serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 iki yıl önce mail atmıştım bizim sitenin oralarda hizmet varmı ne zaman gelecek diye. Adamlar yeni cevap vermişler , sağolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Bayramdan once eve 20 mbıt baglattım ancak eksik bişiler var.Daha önceki baglantım 8mb ti,suan torrent dısında 20 mb ten farkı yok yada ben oyle hıssedıyorum.sayfa acılıs hızı zaten hızlıydı,youtube zaten hızlıydı.sanırım iptv gelene kadar bir farkını hıssetmek zor.2,5 mb le download yapınca ındırecek bısıler bulmak zor,elimdeki film arsıvını hd ile değişiyorum sıkıntıdqan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 e ne bekliyordun ki bilgisayarın daha hızlı falan mı açılacaktı internetin hızlanınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Abi sen baltalı ilah mısın? CthuLhu said: abi anlayın artık, orda beykoz yazıyorsa beykoz hedehödö sitesinde var işte. CthuLhu said: hattına girip bakacaklar niye kopuk diye, haklı yani CthuLhu said: e ne bekliyordun ki bilgisayarın daha hızlı falan mı açılacaktı internetin hızlanınca? Ne lan bu agresiflik? fsdgdsgfsdagfsdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 87 sayfanın tamamında aynı şeyler üzerinden dönüyor çünkü muhabbet sıkıldım artık heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Bu arada süperonline için sitesinden başvuru yapsam şimdi, direk adrese mi gidiyolar yoksa önce telefonla arıyorlar mı? Okul açılana kadar evde yokum, direk giderlerse bulamazlar. Ama net de hazır olsun istiyorum gittiğimde. En azından önce arasınlar da gelecekleri gün evde bulunayım ben de bi günlük. Bide kaç günde bağlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 gününde bağlıyorlardı izmitte, her yerde öyledir herhalde. sitesinden değil de arayıp müşteri hizmetlerinden başvur, kurulum için istediğin tarihe randevu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Şimdi önümüzdeki hafta için alırsam o hafta içinde bağlarlarsa direk 1 aylık eylül ayı faturasını öderim ki 19'unda başlayacağım kullanmaya. Keşke yarım aylık fatura almasalar da pztesi başvursam ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Gerçi aynı gün bağlıyorlarsa 19'unda hazır olması için 16'sında falan aramam lazım, ki her halükarda eylül ayı faturası ödücem sanırım. Güne bakmayacaklar. O yüzden bu hafta halletmek daha iyi olur galiba he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 yarım fatura yok galiba, onu da sor bi aradığında vardır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Yoksa bile bence "ama tam kullanmadığım ay için tam fatura ödemek saçma değil mi" falan desem hallederler sdf Müşteri çekmek için çok iyiler sanırım şu anda, belki arada kaynarım eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 yarım fatura kesmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Abi aradım bugün dedim böyle böyle kutu koymuşsunuz, ben de fiber internet bağlatmak istiyorum ve onun için gün alıcam dedim site ismini sordu hatun söyledim evet hizmet gelmiş ama aktif değil henüz sitenizde dedi nasıl yani dedim aktif değil daha dedi 1-2 sn kutu falan koydukları halde neden henüz aktif olmayabileceğini düşündüm ne yapmam gerek aktif olması için dedim, bekleyeceksiniz dedi ne kadar bekleyeceğim dedim, site yönetimine sorsanız daha iyi dedi. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 apartmana bayramdan önce taktılar kutuyu. Aynı muhabbeti bende yaptım. Hemen aktif olmamıştır dediler, nitekim kontrol etti bayramdan sonra diye salladılar. Hat var kutuda takılı olduğuna göre zor bişey olmasa gerek bu aktifleştirme işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Peki siten şu sayfada çıkıyo mu https://www.superonline.net/bireysel/basvuru/basvuru.aspx ? Bizde de benzer bi durum var, şöyle ki, bi gün evden çıktım işe gidiyorum, yerde 5 tane kablo gördüm, akşam kapıcıya sordum, süper hızlı internet gelio kutuyu taktılar ama kablo yetmemiş sonra gelicekler dedi. Bi süre sürekli sordum ne zaman geliyo diye, 1.5 ay sonra falan dedi. O gün bugündür bakıyorum ama göremiyorum o sayfada. Bizimki de aktif değil falan mı acaba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Listede yok bizim site, ama kutuyu gördükten sonra daha güncellememişlerdir listeyi diye düşünmüştüm, o yüzden dert etmemiştim. Sağlı sollu ataklarla bastırmam lazım site yönetimine ve müşteri hizmetlerine. Netsiz çok dayanamam, ama gidip de ttnet tarifesine de yem olmayı hiç düşünmüyorum kapımda fiber internet varken. Bide 20 mbit limitsiz 3 ay 9.99 2 yıl 50 lira lan, bu kampanya kaçar mı olm sfdasgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Net fiyatından daha güzeli telefon fiyatı.aylık 12 tl karsılıgında heryöne 600 dakika(12 ay)+ekstra 300 dk daha(ılk 3 ay)+ siemens gigaset telsiz telefon veriyorlar.900 dakika yurtiçi,yhurtdışı,cep tel ile kullanılabılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 eğer istemezsen sabit ücret de yok ayrıca, imba işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Bugün gittim binaya, yöneticiyi de yakaladım orda dedim kanka ne iş bu fiber işi. 2 aydır ana hattan bizim kutuya bi kablo çekilmesini bekliyoruz dedi, bi kazı işi var fln dedi. 1 haftada olur dediler 2 ay oldu, sinirlendim iptal ettiricem arayıp dedi. Dedim aman kankubat sakin ol, adamın canını sıkma beni telekomun kucağına oturtma. Ben de fiber bekliyorum ofiste bile taahhütsüz adsl kullanıyorum öküz gibi para verip dedi. Ben pazartesi yine bi sıkıştırayım falan dedi. İyi dedim ben de sdf. Şimdi netten başvuru yapsam mesela, beni arasalar şöyle böyle aktivasyon yok falan diye, desem ben sizi bekliyorum beni mağdur etmeyin hem sizi bekleyen daha pek çok daire var vs vs, biraz hızlandırırlar mı işleri acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 He lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Bizim siteye mayısta kabloları dösediler,apartmanların altına kutularıda kurdular ancak temmuza kadar üyelik açmadılar.Bu süreçte anladıgım kadarıyla site yönetimiyle pazarlıga oturmuslar,site yönetimi aynı anda 150 üyeyi abon etmeyi basarsaymıs 20 mb 29 tl-2 yıl tahahhut olacakmıs.temmuza kadar yönetim bu rakamı tutturamadı dogal olarak ve bireysel basvuru basladı.suan enaz 200 abone var sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Bizim site daha bu yıl yapıldı. Herkes evin ilk oturanı, daha boş daireler var fln. Muhtemelen öyle bi işe girişmez bizimkiler. Ben abonelik kaydını yaptırayım ya, belki dürtülürler de bi iş olur. Yanlız şöyle bi durum var, normalde kampanyalı 20 mbit sınırsız 3 ay 9.99 sonra 50 işte, 2 yıl taahhüt. Ama başvuru kısmında kampanya ile ilgili bi seçenek yok. Direk 20 mbit sınırsızı mı işaretlemek gerekir? Halledilir di mi sonradan kampanya kaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 0850 li numarayı ara basvuru ıcın,orda sıte sıte kayıtlı ve en uygun kampanyayı soylerler,ön basvuruyuda ordan yap.Sitede basvurmayı dusunen varsa bırbırınıze referans olun,hani şu "arkadasını getır,hedıyeyı gotur"kampanyasındanda yararlanmıs olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 SeaGle said: Abi aradım bugün dedim böyle böyle kutu koymuşsunuz, ben de fiber internet bağlatmak istiyorum ve onun için gün alıcam dedim site ismini sordu hatun söyledim evet hizmet gelmiş ama aktif değil henüz sitenizde dedi nasıl yani dedim aktif değil daha dedi 1-2 sn kutu falan koydukları halde neden henüz aktif olmayabileceğini düşündüm ne yapmam gerek aktif olması için dedim, bekleyeceksiniz dedi ne kadar bekleyeceğim dedim, site yönetimine sorsanız daha iyi dedi. ? aramıştım abi biraz aptallık dönüyor bizim hatla ilgili, bi kazı yapamamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Bizim de geçen baharda karar çıktı site yönetiminden, ama hala tık yok. Anasını satayım karşı sitede, yan sitede falan her yerde var, bir tek bizde yok. Geçen kazı falan vardı AHA FİBER LAN OLEY! dedim, meğer MOBESE takıyorlarmış girişteki parka QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar