Salire Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 wtfast in trailini denedim düzeldi. demek sorun blizzardda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Bugün inanılmaz kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Salire said: wtfast in trailini denedim düzeldi. demek sorun blizzardda. Bu nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 wtfast diye bi proxy programi. İstersen demo versiyonu var deniyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warbarian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Patch 4.01 başlığına da yazmıştım, buraya da direkt kopyalıyorum Warbarian said: Beyler, istanbuldayım, fiberoptic superonline kullanıyorum, 4.0 patch i yayınlandığı günden beri sorun var. Artık bağlantıdan mı yoksa blizzTARD dan mı bilmiyorum. Patch in yayınlandığı gün aynı sorundan dolayı superonline müşteri hizmetlerini aradığımda sorun yok bizde dedi. Her gün aradım, ta ki bu güne kadar sorun yok denildi, bu gün aradığımda yurt dışı bağlantılarında sorun olduğunu söyledi müşteri temsilcisi. 1-2 güne kadar düzelir dedi. Bu arada benim sorunlar, 1k dan 20k ya kadar ms gördüm, patchten sonra adam gibi deneyemedim bile karakterimi lag yüzünden. Çünkü latency'nin yanında belirsiz zamanlarda DC yiyorum, artı lag spike tan çıktığım bir an bile yok. Etrafımdaki herkes moonwalk yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 1 haftadır gün içinde 250 msten aşağı düşmedi. Zaman zaman 1000in üzerine fırladığı da oluyor. Sabah 05.00'ten sonra düzeliyor 60-70 oluyor ms... rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Darqainu said: Salire said: wtfast in trailini denedim düzeldi. demek sorun blizzardda. Bu nedir ? 80 ms gördüm :S ben bunu kullanıcam galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Oyun parasinin ustune bir de program parasi mi vercez yahu ise bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 yeni gelen patch için leatrix latency fix update olmuş arkadaşlar. onu deneyin baya farkettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Patch geldiğinden beri lag sorunu başladı bende. Ms en az 400 ve spike oluyor sürekli anlam veremedim :S. Nasıl düzeltebilirim acaba fikri olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 78,191 li ip den 200 ms ve lag spikeli oynarken 78,181 li ip ye gecince 80 ms in uzerini gormeden oynadim butun raid. ip degistirerek dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Warbarian said: Patch 4.01 başlığına da yazmıştım, buraya da direkt kopyalıyorum Warbarian said: Beyler, istanbuldayım, fiberoptic superonline kullanıyorum, 4.0 patch i yayınlandığı günden beri sorun var. Artık bağlantıdan mı yoksa blizzTARD dan mı bilmiyorum. Patch in yayınlandığı gün aynı sorundan dolayı superonline müşteri hizmetlerini aradığımda sorun yok bizde dedi. Her gün aradım, ta ki bu güne kadar sorun yok denildi, bu gün aradığımda yurt dışı bağlantılarında sorun olduğunu söyledi müşteri temsilcisi. 1-2 güne kadar düzelir dedi. Bu arada benim sorunlar, 1k dan 20k ya kadar ms gördüm, patchten sonra adam gibi deneyemedim bile karakterimi lag yüzünden. Çünkü latency'nin yanında belirsiz zamanlarda DC yiyorum, artı lag spike tan çıktığım bir an bile yok. Etrafımdaki herkes moonwalk yapıyor. süperonline olayını 1-2 sayfa önce ben de yazdım bu arada patchle alakalı olduğunu sanmıyorum, çünkü çarşamba akşamı ve perşembe gündüz gayet iyi pinglerle çok iyi şekilde oynadım ben, perşembe akşamından itibaren bozuldu hala da düzelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 DadashNik0F said: yeni gelen patch için leatrix latency fix update olmuş arkadaşlar. onu deneyin baya farkettiriyor. Bunu denedim gayet hoş benim ms düştü 130 civarına lakin spike sorunu var hala, eskisi kadar çok olmasa da devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Şu an tek çözüm wtfast benim bulabildiğim. Çok temiz oynuyorum. sadece çok nadir disconnect geliyor. Düzelene kadar böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 wtfast efsane abicimde kafeye her gelene aldıramam ki ben almaya kalksam 300 500 dolar anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Salire said: Şu an tek çözüm wtfast benim bulabildiğim. Çok temiz oynuyorum. sadece çok nadir disconnect geliyor. Düzelene kadar böyle.wtfast trial denedim 80-100 arası aldım ms normal 3 k ve üstü elimde yf var bitene kadar onla takılıcağım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Hem adsl hem kabloda rezalet oyun. Oynanmıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 DadashNik0F said: yeni gelen patch için leatrix latency fix update olmuş arkadaşlar. onu deneyin baya farkettiriyor. arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warbarian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 beyler, hiç bişey farketmiyo, boşuna kasmayın, hem blizzard kaynaklı, hem superonline kaynaklı bi sorun, kendi açımdan çözme ihtimalim yok. artık bugun canıma tak etti girmiyorum wow a falan. 6 günümü harcadım düzeltmek için, aklınıza gelen gelmeyen herşeyi yaptım. boşuna kasmayın. normalde 80-100(latency fix ile) olan ms imi, 1k nın altına alamadım(gene leatrix latency fix ile) o yüzden, boşverin, girmeyin oyuna falan, dışarı çıkın gezin tozun eğlenin, allahın belası blizzarda hem 5.5 senedir çatır çutur para yağdırıyorum, hem de 6 gündür oyuna bile giremiyorum, adam gibi bi cevap bile yok. Allah ıslah etsin blizzardı da superonline ı da, adam soymaktan başka bişey değil :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 proxy aliosunuz 50 ms oynuosunuz. bizim guildde quicknet kullananlar öyle yapiyor en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yf ile idare ediyorum simdilik cok duzelmesede oynanabilir durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yf banlatmıyomu?3 sene önce oynarken 2 accountum gitmişti öle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bilmem bende epeydir kullanmıyordum son durum nedir bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Samsundan olan arkadaslar varmI? aynı sorun bendede var 10-15kms var oyuna gırınce kademe kademe dusuyo 1000-700 arası en son noktayı koyuyo en son 400-500 arası kalıyo ama delay yınede oluyo ne guzel bundan 5-6gun once 100-200 arası ms vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Şimdi de sürekli kopmaya başladı, 3000den aşağı düşmüyor ms... şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar