda sevdin Sinan :Padam tecrübeli ki sölemiş di mi? ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 4s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Söylesem tesiri yok, söylemesem gönül razı değil olmuş.İçini rahatlat ve yoluna devam et.Bu bir emirdir ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ... lara + repler üstad . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nigel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 sağolun arkadaşlar. kendimi tutuyorum. öğrenicem öğrenicem yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Seviyorsun, çok. Yıllar kadar uzun, kilometrelerce uzun. Sonra bir gün geliyor ve bitiyor. Sen bitmiyorsun. Ama bitiyor. Ardından içinde garip bir boşluk, kırmızı fenerli bir fahişenin piçi gibi birden peydahlanıveriyor. Şaşırıyorsun. Anlam veremiyorsun. Yıllar sonra tekrar seviyorsun, aynı kişi bu. Senide seviyor biliyorsun. Lanet olası öyle bir keşmekeş ki. Yine dayanamıyorsun ve açıyorsun içini ona. Her şey güzel gidiyordur. Ama yine birden bire birşeyler olur ve yine içini bir boşluk kaplayıverir. Ve yine aşağı düşmeye başlarsın. Kafa üstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Virgulun oncesini yasamadan sonrasina gecemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 -Wissy said: Virgulun oncesini yasamadan sonrasina gecemezsin. obaa çok hoşuma gitti bu söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 işin cok zor arkadasım bendede ole bı acı var en cok da ne zaman koyuyo bılıomusun su eve gırdıgımde yalnız kaldıgımda duvarlar ustune ustune gelıo adamın ya her seyı gectım en cok bu zorluyo adamı bılmem sızdede oluomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Laraken said: 4s. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar