Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

final topici

dory

Öne çıkan mesajlar

calculus finaline ben de girmemiştim zamanında ehu=) ama girseymişim geçiyomuşum kopya mopya boşuna repeat aldım onu=P

bugün ilk finalim, composite materials finalim vardı baya güzel geçti
BB ve üstü geçerim artık bunu
1 gitti 6 kaldı geriye bi de ekstradan 3 tane teslim etmem gerken proje var
çarşamba-perşembe-cuma günkileri beklemedeyim, bu haftakilerden korkum yok zira biliyorum bunları yaparım
esas haftaya var bi finalim, olmadı konuşucam hocayla "hoca son sene tek ders sınavına falan bırakma,geçir de ben de gideyim bu okuldan haziranda" dicem
o da geçiricek, hep öle hayal ettim=)
Sosyal ağlarda paylaş

asinanyavuz said:
pöf. 1 günde final açıkladılar helal olsun. fizik finali 52. 1 puanla B'yi kaçırıyorum süper. 83.125 kurs notuyla B- gelir sanırım. amaaan.

ben de B yi 1 puanla kaçırdım eng101 de. kurs notum 81 geldi. 82 olsa B. 1-2 puanla kaçırma gerçekten berbat bir olay.
Neyse B- ye de şükür.
Sosyal ağlarda paylaş

Aykan said:
arkadaslar birisi alfabetik puanlamayı açıklarmı ya

abcd ve f var (e varsa uyarın) , onlar da okula bağlı olarak değişiyor anladığım kadarıyla.

bizde :

aa , ba , bb , cb , cc , dc , dd, f var. f kalıyor, dd geçiyor ucundan.
4 , 3.5 ,.... , 1 , 0 gibi düşünebilirsin.

b+ b- var bir de , o da benzeri işte.
Sosyal ağlarda paylaş

an itibariyle bitti. inanılmaz bişi. fakat parmağımın üstü morardı. 2sa 40 dk durmadan essay yazdım. neyse çok fena geçmedi insan ve toplum. ilginç sistemde bir sınavdı. ama geçti bitti.

bugün matematik finali açıklanacak. finale göre harf notu beklentisine gireceğim ama içimden bir ses A- ya da B+ gelir diyor, 2.vizede batırmasaydım A rahat gelirdi ama sağlık olsun. türk dili ve edebiyatı finali de 17.4/20 gelmiş, harf notu ne gelecek bilmiyorum, katılımdan(35 puan) kırmaz/az kırar umarım, B+ ya da A- gelebilir sanki. hatta bir ümit A bile olabilir :)

neyse bitti, geçmiş olsun.

edit: darısı bitmeyenlerin başına, umarım iyi finaller geçirirsiniz :)
Sosyal ağlarda paylaş

statistics and probability A
linear algebra A
principles of financial accounting B+
inkılap tarihi A
history of civilizations A
l'italiano A-

3.80 ile bu dönemi kapattık. vatana millete hayırlı olsun.

eet ünlü acconting finali biraz kaçmış demekki. A- bekliodum. hay fak. saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...