Asgard Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 arkadaşlar bi hevesle holy priest kastım blood elf female cıtır bişi iyi güzel oldu tamamda holy priestlerin instance ve raidlerde yer bulma sorunu cıktı sanırım ya da bana denk geldi millet soruyo specin ne diye holy diyince dudak büküyolar ulen deli oldum shadow olmakta istemiyorum ne oldu bu holy priestlere yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Höeh. Harbi höeh yani :P. Sana öyle denk gelmiş, bizim serverda yana döne kutsal priest arıolar. Instance için zaten her türlü healerı havada kapıolar. Sadece benim gördüğüm kadarıyla şöyle bi olay var. Yeni patchle healerlara +spell damage da verilince feral druidler, şamanlar, ret(ard)ridinler ((:P)) hepsi healera döndü. Raidlerde healer her zaman havada kapılan bişeyken iyilerini seçmeceye döndü bence. Ondandır. Yine de iyi healerı kimse bırakmıyo, bırakamaz, bırakmaz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Sırf instance ile Holy priest'i inanıp 45'e kadar getirmiştim hey gidi günlerim. Holy priest'lere her zaman iş düşer. Ayrıca onu kasmanın ilk şartı sabır, azcık sabret alırlar seni de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 lol asgard delirdin mi lan ehah nebicim servermis orasi bizde healerler kapisiliyo be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ehüe ne bilim bugun instance yapayım dedim vallahi sallamıyorum saat 18:00 den 21:00 a kadar bekledim 10 tane msg aldım spec soruyolar holy diyince cvp gelmiyo:) ama iyi oldu bole içime su serpildi demekki yanlış vakite denk gelmişim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Şu an 65 lvl'im yeni primle, günde abartısız 10 tane whisper geliyor "XXX'e last spot gelir misin?" diye. Üstelik shadow'um ve o halimle gidip healerlik yapıyorum. Wipe yemiyoruz, yersek de shadowum biliyorsunuz diyorum ses etmiyorlar. Şu an lvl kasıyorsan mutlaka shadow ol öyle kas instanceları shadow build ve healing gear ikilisiyle de çok rahat tamamlayabiliyorsun. 70'sen heroic kas t4 civarına getir setini bir kaç da arkadaş edin havada kaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 holy priest raidlerde yada instance da yer bulamıyorsa baska hic bir class yer bulamaz :D priest bu heleki holy bide. borumu :D tailor kasmıssındır sanırım craft seti cek üzerine bide pantalon ile kafalıgınıda su craft olandan yap. al sana köpek gibi mp5 ve bonus heal.. bak bakalım sonra rahat bırakıyorlarmı seni :D adasdaad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ShadowPriest isteniyor genelde artık, getirdikleri DPS ve mana sorununa çözümün eşi yok çünkü. Resto Druid, Resto Shaman, Holy Paladin, bunlar baya iyi iş çıkarıyor heal için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 oda var ama genede holy priestin modası gecmez.. :D ama bazen icimden ya keske priestim yerine paladinimin olsaydı diyorum. tamam gay may ama güzel healliyor yaw :D bide shadowpriest + pala = god mod on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Yazın başında başladı bu sorun özellikle benim serverımda. Shadow Priest oynyuordum ve yapılan instance sayısı baya azalmıştı (tatiemi gititler ne) Genel olarak yapanlarda ne dps shadow pri istiyor (Warlock arıyorz bulamazsak alırız deniliyordu :P) nede holy priest. Paladin Shaman ve Druid öncelikli heal tercihi. Sebepte tabiki armor durumu. Millet priestle uğraşmak istemiyor saldırı olursa 2 vuruşta yatacak wipe yicez düşüncesiyle. Ben baya çektim sonunda sabredemedim bıraktım ama yinede sen dene çıkar mutlaka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Priestteki heal çeşidi hiç bir classta yok bence, ne zamanki warrior tanklar yerine druidler ve paladinler seçilir, hiç warrior tank istenmez; o zaman aynı şekilde holy pri. de istenmez. İkisinin diğer hybrid classlardan farklı oldukları noktalar aynı çünkü. Böyle bir durum olursa da sırf pri ve warriorlardan oluşan bir guild kurulur, kanımca o guild rahat rahat BT bile yapar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 benim bulundugum grba resto drod giremez healleyemiolar abi heroiclerde leş gibi... paso tank ölüp duruo :S adamlar spam heal yapamıolar hotluo iş bitio sanıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ticket atmısım zamanında tokenları geri almak için vermedi g.t gmler kaldım holy sonra bıraktım oyunu,holy tree 25man trash healing için yapılmıs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Holy priest nedir ya :P bi raidde 1 tane yeter gerisi lüks :D Shadow ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ne güzel craft itemlerimide yapmıstım baştan soguttunuz beni:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Wayne said: benim bulundugum grba resto drod giremez healleyemiolar abi heroiclerde leş gibi... paso tank ölüp duruo :S adamlar spam heal yapamıolar hotluo iş bitio sanıo. Heroiclerde iş yapmıorlar cidden. Ama onun dışında tek koyuşta tankın hpyi düşüre biri olmadığı sürece çok sğlamlar. Heroic hariç heryere gider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ahh ah işte böle berbat bir exp.Zamanında shadow pri kadar gereksiz bir class yoktu şimdi holy priest kadar gereksiz bir class yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar