Redogski Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bizim okul final sonuçlarını açıklamıcak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 quantum bc gelmiş ühü ağlamak istiyorum biri beni itsin camdan. quantum2ye daha çok çalışcam. finallerden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 g.t fd vermiş ya. şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Yahu curve yaparsa kimseye AA vermeme hakkı varmı hocanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bizde oluyo bazen 1.ye bb veriyolar gerisini dağıtıyolar falan.. yani hoca curve-katalog kırması istediği sistemi koyabilir hatta kağıtları merdivenden aşağı atıp en aşağı düşene AA bile verir kimse bişey diyemez (devlet üniversitesi ise eğer). Hayır mis gibi fizik bölümde tüm öğrencilerin ve sanırım hocaların bile sevmediği bir insan barınabiliyor misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 1 F 1 DD geri kalan 5 dersimi söylüyorum 3 X AA 2 X BB imba oldu, spa 2.70 geldi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Sabah türk dili finalim var, sonuncu artık. Bitse de gitsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 mechanical behaviours- geçiyorum bundan da, hadi bakalım iyi gidiyom, yoksa mezun mu olucam nedir=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 5/7 basarı oranımı bu kdr gezmeme endeksledim gene de iyiyim haa dedim.ama karar verdim daha az geziceem(hazırlık atlayan kafama tukursunler tukursunler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ileride çok memnun olucan hazırlık atladığına ben de hazırlık atlama sınavına girmeyen kafamı napıyım diyorum hep=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 12 sınavımın ilk 5'ini verdim, p.tesi 3. mat1 finalime girmeyeceğim için 6 sınavım kaldı diyorum. Biten ilk 5 sınavın 3ünü banko geçeceğimi hesaba katarsak aşağı yukarı 4 dersten falan büte kalırım herhalde. Bu da demek oluyor ki 4. sınıfta alttan 2-3 ders falan alacağım 1. dönem hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 vay be 6 dersten girdim hepsinden de geçmişi lo 2. dönem de 11 ders var bitmez yine bu okul gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Olasılık ve istatistik: 100 Elektrik devreleri: 35 (tahmini puan bu, daha görüntüleyemiyorum onaylanmadığı için de, sitedeki bi açıktan yararlanarak büte kaldığımı görebiliyorum ve evet kalmışım :P) GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 bu dönem fark etmeden 25 kredi almışım. bi girdim programa oha ben 25 kredi mi aldım oldum o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 AA BB falan niye sizde ? Benim ünide direk A B C gibi gidiyo , tabi bide B+ C- falan :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 C - ve D+ eşittir DC mesela bizde AA, BA, BB, CB, CC, DC, DD, F var; aynı mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 bizde zaugnalara ek olarak FD var DD-1 FD-0.5 FF-0 prerequisite biraz farklı vizde, bazı dersler üst dönemdeki derslere direk bağlı, bu derslerden FF ya da FD alırsak üstteki dersi alamıyoruz bazı dersler de bağlı ama yukarda söylediğim gibi direk bağlı değil, FF ile alamıyoruz ancak FD ile üstteki dersi alabiliyoruz FD geçtiğimiz dersleri de tekrar almamız gerekiyor FD'nin sadece çok az da olsa dönem içi ortalamasına ve üstteki hoşullu dersi almamıza faydası var mechanical-CC composite-BB geldi bu arada daha bu hafta 3 finalim daha var ama iyi oldu bunların açıklandığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 fransızcacı devamsızlıktan not kırmış bb vermiş : gerçi matematikten büt ile cc falan almazsam direk 2.0 dan aşağı başlıyor ortalama da neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 8 büt bekliyordum 7 geldi..süperim (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Cardiopulmonary Resussication and First Aid Basics Powder Technology Degradation of Materials geriye bunlar kaldı, bakalım degredation'ı geçersem çok kral olucak, çarşamba finali, diğer ikisini her şekilde geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Daha hiç bi finalden geçer not alamadım..Bakalım yarınki İşletmeden..bari bundan geçem be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Cardiopulmonary Resussication and First Aid Basics-iyi geçti zaten kolay bi ders Degradation of Materials-kötü geçti bunda da hocanın insafa kaldım işallah geçirir ben de mezun olurum=/ Powder Technology-yarın son olarak bu var bakalım BB falan getirmeye uğraşıyorum işallah gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 7 kredilik iki dönemdir ff olan,alttan gelen bir ders cd geldi.Ortalamayı iyi yükseltirse akademik uyarı almiicam ve uzamiicak bu okul umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Açıklanmış finaller, 3.16 ortalama. Hukuk için fena değil, yükseltmek lazım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar