Pyro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Sly-One said: Pyro said: 12 saat sonra calculus finalim var. Elimi sürmedim daha ehe. AFERIM. makinacı dediin böyle olur. Kankut 37 dakika sonra final var, yeni uyandım. Gitmiyorum, nasılım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 calculus finaline ben de girmemiştim zamanında ehu=) ama girseymişim geçiyomuşum kopya mopya boşuna repeat aldım onu=P bugün ilk finalim, composite materials finalim vardı baya güzel geçti BB ve üstü geçerim artık bunu 1 gitti 6 kaldı geriye bi de ekstradan 3 tane teslim etmem gerken proje var çarşamba-perşembe-cuma günkileri beklemedeyim, bu haftakilerden korkum yok zira biliyorum bunları yaparım esas haftaya var bi finalim, olmadı konuşucam hocayla "hoca son sene tek ders sınavına falan bırakma,geçir de ben de gideyim bu okuldan haziranda" dicem o da geçiricek, hep öle hayal ettim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 mikro ekonomi banko 00. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 turizm ekonomisi hocası paso ezber sormuş. bebe ya. aptal soru hazırlayan hocalara kıl oluyorum. yarın turizm hukuku finalim ve çok feci uykum var. sonra fransızca. sonra way to go. BİTSİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bitti sonunda bitti finallerim artık bir adet gastronomi öğrencisiyim hazırlığı geçtim bide dondurdum mu kaydımı bu 2. dönem eylül'e kadar tatil cillop gibi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 yarın (artık bugün) ortalamalar belli olacak. hadi bakalım inşallah calculusden çakmamışızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 pöf. 1 günde final açıkladılar helal olsun. fizik finali 52. 1 puanla B'yi kaçırıyorum süper. 83.125 kurs notuyla B- gelir sanırım. amaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 82 ilk sınavım diğer sınavlarımda gayet iyi knitting dersi , cc vermiş kaltak . makine elemanları 45 85 final berbattı , dc gelmiş .fena sayılmaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 arkadaslar birisi alfabetik puanlamayı açıklarmı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 asinanyavuz said: pöf. 1 günde final açıkladılar helal olsun. fizik finali 52. 1 puanla B'yi kaçırıyorum süper. 83.125 kurs notuyla B- gelir sanırım. amaaan. ben de B yi 1 puanla kaçırdım eng101 de. kurs notum 81 geldi. 82 olsa B. 1-2 puanla kaçırma gerçekten berbat bir olay. Neyse B- ye de şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Yarın 5 kredilik algoritma ve programlama finali var 1 de.. şans dileyn bana =( CC gelse şükür,CB gelse loto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Evet Program Geliştirme 100 ile AA gelmekte. Sıra Hentbol ve Bilgisayar'da =) Nihahahaha Run insight run. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 türkçe ve sosyoloji D economics C- Calculus C gelmiş. peh 2 sunum yapmadık diye türkçeden D gelmez ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 mat ff pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Sınai haklar ve teknoloji gelişme var,seçmeli bir ders mühendislikte ama kredisi yüksek.97'ye AA veriyor not 95,99 lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 aosdfhoshdfuhsdfusd geçmişim be ohh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Math101 D+ Comm101 D(Final süper de ödevler yalan) Sci107 C Comp100 C+ (Excel olmasa D bile gelirdi Excel saolsun) Soc100 N/A (1 haftada test sınavı kontrol edemeyen aciz bir hoca kkthxbb) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 İletişim ve medya BA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Pöff yarına felsefe final :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Aykan said: arkadaslar birisi alfabetik puanlamayı açıklarmı ya abcd ve f var (e varsa uyarın) , onlar da okula bağlı olarak değişiyor anladığım kadarıyla. bizde : aa , ba , bb , cb , cc , dc , dd, f var. f kalıyor, dd geçiyor ucundan. 4 , 3.5 ,.... , 1 , 0 gibi düşünebilirsin. b+ b- var bir de , o da benzeri işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Sly-One said: GG. F'i aşan durumlar için bunu kullanabilirsiniz d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 an itibariyle bitti. inanılmaz bişi. fakat parmağımın üstü morardı. 2sa 40 dk durmadan essay yazdım. neyse çok fena geçmedi insan ve toplum. ilginç sistemde bir sınavdı. ama geçti bitti. bugün matematik finali açıklanacak. finale göre harf notu beklentisine gireceğim ama içimden bir ses A- ya da B+ gelir diyor, 2.vizede batırmasaydım A rahat gelirdi ama sağlık olsun. türk dili ve edebiyatı finali de 17.4/20 gelmiş, harf notu ne gelecek bilmiyorum, katılımdan(35 puan) kırmaz/az kırar umarım, B+ ya da A- gelebilir sanki. hatta bir ümit A bile olabilir :) neyse bitti, geçmiş olsun. edit: darısı bitmeyenlerin başına, umarım iyi finaller geçirirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 1.95 ortalamayla kapatıyoruz dönemi. allah cezamı versin. cidden versin. o kadar ders kaçırırsan, yeterli çalışmazsan kolay olan sınavlara bile. türkçe ve sosyoloji D gelir mi yahu. PROBATION da aldık. hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 statistics and probability A linear algebra A principles of financial accounting B+ inkılap tarihi A history of civilizations A l'italiano A- 3.80 ile bu dönemi kapattık. vatana millete hayırlı olsun. eet ünlü acconting finali biraz kaçmış demekki. A- bekliodum. hay fak. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 45 dakika sonra teknik resim finali var ama gitmeme gerek yok, o derece süper notum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar