Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Abv ttnet, 3 gündür wow haram oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 WTfast bu kadar sağlam mı arkadaşlar ? Ne kadar ücretleri biraz bilgi verirseniz daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 aylık 6 dolar.valla ben yine göstermelik düşürüyodur pingi bi işe yaramıyodur falan diyodum.anket doldurup trial başladım.kabloyla bağlanmayı bırak wireless ın nerdeyse çekmedigi yerde bile 90 ping falan oynuyorum ve ciddi 90 ping yani arcane explosion a basınca atıyo cast time falan yok sdfjkgsdf edit : wireless ın çekmedigi yerde dedim he kabloyla bağlanınca 30 ping falan oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 WTFast inanılmaz , 500den 45e indi latency ve hakaten fark hissediliyor. global cooldown bittiği anda powerlar aktif oluyor , muhteşemmiş gerçekten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Bu akşam eve gidince bende deneyeceğim. Arkadaşlar YF daha sağlam diye iddaa ettiler kafam karıştı. Sonuçta siz çok olumlu yorumlar yaptınız. Sanki reklam izliyormuşum gibi hissettim bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 shift+click ile lootladığımda ne aldığımı göremiyorum neredeyse. daha ne olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Tamam :) bizde alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 wtfast la girerken hangi serverı kullanıyorsunuz ? fransa mı almanya mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Almanya De5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 trial versiyonu filan var mı şu programın? kaç gündür 500ms üstünde düşmüyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Var, 1 saatte kesip duruyor, ama survey (anket) doldurursanız 1 hafta size hediye ediyor. Zaten aradaki farkı görünce yenilersiniz muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Ben 6 aylık satın aldım memnunum. Ama dungeon a girerken takılıyor. bundan mı değilmi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Yok o genel sorun, loading ekranında sorunlar çıkıyor 4.0.1 'den beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 6 aylık fln ne kadar ücretleri kayıt olamadım da biri bakıp soyleyebilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 15 dakikada bir uzun spike sonrası dc olan var mı benden başka? bu sırada timeout oluyor pinglerim telia serverlarına :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cutscene Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 karakter ekranına gecemiyorum bir türlü.. realm selection da kalıyor, servera tıklıyorum baglanıyor diyor ama nafile. daha önceden böyle yaptıgında modemi kapar acardım sonra girerdim ama bugün oda bir işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 abi 1 haftadır latency sürünüyor bende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 freedom un en küçük paketi artık yeterli değil, bizzat denediğim üzere özellikle şehirlere girerken, instanceye girerken...vb 256 KB ı geçiyor bağlantı isteği ve oyun kilitleniyor o yüzden yf kullanmayın artık. wtfast ı denedim ben dün inanılmaz iyi bağlantı sınırlaması yok ve latency 90 dan yukarı çıkmadı, stabil 80 ortalamadaydı, hele şu anda q alanlarında 50 den fazla player olduğu düşünülürse çok iyi bir sonuç. Edit : birde belirteyim bliz bu farklı ülke ip olayını geliştirmiş bir gün önce almanyadan bağlanmıştım bir gün sonra isveç serverinden girdim direk acc yi lock etti ve mailime passwordunu resetle illegal erişim var gibi bir mail geldi...bunu 4 kez yaşadım autanticator olduğundan 24 saat bekletmedi kanaatindeyim, eskiden 24 saat lock kalıyordu buda yf nin büyük handikapı bence kullananlar dikkatli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 cutscene said: karakter ekranına gecemiyorum bir türlü.. realm selection da kalıyor, servera tıklıyorum baglanıyor diyor ama nafile. daha önceden böyle yaptıgında modemi kapar acardım sonra girerdim ama bugün oda bir işe yaramıyor. dün akşam bende bir sorun yoktu ama sabah aynı şekilde bu sorun var wtfsiz char ekranına girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Çok kötü şu an(izmir). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ankara da aynı, kafalar fora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 şu an oyuna girilmiyor loading ekranında kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 eu.battle.net/wow bile patlak. global lag var dediydi biri oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Bende realmdeki yabancılara soruyorum, kimse lag vs... sorun yok diyor. Acaba bizim yurtdışı çıkışlarında mı sorun var acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Fefe said: Bende realmdeki yabancılara soruyorum, kimse lag vs... sorun yok diyor. Acaba bizim yurtdışı çıkışlarında mı sorun var acaba ? yine yeniden :) harika ya random dungeon bile yapamıyorum dps olsaam tamam dicemde tankım malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar