Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 özlemle bekliyorum buralarada gelse artik diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paticik'teki gelmiş geçmiş en iyi konu birleştirme olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 noldu la neyi yanlis yaptim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Güncel Başlıklar'a bak görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ahah forumun bug i o, benim hatam degil sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Abi nerden öğrenebiliriz ne zaman nereye gelicek diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 telefonla aramak en mantiklisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Ben memnun değilim o kadar da. 10 mbit bağlattım arada bir kopmalar oluyor modemde kırmızı ışık falan yanıyor, pingleri de o kadar düsük değil ama iş downloada gelince değişiyor ciddi dl hızı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ya pingler iyi bende şu an, ama arada yavaşlama oluyor sayfa açmalarda dns ile alakalı sanırım. Kopma olmadı şu ana kadar, wireless da güzel. DL hep 1,1mb/sn zaten. Daha ne olsun. Sadece sitelere veriliyor bu bağlantı bi bu kötü işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Abi bugün aradım, sadece sitelerde hizmet verebiliyoruz isterseniz sizi adsl abonesi yapalım dediler, bsg o kadar da heveslendirdiniz diyecektim, demedim kapattım, bir an için ttnetten kurtuluyorum sanmıştım, ah ulan ah : / Lan daha yeni geldiniz bizim apartmanın 30-40 metre ilerisini kazdınız süperonline fiber kablo çalışması diye, ne iş dedim, kusura bakmayın bilemicem dedi. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 UAHSUAHS GÜZEL DEMİŞ UAHSUAH kızmıydı erkekmiydi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Erkek :p Adamla lanlu lunlu gardaş ne işli bir aksanla konuştum falan değil de.. ilkokuldayken sınıfa müfettiş sıfatıyla bir adam sınıfa girip hocanın hayat bilgisi müfredatını beğenmeyince "HOCAM NE İŞ" demişti kadın bir 10-15 saniye öyle kalmıştı olduğu yerde o aklıma geldi şimdi neyse spoilerı okuyun 1-2 dakikanız varsa .. Yok cidden fiber internete abone olabilmek için illa bir sitede falan mı oturmamız gerekiyor? Websitelerinde "ANKARADA YENİMAHALLEDE BATIKENTTE ÇANKAYADA HEDE HÖDÖDE BU HİZMETİMİZ VAR AYDA SADECE 9.99LOLOL MAL MISINIZ OLM NİYE HALA TTNETLE TAKILIYORSUNUZ ROFLZCOPTORZ" demeyi biliyorlar ama. Adamın sorrykkthxbye demesiyle heveslenmiş bünyede oluşan geçici zararlar - hafiften wot Yaw sormayın öyle bir koydu ki adam sorrykkbye deyince. Geçen hafta evden çıktım okula gidiyorum, tam anayola çıkıcam bizim neybırhuğddan, lan yine nereyi kazıyorlar edaları içerisindeyken "süperonline fiber optik kablo çalışması zart zurt" diye bir tabela görüyorum. Anında el frenini çekiyorum, gözlerimi ovalayorum, bir çimdik atıyorum kendime. Bir "acaba..." diye düşünüyorum ve ardından bir anda neler hissettiğimi kelimelerle tarif etmemin imkanı olduğunu sanmıyorum, hani ölürken hayatınız gözünüzün önünden bir film şeridi gibi geçer derler ya; WoWda constant 100-200 ms, random dc'siz biten bir raid, gerçekten instant shadowfuryle shadowburnle shadowflamele %5 hpde natures swiftnessa bastığı anda geberen druidler, şamanlar.. raidde şamanla denyo priest aynı saniyede bloodlust ve power infusionu atınca 1 saniyelik incineratelerle enrage olan coşan kopan ben, demonic circlea saniseler içerisinde teleport olup ateşten sudan havadan topraktan damage almayıp rlnin diğer raiderlara örnek gösterdiği ben, hey guys just alt+tab and watch this video >>> www.thisnightstactic.com while we're busy with invites dendiğinde "sure!" diyen ben...... hepsi bir anda gözümün önünden geçiyor. Okula varıyorum herkese sarılıyorum, herkes ne oluyor lan ölümden falan mı döndün bir sakin hişt yanlış anlayacaklar olum diyor, hocalardan birini bahçede görüyorum emre bugün etrafına ışık saçıyorsun ne oldu hadi anlat diyor, o an öğle ezanı okunuyor ders olmasa ya da kapıda aylardır görmediğim semi-kütür birisinin gayet masum bir "emre hiç aradığın sorduğun yok, dersten çıkınca bir