Pyro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Daha önce bu bölümde verilmişti, siteye random bir site ismi yazınca size o yazdığınız siteye ait acc ve şifre veriyordu. Örneğin; eksi sözlüğün adresini yazıyordunuz mesela direk oraya kayıtlı acc ve şifre veriyordu. Bu siteyi hatırlayan var mı acaba? Aradım ama malum birşey çıkmadı bu yeni arama sisteminde eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 aargh daha geçen ay kullandım ben onu bak unuttum :X ama siteye türkler dadandığı için çok mal mal şeyler de var haberin olsun.. sözlük: ssg SsG32 falan gibi şeyler var misal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Ya zaten ekşiyle alakam yok o daha iyi anlatmak için bir örnekti ama dediğin de doğru iyice boku çıkmıştır kesin. Bulamadım siteyi hala arıyorum eh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bulursanız yazın.. ssg mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ya siteye userlar belli üyelik isteyen siteler için user/pass ekliyor..check edilmeden yayınlanıyor falan.öyle bir site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 http://www.bugmenot.com/ Burası tahminimce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Ehueh patiden de bi kaç acc ve şifre var o sitede :D Doğruluğunu denemedim tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 MAhauehahzhgez patiden zegna , Karakedi falan çıkıyo ama şifreler yanlış. Valla kötü bi niyetim yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Teşekkür ettim, burasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ooo iyi hatırlattınız, bende bunun firefox plug ini vardı formatta gitmiş. tavsiye ederim süper bi plugin arama çubuüuna seçenek olarak geliyo rahat ediyo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 hmm hatırladım bu siteyi, sapıtmış biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Cons'un şifre beni benden aldı :D ZIUHAIUHDASIUHFAIUHFIAUEHFIUAEHFAE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Muahahahah Cons'un şifre cidden efsane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Puhauehuaz cons'un ki iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ulan akşam akşam cons un şifre yardı beni ha. o ne lan öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar