Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 fb ilk yarıyı 52-46 önde geçti telekom karşısında. fb hemen hemen yine 1.maçtaki gibi oynuyor ama bu sefer el-aminde oynayınca maç kafa kafaya geldi. el-amin 5/9 fg, 4/4 ft ile 18 sayı attı ilk yarıda. yine dudley çift hanelere ulaştı. son anlarına kadar çekişmeli bir maç geçecek görünüyor. ancak el-amin tek başına fb ye ne kadar cevap verebilecek tartışılır.. burada tutkunun da bi zahmet devreye girmesi lazım ama tutku büyük maçlardaki rezalet performanslarından bir örnek sunuyor bugün de.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Yine tokat ya :( Biz bu lige fazlayız NBA'e başvurmamız gerekiyor. Massachusetts Canaries
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Luinir said: fb ilk yarıyı 52-46 önde geçti telekom karşısında. fb hemen hemen yine 1.maçtaki gibi oynuyor ama bu sefer el-aminde oynayınca maç kafa kafaya geldi. el-amin 5/9 fg, 4/4 ft ile 18 sayı attı ilk yarıda. yine dudley çift hanelere ulaştı. son anlarına kadar çekişmeli bir maç geçecek görünüyor. ancak el-amin tek başına fb ye ne kadar cevap verebilecek tartışılır.. burada tutkunun da bi zahmet devreye girmesi lazım ama tutku büyük maçlardaki rezalet performanslarından bir örnek sunuyor bugün de. dediğim gibi el amin yetmedi 33 sayı atmasına rağmen. tutku da rezalet oyununu diskalifiye olarak süsledi adeta. son anlara kadaar olmasa da son 4-5 dakikaya kadar el-amin maçı başa baş götürebildi. telekomun evindeki maçlarda daha iyi savunma yapıp, saha avantajıyla seriyi 2-2 ye getireceğini düşünüyorum. maç verirse de 4-1 biter zaten seri.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Nasıl ya seri direk 4-0. Bir bjk li olarak diyorumki, Fener Holy ninde dediği gibi lige şimdilik fazla geliyor. Umarım gelecek sezon avrupa dada böyle oynayıp bizi gururlandırırlar.
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 dreagloth said: Nasıl ya seri direk 4-0. Bir bjk li olarak diyorumki, Fener Holy ninde dediği gibi lige şimdilik fazla geliyor. Umarım gelecek sezon avrupa dada böyle oynayıp bizi gururlandırırlar. süpüreleceğini zannetmem telekomun ya. 4-1 falan biter en kötü telekom açısından, maç alırlar diye düşünüyorum. ayrıca çok garip takım fener. bi maç berbat oynuyor lig sonuncusuna falan yeniliyor, sonra gidip tauyu yeniyor, sonra siena folloş ediyor, ardından gs yi zar zor yenip telekoma falan yeniliyor, play off da efesi eziyor falan. dengesiz takım yani sağı solu belli değil, ortası yok. zaten sistem 3 lükler üzerine kurulu olduğu için de böyle olması normal. ben seneye fb den yine en kötü bi el çeyrek finali bekliyorum, ff yapabilme ihtimali de var. efes de toparlarsa şahane olur ama zannetmiyorum. o yüzden onların sponsor falan olmasını istiyorum ama o da hayal gibi gözüküyor.
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Geçen sezon EuroLeague de çeyrek final oynamamız gerçekten çok büyük başarıydı,eğerki bu kadroyu aynen koruyup(Slovenler dışında) üstüne iyi 1-2 transfer yaparsak Final-Four a adayız diyorum..Ayrıca Kinsey sen neymişin diyorum daha kaç ay olduki avrupada bu başarıyı yakaladın,gelecek sezon MVP adaylığında Solomon ile kapışır diyorum.. Ankaradan 1 maç alıp geliriz , Abdi İpekçideki ilk maçımızdada kupayı kaldırırız gözüken o...
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Telekom'un inanılmaz akıcı bir guard rotasyonu var,Kinsey ve Solomon her ne kadar rekabetçi savunmacılar olsalarda,TT pota altında bulamadığı ritmi mutlaka guardlarla bulmalı ve en azından Ankara'daki maçları kazanmalı diyorum. İstanbul'daki sonuçlar zaten belli,FB Abdi'de canavar.
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Nasıl bir guard rotasyonu ya Tutku iki maçtır batırıyor , bir dahaki maçtada cezalı , muratcan desen tutkudan beter , telekom resmen el-amin in eline bakıyor , telekomun maç kazanması için tek bir ihtimal var el-amin attığı kadarda attıracak,harbi işleri çok zor Fenerbahçe karşısında :)
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra Efes Pilsen ile anlaşmak üzere olduğunu açıklayan Ergin Ataman, eski kulübüyle 2 yıllık sözleşme imzaladı. Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Efes Pilsen'de 1992-1996 yılları arasında yardımcı antrenör, 1999-2001 yılları arasında da antrenör olarak görev yapan Ergin Ataman'ın, yeniden takımın başına getirildiği ifade edildi. Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, Ergin Ataman'ın uzun bir aradan sonra yuvasına döndüğünü belirterek, kendisi ile birlikte önemli başarılara imza atacaklarına inandığını söyledi. Ergin Ataman yönetimindeki Beşiktaş Cola Turka, Beko Basketbol Ligi'nin normal sezonunu lider olarak tamamlarken, play-off yarı final serisinde Türk Telekom'un 3-1 gerisinde kalarak elenmişti. Siyah-beyazlı takım, bu sezon Avrupa'da ULEB Kupası'nda başarılı bir sezon geçirmesine rağmen sekizli finalde ezeli rakibi Galatasaray Cafe Crown'a elenerek yarı final şansını kaçırdı.
