N-c Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Gel bana çikolata sevgilim Ben seni sev sevdikçe severim Gel atıl kollarıma meleğim Tek dileğim sensin sevgilim, sen O kapkara gözlerinle yine baktın ban öyle O sıcak sıcak bakışların kalbimi deldi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ajdar şarkısı gibi kokuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 kendine gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 piercinginide al gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 volkaaan başka biri mi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 mutfakta biri var galiba (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 malik said: ajdar şarkısı gibi kokuyoajdar şarkısı değil ya cafe crown ın sinir bozucu reklamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 çuku çuku yebaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Sinir bozucu bir reklam, arabadan indirip dövesim geliyor ikisini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 reklamı pek sevmiyorum ben de ama şarkı çok gzl çok da eski tatlı bi şarkı heracles benle flört mü ediosun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 güzel şarkıdır bulabilmek için baya uğraşmıştım ama sonunda bulmuştum! ama sinir bozmaya başlıyo şarkı bi süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 heracles hadi yavrum göriim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 N-c said: reklamı pek sevmiyorum ben de ama şarkı çok gzl çok da eski tatlı bi şarkı heracles benle flört mü ediosun:D puhahahaha :) gız ben seni vurmazmıyaam saçın başın yolmazmıyam :D slm asl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 HERACLES N-C Yİ SEVİYOOO HERACLES N-C Yİ SEVİYOOO HERACLES N-C Yİ SEVİYOOO HERACLES N-C Yİ SEVİYOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 aklıma love story müziği geliveedi birden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 sana iyi lovestory fln gelmis benim aklima direk les gibi dugunlerde imza atilmadan hemen once calinan muzik geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 benim aklıma da bi şarkı geldi hoppala yarim yaz geldi çarşıya kiraz geldi O.o böyle bi şarkı olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Çiki çiki çikitam çikolatam Yelkenleri suya indirdim Oh canına deysin az bile Ben seni cin atına bindirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 heracles1986 said: gız ben seni vurmazmıyaam saçın başın yolmazmıyam :D slm asl ? bu nası bi flört biçimiiii?! kaç olum kaç!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Spidee said: Sinir bozucu bir reklam, arabadan indirip dövesim geliyor ikisini de. Anca gelir zaten gerisi fıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=rNNNboa-2-k şarkının tamamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Pyro said: Spidee said: Sinir bozucu bir reklam, arabadan indirip dövesim geliyor ikisini de. Anca gelir zaten gerisi fıs. Sen sus Oğuz, kolpa bir adamsın, İstanbul'a gelmişmiş. İbne seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar