fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 100 gb olayını pek takmıyorum artık. Ping durumu ve arıza vs olduğunda call centerdakilerden sıkıntı çekermiyim onu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Eheheheh hala aramadılar hala bi haber yok direk enayi modundayım şu an sinirim bozuldu lan eheheh TTNet bile böyle yapmadı olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Seagle, En azından senin orada kablo tesisatını hazırlama gibi bir mazeretleri varmış. Ben hazırda hattı ve aboneleri olan sitede arayıp abone oldum, ve kurulum için 3 haftadan fazla sürede oyalandım. En sonunda öeeehh diyerek Uydunet abonesi oldum. Ha Uydunet çok mu iyi? Hayır değil ama en azından hizmet alabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Abi herşey hazır şu anda. Bölgedeki temsilcinin bizi listeye almasını bekliyoruz. Binada yapılacak birşey kalmadı, hani desem tesisat olayı var, o da yok. Merkeze bildirecek hizmet verilebilir diye, o kadar. Bokunu çıkardılar yahu artık. Alternatif de yok, ona yanıyorum. Sizde uydunet var en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 nese artık cumartesi saat 3e kuracaklar hesapta. Yanlız dedikleri zamanda kurulursa baya bomba olur. Dün arandı bugun randevu alındı cumartesi günü hazır falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Evet arkadaşlar artık kotası dolanlar hiç acımadan ÇAT diye geçiri veriyorlar. 1mb ay sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 kotaya nerden bakıyoruz peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 https://webislem.superonline.net/LoginPage.aspx?ReturnUrl=%2fdefault.aspx online işlem merkezinden kotası dolanlara email de atıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bana denetleme olduğu zaman göstermelik düşürülüyor demişlerdi, şimdi herkesin düşüyor mu çatır çatır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 aynen demin telefonda açtım, bu ne dedim indirmiyor :) kotanız dolmuş eskiden alt yapımız çalışmıyordu kapatamıyorduk şimdi herkesinkini düşürüyoruz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 abi bin yıllık uykunuzdan mı uyandınız kendi başlığında haftalardır konuşuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bende yok öle bişi yalnız, aman nazar değmesin :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 kotan geçmiş mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ahmedinejad said: abi bin yıllık uykunuzdan mı uyandınız kendi başlığında haftalardır konuşuluyor. nirede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 61gb olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 100 gb kotalıydı benim ki :) sabah hatta oyun indirdim max speed ile akşam eve geldim baktım kitlemişler hızı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?5,3031577,5947667,page=95#msg-5947667 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 FFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Bence hız budur... http://www.speedtest.net/result/1547139133.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Bugün yine 2-3 numara aradıktan sonra birine ulaştım yine telefon numaramı aldılar eheheheheh sinirim bozuldu lan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 en sonunda arayıp "bağlamıycaz ulan anlasana artık seni aramızda istemiyoruz" diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Abi ona da razıyım. Bi cevap versinler plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 seagle nedir lan bu çakma fibercilerden çektiğimiz gel seninle yeni bi ISP açalım ilk olarak dasaaaya verelim hizmet. PATİCİKTE İP BAN YEMEYE SON! diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Kuralım lan ama şu devirde helal modası var olm hel@lnet olsun adımız parayı kırarız yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Reklam da hazır; -Senin servis sağlayıcın ne kankaaa? -Hel@l kankaaa! -HEL@L QHANKAAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar