goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 eheh ne orijinal espriymiş lan. o kadar zaman sonra arayıp bulup uplamam neye işaret sizce?
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 haaa haaa haaa (sesli gülmeyi bile beceremedim o derece epicmiş)
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 abi adamı öyle bi banlamışlar ki taşınmış buradan.
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 goldbären said: eheh ne orijinal espriymiş lan. o kadar zaman sonra arayıp bulup uplamam neye işaret sizce? ahaha
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 tebrikler cinali bu ışık bi sende varmış hakkaten. yalaka hayranın olmak istiyorum. bidaha cuomd edersen SENİ SAVCILIĞA VERİRİM AMA.
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 zuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahah uahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahü uahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahah uahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahahzuahhahah
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 goldbären said: yalaka hayranın olmak istiyorum. pffff, ii piki taam.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 NEYE İŞARET? UZAYLILAR? KİMDEN ÖTÜRÜ? SENDEN?BENDEN?
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 1997 den beri üyeyim şu foruma böyle bişi görmedim ben TAŞINDI diye üye mi olur ya.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 aahha iyiymiş ya topic ayrı bomba kıpkırmızı TAŞINDI ayrı bomba
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 eski forum yeni forum olayı olduğu sırada nickine bişey mi oldu bu adamın? bide nickte [c=#4324] falan bbcode mudur nedir ondan kullanılıyo mu be
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ahahahahah baya bi epic failmiş. Sticky olmasını talep ediyorum
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ne güzel nicki varmış lan TAŞINDI Diye bende isterim(:
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 dağa kaldırıldı yapalım seninkini de:D
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 olur hade kaldırın. asdadadd dadadad af
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bazıları sağlam banlanıyo, onların adı bile kalmıyo
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 evet abi öyle bi banlanıyosun ki, şehri terketmek zorunda kalıyosun, toblum basğısı. bu arada topiği açanın epic fail olarak değil geyiğine açtığını belirteyim, anlamayıp epik feyil diye gülenler daha epik bence. hıh.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bak adam yörünge dışı olmuş, oysa bu adam TAŞINMIŞ.
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 elaidi said: burda mesajım olmalı selam benim de olsun mu?
Öne çıkan mesajlar