Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye ricamdır.(Paladin)


Rotweiler

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar.

Şimdi WoWla bayağı bi alakâm var. Betadan beridir buralarda sürünür dururuz. Bikaç tane karakter kasıp sattıktan sonra, şimdi son Bloodelf Paladinimi oynuyorum ve bunu kendime saklıcam.(Diğerlerinin hepsi de paladindi). O yüzden Paladin konusunda bi sıkıntım yok. Gayet güzel kullanırım.

Sizden istediğim tavsiye -aslında tam mânâsı ile sizin görüşlerinizi öğrenmek- Paladin 70 olunca bıraktım ve biraz dinlenmek için ara verdim. Bunu güzel bir Arena savaşçısı yapmak istiyorum. Yeri geldiğinde Retri giricem(Ki bugüne kadar ağırıklı retri oynadım) yeri geldiğindede Holy. O yüzden sizce Set biriktirmede nerden başlamalıyım ve nasıl bir sürede, nasıl bir yol izlemeliyim? Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler...

Ha birde, bu tavsiyelerinizle Dungeona girsem ne gibi sonuçlar alırım?(DMG çalışmak istesem)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tavsiyem ilk olarak honorla alınabilecek holy ve retri s3 itemlarını topla (çok honor demek) (gladiatörlerden bahsetmiyorum)

sonrasında zul'aman ve karazhan yapıp badge biriktirmen böylece hem droplarla hem de badge lerle güzel bir healing gearın olur.

retri için ise pvp de tavsiyem s3 seti. çünkü resillience var. tabi toplaması zaman alır :D

holy için ise hem pvp hem de pve itemları karışık olur.

mesela hergün heroic daily questi yap , 3 günde bir zul aman ve haftada bir karazhan bu sana bolca badge getirir. yeni gelen badge ödülleri iyi.

retri ile pve olayına bişey diyemeyecem hiç denemedim :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

retri setinde garanti alman gereken item s3 glovelarıdır. crusader strike a 5% bonus veriyor s1 ve s2 gloveları judgmenet of the crusader a az bi bonus veriyor (gereksiz :P )

şöle diyim , eğer bir gün blizzard dan bir yapımcıyla real da karşılaşırsam kafa atabilirim. (ciddiyim) (dünya küçük belki karşılaşırım :P )

s3 seti ile resillience veriyor spll dmg kaldırıyor str yi arttırıyor iyi hoş ama paladinin crusader strike harici (ki onu bile anca 2.3.2 düzeltecekler) bütün abiltyleri (seal of blood ı da sırf horde a özel olduğu için saymıyoum) spell dmg dan etkileniyor.


şimdi her class honorla gladiator seti toplayıp yüksek resillience değerlerine ulaşabiliyor. retri oynamak isteyen paladinler ise gimp bir setle takılıyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Madem polearm ve painsawcusun o zaman eskiden çok kullanılan bi build verelim. Sanırım şöyle bişeydi reckoning bomb 2 hander

http://www.wowhead.com/?talent=sZVGkhMh0gZVfctM0uVco

Eline en hızlısından painsawu alıp crit ve haste yüklenip gayet ilginç burstler verebilirsin. Gerçi arenada pek iş yapmaz gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...