yere gitme iki laf edelim hatta bize mi gitsek ne yapsak çıkışta bu akşam beni avutucak kimseler de yok" lafıyla ramazandı kandildi bayramdı diye son birkaç haftadır zaptedilen hormonlar redoks patlaması yapmasa nerdeyse camiye gidicem falan. Sonra adam sana kusura bakmayın yardımcı olamayacağım isterseniz sizi superonline adsl abonesi yapabilirim desin. O nasıl bir faildir, nasıl bir disappoinmenttır, FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU diye dağlara taşlara haykırma arzusunun içinizde bir yanardağ gibi patlamasının nasıl bir versiyonudur o. Evet işte böyle. Editz: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 onun da yapıcak bişiyi yok ama :) oturduu yeden kalkıp gelip evine kablomu çeksin uehue.. daha önceki sayfalarda da epey ayrıntılı aktarmıştım. swtichlerin apartmana kurulması min 2500$dan başlıo. tek abone 10 yıl internet alsa anca kurtarır. ttnet adsl altyapısı için tüm türkiyeye bakır kablo döşemeye başladığında sene 2000 idi. 2009 dayız hala idere eder durumda bi internet veriyo. tabi aboneler de İDARE EDEMEM ANNE diyo.. superonline/tellcom kendi kendine, devletin sınırsız bütçesini arkasına almadan ancak bu kadar yapabiliyo. ama son toplantıda, manyak psikopat gibi alt yapı çalışmalarını abarcaklarını özellikle vurguladılar direktörler.. şu an heryeri kazıyoz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Müstakil evlerde 4-5 sene daha göremeyiz fiber interneti o zaman. Belki de 10.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 nerdeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Valla diğer evimde sitedeyiz ve istanbulun en pahalı semtlerınden birisindeyiz ama quicknet yok o yüzden methroethernete devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Hangi siteye gitsek ev bakmaya adamlar quiknet yok ya da yakında gelcek diyorlar anlamadım hangi sitelere veriyorlar. Bahçeşehir demişler mesela rahat 10 tane ev dolaştık farklı sitelerde hiç birinde yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 lol metroeterneti de biz verioz :P edit: yani en azından bir çoğunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Valla arkadaş, bildiğim kadarı ile Istanbulda avrupa yakasında 2010'dan itibaren fiber hatlar aktive olacak ttnetin ozaman rahatlayacaz diye düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ttnetin döşenmiş fiberleri mi varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 dua edinde olmasın bahçeşehire fiberi döşeyene kadar 1-2 aylık bir süreç boyunca ağladı altyapı istanbul'un her semti bunu kaldıramaz,her yeri kazamazlar,tek tük yerlerde olur bence bahçeeşehir,ataşehir fln gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 aslında işin gerçeğini düşünürsek, telekomun fiber altyapıyı heryere ulaştırması zorunludur. eğer telekom fiber altyapıya geçmezse, birkaç yıla tükenip gider. tartışılmaz bir liderlikten, mücadele eden bir firma haline gelir ki bu da büyük yıkım olur. ttnet fiber altyapıyı yardırmak zorunda mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Ya zaten telekoma rekabet var eskiden 4mbit çıkmayan benim semtim şimdi pilot bölge olmuş 1yıla kadar fiberoptik döşenir falan bişiyler dedi.Ama zaten bu sene 4mbite geçemeseydim quiknet falan bakıcaktım artık.Zaten yerinde sayarsa telekom daha fazla, müşterilerini kaybetmeye başlar çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 acil cevaplanması gereken bir iki sorum var şimdi 1 haftaya kadar ev taşıcam. taşınacağım yerde quiknet var bende abonesi olmak istiyorum haliyle ancak 1)çıkarken mevcut adsl aboneliğimi kapatıcam ne istiyorlar? çok uğraştırıyolar mı? 2) sabit hattımı da kapatmak istiyorum ancak quiknet çalışırken sabit hatta ihtiyaç duyuyor mu ? eğer öyle bir durum sözkonusu ile nakil ettiricem. sanırım bu kadar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 1. Hattın herhangibir borcu yok ise başvurduğun tarih itibari ile 1 ile 3 gün içerisinde kapanıyor tamamen. 2. Quiknet tamamen farklı bir altyapı olduğunundan adsl ile ilgili hiçbirşey işine yaramayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar