Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

final topici

dory

Öne çıkan mesajlar

bizde oluyo bazen 1.ye bb veriyolar gerisini dağıtıyolar falan.. yani hoca curve-katalog kırması istediği sistemi koyabilir hatta kağıtları merdivenden aşağı atıp en aşağı düşene AA bile verir kimse bişey diyemez (devlet üniversitesi ise eğer). Hayır mis gibi fizik bölümde tüm öğrencilerin ve sanırım hocaların bile sevmediği bir insan barınabiliyor misal.
Sosyal ağlarda paylaş

12 sınavımın ilk 5'ini verdim, p.tesi 3. mat1 finalime girmeyeceğim için 6 sınavım kaldı diyorum. Biten ilk 5 sınavın 3ünü banko geçeceğimi hesaba katarsak aşağı yukarı 4 dersten falan büte kalırım herhalde. Bu da demek oluyor ki 4. sınıfta alttan 2-3 ders falan alacağım 1. dönem hmm...
Sosyal ağlarda paylaş

bizde zaugnalara ek olarak FD var
DD-1
FD-0.5
FF-0

prerequisite biraz farklı vizde, bazı dersler üst dönemdeki derslere direk bağlı, bu derslerden FF ya da FD alırsak üstteki dersi alamıyoruz
bazı dersler de bağlı ama yukarda söylediğim gibi direk bağlı değil, FF ile alamıyoruz ancak FD ile üstteki dersi alabiliyoruz
FD geçtiğimiz dersleri de tekrar almamız gerekiyor FD'nin sadece çok az da olsa dönem içi ortalamasına ve üstteki hoşullu dersi almamıza faydası var

mechanical-CC
composite-BB geldi bu arada
daha bu hafta 3 finalim daha var ama iyi oldu bunların açıklandığı
Sosyal ağlarda paylaş

Cardiopulmonary Resussication and First Aid Basics-iyi geçti zaten kolay bi ders
Degradation of Materials-kötü geçti bunda da hocanın insafa kaldım işallah geçirir ben de mezun olurum=/

Powder Technology-yarın son olarak bu var bakalım BB falan getirmeye uğraşıyorum işallah gelir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...