mahmut tuncer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ya izmir'in yunan güvenliği ile bence de alakası yok ben eğer kendisi yunan olsaydı bu sefer yunanistan'ın çıkarları için şu anki düşüncelerinin tam tersini düşüneceğini belirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Yunan olsam elbet Yunanistan'ı düşünecem. (İzmir farklı kıtada kalıyor yalnız) Fakat Türk'üm ve kara sınırlarımın 100 metre ötesindeki adada yabancı askerlerin dolaşmasından hoşlanmıyorum(zaten adamlar yüzme işini kavramış iyice). Üzerlerinden ezikliği atmak için şaklabanlık yapmaya çalışıyorlar şimdi. Ve o adalar onlara bu saçmalıkları yapmaları için imkan veriyor. Emperyalist devletler derken aklına gelen devletleri düşünmen lazım. İngiltere Hindistanı hangi güvenlik derdiyle sömürgeleştirdi? Irak'ta iddia edilen füzeler var mıydı? Yoksa emperyalizm için petrol olan her yer işgal alanı mı? Bir düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 emperyalizm kendi çıkarlarını her şeyin üstünde tutarak başka milletlerin haklarını gözetmeden kendi çıkarları doğrultusunda hareket etmektir. haklı birşey değil zaten o yüzden sana yapabilecğeim bir açıklama yok ırak ve hindistan konusunda. tutulur bir yanı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Sailor said: 82 - KARDAK 83 - SELANİK 84 - ATİNA 85-SOFİYA 86-BÜKREŞ 87-CHİSİNAU 88-KİEV 89-MİNSK 90-VİLNİUS 91-RİGA 92-STOCKHOLM ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 gitmisken fransayida alin ucuz sarap iceriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 matama said: ya niye ukranya falan bize saldirmiyor abi serefsizim en onde ben giderdir savunmaya ohhs Kötü haber! Ukrayna bize saldırırsa muhtemelen erkekleri gelir. Ohhs dedirtirlerse yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Ben ukrayna genelkurmayı olsam 18ine giren her kadını tutar kolundan alırım orduya. Sonra world domination direk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 slickers said: Sailor said: 82 - KARDAK 83 - SELANİK 84 - ATİNA 85-SOFİYA 86-BÜKREŞ 87-CHİSİNAU 88-KİEV 89-MİNSK 90-VİLNİUS 91-RİGA 92-STOCKHOLM ........ anca viyanaya kadar gideriz. stockholm felan hayal o yüzden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar