Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 tüm gece mide bulantısından öldüm. sınava gittim, sınav anında da feci bulandı ama elimden geleni yaptım. sorular epey basitti yalnız 15 puanlık bir problemi yapamadım. her zaman çıktı sınavlarda ama hiç bir zaman yapamadım. 70 alırım heralde bir yanlışlık yapmadıysam. işletmeye giriş finali de belli oldu 140 üzerinden olduk. %46.1 lik başarı göstermişim. ortalama %44 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 biraz önce son sınavımıda olmuş bulunmaktayım:D notlarımda açıklanmış hepsinden geçmişim:D:D bu dersten gözüm kapalı geçerim o derece kolaydı:D OHHHH BEEE:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Torque'un anasını ağlattım sınavda ama vektörü gittim yanlış yaptım peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 gidişine verirler puan , bizim makineciler öyle en azından B)- ( balıklama atladım ben de nasıl doğru olacaksa vektörler konusunda yanlış yaparsan gidişi ehe ) bizim 1 tek sınav kaldı knitting technology. makinelerinin çalışma prensiplerini anlamak kasıcak ama son sınav. cuma gayet de freeyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 2 gün çalıştım otomataya (ne diye sormayın cvp yok:)) 60 tane true/false sordu adam sadece bilsem çalışmazdım pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 son sınav ANALizde bitti 3 e yakın bi ort oluo mutluyum mesutum önümüzdeki maçlara bakıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 BİTTİ BENİMMMMMMM <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ah be. hadi geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Hakaten bitti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 daha 5 tane var :S bugün fizik sınavım iptal oldu nası oluyosa artık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 malik said: gidişine verirler puan , bizim makineciler öyle en azından B)- ( balıklama atladım ben de nasıl doğru olacaksa vektörler konusunda yanlış yaparsan gidişi ehe ) bizim 1 tek sınav kaldı knitting technology. makinelerinin çalışma prensiplerini anlamak kasıcak ama son sınav. Yani vektör bu nasıl gidişi var =) Skalerle vektörel çarpımı salça edersen gidiyor direk zaten soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Elektrikten kalıcam. Öyle sallayarak yaptım ki soruları, hoca kağıdı okurken hayalgücüm karşısında apışıp kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 bu dönem iptalim ufukta yaz okulu war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Yarın cultural studies finalim var. Saat 4'de başlıyor, bitiş saati yok, bittiği zaman çıkıyoruz. Korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 okul'un final zamanı resmi olarak bugün bitti ama benim cuma hala finalim var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 bu gün son :) ekonomni var herhalukarda kaldım zaten bu dersten o yüzden kafam rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 finallerim bitti de ortalamama 1.99 , 2 ye çıkarmassam repeatten çıkamiom belli notların üstünde almam gerek. Çok kritik durumdayım, stressliyim , umarım notlar iyi gelir pof! yoksa okul uzicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 italyanca kaydı lan hafiften. neyse yarın son final history of civilizations. o kolay eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 tarih finalim var 3.5 saat sonra. hmm. daha da 4 sınav var. haftaya perşembe saat 2 civarıysa çok özgür bir insan olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ardeth said: okul'un final zamanı resmi olarak bugün bitti ama benim cuma hala finalim var sdf ama bu adama koyar abi harbiden :) tek kafamdaki ders machine elements , şimdi ilk sınav 45 ikincisi 85 . finalde 25 alır mıyım almaz mıyım derdindeyim , bilmiyorum . tek finalim kaldı bu arada lanet tek sınav , o da yarın. bitsin diye diye nirvanaya ulaştım zaten :) işkence gibi , ama hoşuma gidiyor lol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Sanat tarihi hariç bütün finallerim müthiş geçti. 85 ile 100 arasında değişiyor açıklanan notlarım :) Bugün de son finali olduk temel sanat dersinden. Kolaj yaptırdı hoca,dokulardan portre ve arkaplan. Bayıldı hoca aferin 100lük bir iş getirdin çok güzel,afiş gibi olmuş dedi keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ortaklıklar muhasebesinde boş kağıt vererek bir final dönemini de bitirmiş bulunuyorum. gz lopeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 oyy giriş dersinden sınavım var.giremeyeceğim galiba ben bu bölume öyle hissediorm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Tam 2.5 saat durmadan essay yazdım. Gözlerim kaydı. Son cümlede "after all, consumption is associated with the satisfaction of wants and needs" yazdım, içimden bir ROAAAH dedim çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 pardüsü giydin mi, sınıftan çıkarken pardüsün saçlarınla ahenkli bir şekilde flap flap yaptı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar