Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency / Lag Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

aylık 6 dolar.valla ben yine göstermelik düşürüyodur pingi bi işe yaramıyodur falan diyodum.anket doldurup trial başladım.kabloyla bağlanmayı bırak wireless ın nerdeyse çekmedigi yerde bile 90 ping falan oynuyorum ve ciddi 90 ping yani arcane explosion a basınca atıyo cast time falan yok sdfjkgsdf

edit : wireless ın çekmedigi yerde dedim he kabloyla bağlanınca 30 ping falan oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

freedom un en küçük paketi artık yeterli değil, bizzat denediğim üzere özellikle şehirlere girerken, instanceye girerken...vb 256 KB ı geçiyor bağlantı isteği ve oyun kilitleniyor o yüzden yf kullanmayın artık.

wtfast ı denedim ben dün inanılmaz iyi bağlantı sınırlaması yok ve latency 90 dan yukarı çıkmadı, stabil 80 ortalamadaydı, hele şu anda q alanlarında 50 den fazla player olduğu düşünülürse çok iyi bir sonuç.

Edit : birde belirteyim bliz bu farklı ülke ip olayını geliştirmiş bir gün önce almanyadan bağlanmıştım bir gün sonra isveç serverinden girdim direk acc yi lock etti ve mailime passwordunu resetle illegal erişim var gibi bir mail geldi...bunu 4 kez yaşadım autanticator olduğundan 24 saat bekletmedi kanaatindeyim, eskiden 24 saat lock kalıyordu buda yf nin büyük handikapı bence kullananlar dikkatli olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

cutscene said:

karakter ekranına gecemiyorum bir türlü..
realm selection da kalıyor, servera tıklıyorum baglanıyor diyor ama nafile.

daha önceden böyle yaptıgında modemi kapar acardım sonra girerdim ama bugün oda bir işe yaramıyor.

dün akşam bende bir sorun yoktu ama sabah aynı şekilde bu sorun var wtfsiz char ekranına girmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...