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 sanırım kerem tunçeri de efese gidecek
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 chris lang resmen azdı. 17 sayı attı, 8 i smaç.. el amin de 14 sayıda. ikisi toplam 31 sayı attı, takımın geri kalanı 8 sayı attı. fenerbahçe ilk 2 maça göre daha kötü savunma yapıyor. ilk yarının sonlarına doğru telekomun 5 sayılık üstünlüğü var.
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ilk yarıyı 10 sayı farkla önde kapadı telekom. cris lang sanırım hayatının maçını oynuyor. :) el-aminde 2.maçtaki gibi sadece şut çekmiyor. çok güzel pozisyonlar hazırladı lang e, baya asist yaptı, onun yanında 17 sayısı da mükemmel. muratcan solo yu iyi savunuyor. yalnız telekomda lang-elamin ikilisi var sadece hücumda. williams-muratcan pek katılmıyor. tutku da yok. lang da 2.yarıda sıçışa gelebilir. fenerbahçe de önceki mesajda dediğim gibi iyi savunma yapmıyor, aynı sayıyı 8-9 defa elamin-lang ikilisinden yediler. telekomun da savunmasında iyileşme olduğunu söyleyebiliriz. biraz daha canlı, istekliler. bu maçı telekom alacak gibi görünüyor, eğer 2.yarı 1-2.maçlara geri dönüş yapmazsak tabii.. 4.maçı fener alırsa 4-1, telekom alırsa seri de 7.maça gidecek gibi görünüyor.
TRA_GS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 o deilde lang kaç tane smaç yaptı 21 sayının 18 i felan samaçla galiba
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 TRA_GS said: o deilde lang kaç tane smaç yaptı 21 sayının 18 i felan samaçla galiba 9 smaç yaptı, 18 sayı. 3 de serbest atış attı. 21 sayı etti. 3.periyodda sonlara geliniyor lang daha oyuna girmedi bu devrede.
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 telekom güzel bir oyunla maçı 87-75 kazandı. seri 2-1 oldu. şimdi 4.maç çok büyük önem taşıyor. bu maçı fener kazanırsa seri biter, telekom kazanırsa 7.maça gider görüntüsünde. açıkçası çok zevkli maçlar olduğundan 7.maça kadar gitmesini isterim. 4.maç 1 haziran pazar 17.00 da ntv de.
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Süperdi ya ilk yarı at El-Amin tut Lang vur Lang özellikle Vidmar'ın olduğu bölümde domine ettiler pota altını bu ikili. Bu arada Mirsad maç sonunda protokol tribününde TT yöneticisine küfür etmiş emniyet müdürü şahit olmuş olaya şikayet etmişler Mirsad'ı federasyona bakalım ceza alacak mı?
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Hani bazı seriler olur 7.maça da gitse çekişmeden uzak seriler.İşte bu öyle oldu...Bu seneden de Boston-Atlanta serileri falan örnek olabilir buna seri 4-3 ama 4 Boston galibiyeti direk dozer etkisi.Fb evindeki 4 maçıda rahat alacak 3 avans verdik hesabı.
tunch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 artık bu adamın yorum yapmadığı ve bu gerizekalının sunmadığı basketbol maçları istiyorum sen kimsin ki , hayatında kaç basketbol maçı izlemişsin ki sunuyosun.. yorum yapan adam da , "öncelikle fenerbahçe" diye başlamadan yorum yapamıyor. telekom iyi bişey yapsa bile bunun sebebi "öncelikle fenerbahçe ülker" yeter yahu
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 fenerbahçe şampiyon oldu tebrikler.
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 yalnız bu seneki beko basketbol ligini izlerken müthiş keyif aldım.nba i izlerken bu kadar keyif almadığımı söyleyebilirim seriyi 4-3 telekom alır.(inşallah :D )
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ŞAŞAŞAŞAŞAŞAŞAŞAŞAAAAMPİYOOOONN diyorum sadece.
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 fizban said: olmadı henüz şampiyon bitti bitti artık, 3 maç mı alacak ard arda telekom ?
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bu yorgunlukla maç alması bile çok büyük başarıydı bence Telekom için,Fener'in şampiyonluğu tartışılamaz artık.Ha derseniz bana gerçekten kolay alınmış bir şampiyonluk Fener için,tebrik edeyim şimdiden :)
cemad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 yorgunluk bahane olamaz öle aman aman fazla performans sergilemedi telekom. beklenenden çok daha rahat çıktı zaten finale fener için kolay eşleşmeler oldu orası doğru ama yorgunluk diye bahane etmesin telekom, fener yedi bitirdi telekomu istanbulda başka birşey yok
Öne çıkan mesajlar