Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

niye böyle?

nigel

Öne çıkan mesajlar

ben 2 sene evvel bi kıza aşık oldum. hatta yani o kadar sevdimki salak salak şeyler bile yaptım. şapşala döndüm yani resmen. ama bu kız beni hep üzdü. ondan uzaklaşmaya çalıştım ama izin vermedi. izin vermemesinin sebebi de ben diildim aslında ona olan sevgimdi. bunu sonradan anladım tabi. uzun bi süre peşinden koştum. sonra kısa bi süre çıktık ve beni lüzumsuz bi nedenden dolayı terk etti. ama görüşmemiz bu olaydan sonrada bitmedi yine görüştük yine. ama her defasında beni incitti. nihayet ondan kurtuldum başka biriyle beraber olmaya başladım ama ayrılmak zorunda kaldık. tam ah kaderim vah kaderim derken bu kız yine geçmişten pörtledi ve üstünden onca zaman geçmesine rağmen yinede içimde bi kıpırtı oluşturdu. ama bu sefer hiç bişeye izin vermicem. yine kullanılmak istemiorum. çok zor çok...

ahh ahh.. hep bölemidir bu işler? =(
Sosyal ağlarda paylaş

bir ilişkide sevgi iki taraf arasında dengesizse (birinin sevgisine diğerine göre çok fazla ise) genelde böyle sorunlar baş gösteriyor zaten. gerisi ise az seven insanın ne kadar olgun ve mantıklı olduğuna bakar. yine de o ilişkinin yürümesi için bir şekilde az seven tarafın çok seven tarafın seviyesine çıkması lazım diye düşünüyorum. aradaki o uçurumla zor olur..
Sosyal ağlarda paylaş

Seviyorsun, çok. Yıllar kadar uzun, kilometrelerce uzun. Sonra bir gün geliyor ve bitiyor. Sen bitmiyorsun. Ama bitiyor. Ardından içinde garip bir boşluk, kırmızı fenerli bir fahişenin piçi gibi birden peydahlanıveriyor. Şaşırıyorsun. Anlam veremiyorsun.

Yıllar sonra tekrar seviyorsun, aynı kişi bu. Senide seviyor biliyorsun. Lanet olası öyle bir keşmekeş ki. Yine dayanamıyorsun ve açıyorsun içini ona. Her şey güzel gidiyordur. Ama yine birden bire birşeyler olur ve yine içini bir boşluk kaplayıverir. Ve yine aşağı düşmeye başlarsın. Kafa üstü.
Sosyal ağlarda paylaş

işin cok zor arkadasım bendede ole bı acı var en cok da ne zaman koyuyo bılıomusun su eve gırdıgımde yalnız kaldıgımda duvarlar ustune ustune gelıo adamın ya her seyı gectım en cok bu zorluyo adamı bılmem sızdede oluomu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...