Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 tabiki hayır paraya bakar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 oha paralı mı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 o bilgiyi bulup sızdırmayan ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 100mbit internetim olsa ne yaparım diye düşündüm, bişey bulamadım.bana göre değilde tabi ihtiyacı olan vardır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 tüh editlemişsin yetişemedim. şimdi ben merakdan çatlarım:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Fistan said: 100mbit internetim olsa ne yaparım diye düşündüm, bişey bulamadım.bana göre değilde tabi ihtiyacı olan vardır kesin. valla bende 8mb netlimitsiz var indricek bişi kalmadı + hız da 1 aydır 512 e dusmedi ,gerci kimsenin dusmemiş ama sıkıntıdan eski türk filmlerini indirmeyi dusunuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 nasıl kalmaz abi 1080p filmler ellerinizden öper o kotaya da selam bir film 8-10GB zaten +dizilerin her bölümü 1gb ben kendimi parçalıyorum burada %80 hızla indirsem, dünya gaddar şey var yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ttnet'e artık dayanamıyorum şaka gibi bir bağlantım var, bugun başvurumu yaptım quiknet için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 abi zaten alma imkanın varsa,yani evinin orada quiknet varsa niye ttyle uğraşasın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Son 2 aydır internetim berbat saat başı kopuyor, şu mübarek ayda sövmemek için bir alternatif bakıyordum bu topiği gördüm ve geçmeye karar verdim , verdim vermesine de Ankara'da Çankaya demişler de Çankaya kocaman semt.Hangi taraflarına hizmet veriyorlar , Zirvekent gibi büyük sitelerde oturmak gerekiyor mu vsvs gibi sorularım var cevaplayabilecek olan var mı, yoksa onları arasam yardımcı olur lar mı? PS:Bir de kampanya sayfasında şu yazıyor : Quiknet said: Ayrıca Superonline Fiber İnternet aboneleri, en güncel yerli/yabancı vizyon filmlerini, 2008-2009 sezonu Lig TV maçlarını/maç özetlerini, belgeseller ve daha pek çok içeriği fiber internet farkıyla hem doya doya izliyorlar hem de ücretsiz olarak indiriyorlar.. Nedir ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 arayıp sor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 SadGamer said: PS:Bir de kampanya sayfasında şu yazıyor : Quiknet said: Ayrıca Superonline Fiber İnternet aboneleri, en güncel yerli/yabancı vizyon filmlerini, 2008-2009 sezonu Lig TV maçlarını/maç özetlerini, belgeseller ve daha pek çok içeriği fiber internet farkıyla hem doya doya izliyorlar hem de ücretsiz olarak indiriyorlar.. Nedir ne değildir? bu olayı bende merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 pff aradılar, oturduğum yerde yokmuş quiknet. Lanet olsun ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 size verilen müşteri no ve işlem merkezi şifresi ile digiturk sinema vs kanallarını beleş serediosunuz vs.. ayrı bi abonelik ile de bütün lig tv yi sınırsız izleyebiliosunuz derbiler fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 işte digiturk web-tv den digitürkde yayınlanmış dizi-film,belsegel bide lig maçlarını indirip izleyebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Ben bu baglantinin bu kadar iyi olablecegini dusunmemistim acikcasi. Kopma mopma arada baglanti reset ki kirk yilda bir gece 12 civari yapiyorlar bana bir sorunla karsilasmadim. Sizdede gece 12 civari nadirde olsa gidip gelme oluyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bazı aboneler için sabah 6 bazıları için gece 12 resetlemesi olabiliyo doru. anlık bişe zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bişey sorucam bu oturduğumuz muhitte quiknet olması ile bitmiyor değil mi herşey? bildiğim kadarıyla sitenin komple alması lazım ki bağlantı ücreti ucuz olabilsin yoksa tek başına çok masraflı bişey oluyormuş fiberoptik altyapı vesaire. turkcelldeki eleman bilgilendirdi beni ama ne kadar doğru bilemicem tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 valla siteye altyapı döşendikten sonra bile hemen vermiolar neti. switchler 2500$ dan mı ne başlıo apartman başı. 1 kişi için vermezler o parayı. o yüzden belli bir nüfus ve belli bir istek olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 valla piyango gibi dağıtırsa kazanamaz böyle, biraz atik davranması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 mesela ankara'da oran'da oturuyorum. quiknet hizmeti sitelerinde yazdigine gore sozde oran'da veriliyormus ama telefon acip sordugunda sadece bazi sitelerde oldugu soyleniyor. daha yayginlasabilmesi icin bayagi yol kat etmesi gerekecek gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 o salaklar banada öyle söyledi.sonra bidaha aradım başkası çıktı olduğunu söyledi 1 gün sonra geldiler bağladılar.bence sen bir daha ara sor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 valla quicknet e kurban olası geliyor insanın bir haftadır şehir dışındayım bulunduğum mekanda smile adsl var salı gününden beri her 3-5 dakikada bir bağlantım kopuyor teknik destek diye koydukları adamların tek yaptıkları -evet görüyorum sürekli düşüyorsunuz neden acaba diye bana sormak sonra süper akıllı bir tanesi, gidip bir modem alsanız onunla deneseniz gibi dumur bir fikir ileri sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Neguzel, insallah yayginlasir kisa zamanda da, halk ucuza kaliteli internete ulasir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar