screwy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 serhan kim lan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 n harfi yoknu klavyede, n'leri n olarak yazıyorum ben de :)))))))99999 olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 screwy said: suan frostmane e girememekteyim.. duzeltme: hic bi server a giremiyorum connected da kalıyor.. Aynen BL patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ben de giremiyorum şu an oyuna, internet gitmeden önce oyundaydım halbu ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bende bir arkadasima gir cik dedim oyundan skype dan cok kotuyim dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 frostmane e girebilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 frostmane de olup bağlantı sorunu yaşayan var mı acaba? Dün akşam saatlerinde başladı sorun,şuan da devam etmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 yurtdışı gitti. bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Arıyorum telekomu çıkmıyorlar.. Açsalarda ne ana ne avradlarını bıraksam bu kadar diyorum.. Gerisini bulabilsem onlara söyleyeceğim.. İngilitere Sömürgesi bile bizden daha iyi internete sahip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 gayet iyi bugun bi ara saat 6 gibi filan sanırsam kısa süreli bi gidiklik oldu ama iyiydi onun dısında hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Boss fightlarda oluyor ya bu, illet oluyorum. Sanki ayarlanmış gibi. Neyse düzeldi şimdi bizim server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Connectingte kalıyor giremiyorum eyke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Bende freya 3 elder kesiyordum fight güzel gidiyordu bir anda dc oldum küfür ede ede bekledim 1 dakika da tekrar girdim.. boss u kesmeye başlamıştık.. Neyse boss u kestik achievementi aldık bir daha dc yedim.. 1.5 dakika sonra bir daha girdim boe pattern düşmüş roll attım kazandım. Çantama geldi bir daha düştüm.. Yine girdim mimiron trashlere başladık.. DÜştüm giremedim :) Ventten düşmediğim için spotumu OFficer dk ya verdim :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 vent göçtü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 2 gündür tam bu saatlerde latency fırlıyor bu sorunu yaşan başka biri var mı ? YF kullandığım halde oluyor acaba YF ile mi alakalı yoksa genel bir Telekom sorunu mu diye merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Bende de aynısı oluyor 2 gündür, türk telekom at its best! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 şimdi bişi yazcam buraya ama olmayacak ban almaya gerek yok anladınız siz onu. Yani ne desem bilemiyorum 100-130 arasında latency var sonra dang dung diye uçuyor. Her eve internet her eve 8 mbit diyen o kafalarını alıp duvarlara pat pat pat pat vurasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 İlginçtir, bende bu aralar ne bir takılma, ne coşan pingler, ne düşmeler hiçbiri olmuyor. Belli yerlerde mi sorun var acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Nessarien said: şimdi bişi yazcam buraya ama olmayacak ban almaya gerek yok anladınız siz onu. Yani ne desem bilemiyorum 100-130 arasında latency var sonra dang dung diye uçuyor. Her eve internet her eve 8 mbit diyen o kafalarını alıp duvarlara pat pat pat pat vurasım var. +1.000.000 abi aynen, bir giriyorum 120 ms, ALLAH BEA İŞTE BU gibi nidalarla gözlerim yaşarıyor sonrası aynı akıbet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Nessarien said: 2 gündür tam bu saatlerde latency fırlıyor bu sorunu yaşan başka biri var mı ? YF kullandığım halde oluyor acaba YF ile mi alakalı yoksa genel bir Telekom sorunu mu diye merak ettim. bende yf ile giriyorum oluyor arada düzeliyor bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 eaa. lan raid saati dc olup duruyorum. yurtdışı gidiyo gelio. ankara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Evet yf ile oynuyorum bu gidip gelmeler yf kullandığım için lag spike gibi oluyor bağlantı bir kaç saniye kopuyor sonra tekrar geliyor. Harikasın telekom ne diyeyim başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Bugün de gg, 400 ms altını görmek nasip olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 eve geldim 1mb baglantı vardı.. speed test ile test yaptım 382kb çıktı bağlantı şaka gibi... ne oldu ne bitti yaw böle sayfalarda gezemiyorum bırak oyuna girmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 klasik pazar günü memur youtube ilişkisi. spike girip duruyor 100 ms varken. allahın belası telekom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar