ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ben eskiden evde akşam wow oynayamaz kafayı bir yerlere geçirirdim şimdi bağlantımı 2mb yaptım rogue oynuyorum ( eskiden melee oynamak çok zordu )şimdi sarı ping görmüyorum artık hep yeşil hiç bir yardımcı prg da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 rogue için gerçekten hızlı bir başlantı lazım. fakat dün akşam adonları kapttım. sadece quest helper açık bıraktım ve genelde latency 128 olarak oynadım. gatherer, x-pearl, titanpanel, omen, atlasloot, altlasloot enchand, metamap, bagon, o kadar etkilemişmidir bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bende 3 addon var geri bişi kullanmıyorum 100-200 arası cillop gibin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 maxrep said: rogue için gerçekten hızlı bir başlantı lazım. fakat dün akşam adonları kapttım. sadece quest helper açık bıraktım ve genelde latency 128 olarak oynadım. gatherer, x-pearl, titanpanel, omen, atlasloot, altlasloot enchand, metamap, bagon, o kadar etkilemişmidir bunlar ? bendede dolu addon kapatsammı acaba hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 addonlar latency'ye etki etmez eger virüslü, spylı falan değilse :) fps'ye etki eder ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 istanbul trip'i bilen vardır-umarım- log in oluyorum kimseye birşey söyleyemiyoruz yazamıyorum 0 ms 0 fps gösteriyor bar ama önümdeki adamlar gayet normal haraket ediyor. 20 sn içinde ise dc oluyorum. bu sorunu benden başka yaşayan ve biz çözüme ulaşan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Bilgisayarıma YF kurdum. Mozillayı YF ye bağladım uygulamalardan mozillayı seçerek. Videoların açılış hızlarının normalden kat kat aşşağı düştüğünü farkederek YF yi kapattım. Şimdide mozilla hiçbir siteyi açmıyo. Sunucu ile bağlantı kesildi hatası alıyorum (ie açıyo) YF yi uninstall ettim yok. Yine düzelmiyo. Nasıl kurtulacam bu YF lanetinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 firefox un ayarlarindan proxy i iptal edersen duzelir. bide 256lik freedom da nasi hizli acilmasini bekliosun videolarin :P 256lik sa tabiki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Miraul said: firefox un ayarlarindan proxy i iptal edersen duzelir. bide 256lik freedom da nasi hizli acilmasini bekliosun videolarin :P 256lik sa tabiki :P Firefoxun hangi ayarlarından neyi kaldıracağımı bi türlü bulamadım. Bide YF yi videolar için indirmemiştim. Kurcalarken bozdum gibi bişey :D Edük : Buldum tamam teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 wow-europe ve wow serverları patladı gibi 20 dakkadır giremiyorum aynı sorunu yaşayan varmı, yeni fark ettim bazı yurtdışı sitelerine bağlanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bende sorun yok su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 1-2 gün önce oyuna tekrar başladım da birşey dikkatimi çekti. Normalde your-freedomla bağlanınca 80-100ms arası latency olurdu, şimdi 150-250 arasında gidip geliyorç Herkeste böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bendede ole oluo arada ya. neden bilmiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 11k ms :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Poff YF olmasına rağmen 300ms ve spike oluyor devamlı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 baglanti su an bende aynen gg :s latency + lag spike + horde/alliance 87% to 13% ratio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 server side lag ve spike var yf ile bile bi anda 300 ms den 2000 e çıktı dün sora da 150ms le spikelar geldi deli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 26k gördüm az önce sürekli dc yada hic oynanmıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Yağmur yağar net gider , rüzgar çıkar net gider. Artık o kadar geliştiki telekom hiçbir neden olmadanda gidiyor. YF ile 400 , YF siz 1500 ms . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Bende Lag olmuyor da benim modemde problem var sanırım telefon çaldığında ve bazen kafasına esiyor kesiliyor net dc yiyorum bi kaç dakika içinde geri gelior bazen bu çok sık oluyor neden acaba bilen varmı ? bütün yolları denedim(bildiğim bütün yolları demek istedim) keslmemesi için genede bi çare bulamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Frostmane GG General chatte insanlar ağlıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 allahım sana geliyorum! bu ne biçim lag be yf ile oynuyorum fakat yok yani iptal, acaip bi dalgalanma var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 abi kapatın YF yi daha iyi ms alıyosunuz dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 abi kapayım girersem şimdi, blizzardın mal hack sistemi yüzünden patlamayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar