janis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Bu gece sıfırlancakmı yani hızlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 superonline da calisan tanidigi olan falan varmi? fiber router in LAN a bakan bacaginda QoS yapmak istiyorum, kullanicimin boyle bir yetkisi yok, musteri hizmetleri de yetkiyi arttirmiyor. durduk yere yeni firewall almak istemiyorum. bilen eden varmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Arkadaşlar , modemin root şifresi lazım. Bilenler PM atabilir mi lütfen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Aranıza PRGE4202G_TEL_4.3.2.0250 versiyon ve firmware numaralı modemini "tam yetkili" olarak kullanabilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 beyler bizimkiler eve superonline 8mb almis ucuz diye 29 lirayms falan nasldir iyimidir ? simdi d3 oynuyorum dc yedim 3 kere ama millet agliyor generalden blizzdenmi kaynakli acaba dedim... unideki nette hic arka arkaya 3 kere dc yedigimide hatirlamiyorum gerci. birde ben bursadayim mudanya yolu uzerinde oturuyorum oralara gelirmi fiber miber ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Fiberler en düşük hız 20mb şuan, Sizinkiler adsl almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 orasini biliyorum fiber almak istesem cekerlermi diye sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 hız alanı olmayan hakiki, essah sınırsız iki üç tarife de yok muydu? komple hız alanı mı olmuşlar? bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Superonline ve TTNet Caddebostan Hamam Sk. ile Nurettin Ali Berkol Sk. boyunca yolun sağından ve solundan fiber leri döşemişler 1 ya da 2 ay önce. Bir kaç apartmana bağlamışlar ama sanırım bizim apartmanda yok. Bizim apartmana gelmesine ve benim yeni taşındığım eve bağlatmama max ne kadar vardır tahminen? Bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Bana geçen gün internetiniz artık limitsiz fln diye bir arama geldi nedir anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Bunların limitsiz anlayışı 50-100gb falan kotalı oluyor genelde.Adamlar, limitsiz ile aylık max 100gb kotayı aynı sayıyor.Hangi hayvan ayda 100gb download yaparki modunda geziyorlar sdsfsfa. Ha bide ,ultra ,essah,vallah-billah limitsiz pakedi var superonlineda.O gerçekten limitsiz işte,hız düşme olayı falan olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Taşınıyorum. 100 TL nakil ücreti istedi kansızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 abi fibernetsizim 1 seneyi aşkındır, ne tiksinçtir adsl ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 souldarkorn said: Taşınıyorum. 100 TL nakil ücreti istedi kansızlar. aynı sitede a bloktan b bloğa geçerken bile alıyorlar o parayı... biz kurulumu bedava yaptık ama taşırken yeniden kurulum sayılıyor onu bedava veremeyiz modundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Dark_Soul said: Ha bide ,ultra ,essah,vallah-billah limitsiz pakedi var superonlineda.O gerçekten limitsiz işte,hız düşme olayı falan olmuyor. abi bu kalkmış sanırım, bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ya tek bir şey demeye geldim kotaları 50-100gb yapmak, 20 yıllık bilinçli yaşam formumda gördüğüm en geri zekalı dayatma olabilir. bağlantım: kablonet haftada 2 defa kesilen 3mbit evdeki insan sayısı: 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 superonline benimde, buda bu aylık şeyim, Download Kullanım :343,73 GB Upload Kullanım :208,53 GB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 halkalı ikitelli tarafındaki sitelerde; atakent, ne bileyim avrupa konutları halkalı, fakir residence falan bu taraflarda sol fiber kullanan varsa bi söylesin nasıl hat kalitesi falan. metronet iki sene önce ilk zamanlar hem ucuz hem imbaydı. etrafta kullanan yoktu. şimdi adamlar bildiğin altyapı üstyapı komple sıçtı. hala da abone alıyorlar kısıtlı bwlerine rağmen sanırım. son beş gündür müşteri hizmetlerini arıyorum anca düştü. baya yerlerde. sözleşme süresi de biterken SOLcu mu olsam diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Norak said: superonline benimde, buda bu aylık şeyim, Download Kullanım :343,73 GB Upload Kullanım :208,53 GB napıon lan torrent'i açıkmı bırakıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 goldbären said: halkalı ikitelli tarafındaki sitelerde; atakent, ne bileyim avrupa konutları halkalı, fakir residence falan bu taraflarda sol fiber kullanan varsa bi söylesin nasıl hat kalitesi falan. metronet iki sene önce ilk zamanlar hem ucuz hem imbaydı. etrafta kullanan yoktu. şimdi adamlar bildiğin altyapı üstyapı komple sıçtı. hala da abone alıyorlar kısıtlı bwlerine rağmen sanırım. son beş gündür müşteri hizmetlerini arıyorum anca düştü. baya yerlerde. sözleşme süresi de biterken SOLcu mu olsam diye düşünüyorum. torrentten pr0n abanırken nette nasıl kalite bekliyosun lan. Torrenti gece aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 kedi resimleri hep, internetteki kedi resimleri piyasasının %67.9'u benim kontrolümde gerçekte. bide illuminatinin dosyaları var ama onu karıştırmayalım plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Superonline a gececekseniz su yöntemi uygulayin hiz siniriniz olmasin. Ben istemeden kesfettim yontemi ve suan 3 arkadasimda ayni yolla sinirsiz kullaniyor. 1-superonline fiber musteri hizmetlerini arayin, 20mb sinirsiz(kotayi sormayin sakin, ellerine koz vermiyoruz) tarifeye gecmek icin kayit yaptirin. 2-ertesi gun erkenden bolgenizde kim superonline aboneligi yapiyorsa onun kapisina dayanin. Kac gundur bekliyorum, evime hatti cekmediniz deyin. 3-Hemen gelip kurulum yapiyorlar, sözleşmeyi superonline in musteri hizmetlerinden yaptirdiginizi düşünüp yeni sozlesme yapmiyorlar(kendi sistemlerinde kaydiniz goruldugu icin). 4- iki uc ay kullanin, hiziniz kota yuzunden düşecek hic sorun etmeyin, iki ay sonra hisimla arayip niye hizimi dusurdunuz diye bagirip cagirin, sözleşmenizde yaziyor dediklerinde''Sizle yazili sozlesme yapmadik, sözlü akit yaptik ve bana sinirsiz dediniz'' deyin. Sozlesmenizi incelemek icin iki gun bekletiyorlar, olmayan sozlesmeyi bulamayinca mecburen kotanizi kaldiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 oha adamlar dünyayı fetheder bu çakal azmiyle ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 miyaw lol trolling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 o değil de telefonunu kullanan var mı? bizimkilerin sabit hattını taşırsak güzel olur buna. tabi güzel verimli çalışıyorsa. eve gelen fiberden mi paylaşıyor? kablosu nasıl vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar