scorch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 iş yerinden bi arkadaş 10mb fiberini 20mb yapmış 24ay tahaddüt verdiği icin 10mb parası verip 20mb hızı alıomuş suan falan.. böle bi kampanya mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Holy said: ev telefonu ile konuşan kaldı mı ki hala? biz eve su siparişini bile internetten veriyoruz, çok zorda kalırsak cep telefonu kullanıyoruz. hakkaten ha dışarda olmadıkça telefona gerek yok zaten internet+skype varken. ben bağlatmadım bile ev telefonu, gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Merhaba, Apartmana nasıl becermişlerse fiber bağlatmışlar. Şu an kampanyalara baktım takıldığımda noktalar var. "Daha Fazla İnternet!" kampanyası için, -"limitsiz 49 tl - 3 ay 9,99 TL - Kampanya kapsamında tüm vergiler dahil 29 TL aktivasyon ücreti alınır ve fiber internet için 24 ay kampanya taahhüdü verilmesi gerekmektedir." denmiş. limitsiz 49 tl 2 yıl boyunca mı okacak? bunla alakalı bir bilgi göremedim "standart 20 mb limitsiz dalgası için" - 69 TL denmiş aylık. Başka bir ücret belirtilmemiş. Aktivasyon, kurma vs ücretleri ne kadar ? Zaten şu an 5mb limitsiz - 70 TL uydunete ödeme yapıyorum aylık. Eski abone olduğum için adil kullanım dalgasına tabi değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 fir3blad3 said: Merhaba, Apartmana nasıl becermişlerse fiber bağlatmışlar. Şu an kampanyalara baktım takıldığımda noktalar var. "Daha Fazla İnternet!" kampanyası için, -"limitsiz 49 tl - 3 ay 9,99 TL - Kampanya kapsamında tüm vergiler dahil 29 TL aktivasyon ücreti alınır ve fiber internet için 24 ay kampanya taahhüdü verilmesi gerekmektedir." denmiş. limitsiz 49 tl 2 yıl boyunca mı okacak? bunla alakalı bir bilgi göremedim "standart 20 mb limitsiz dalgası için" - 69 TL denmiş aylık. Başka bir ücret belirtilmemiş. Aktivasyon, kurma vs ücretleri ne kadar ? Zaten şu an 5mb limitsiz - 70 TL uydunete ödeme yapıyorum aylık. Eski abone olduğum için adil kullanım dalgasına tabi değilim. ilk dediğin 49 lira 2 yıl ama zam gelirse gelir ki 2 senedir yapmadılar zam. 69 liralık olanda bildiğim kadarıyla açma parası vs yok, 2 yıllık sözleşme yapıp modemi bedava alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 eski turkcell kullanıcılarına kampanya vardı biz 20mbit 49 a bağlattık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 lanet olsun ben çok memnundum quiknet ten :( taşındım burdada yok quiknet saçma sapan ttnet ile uğraşıyorum.bide 10mb leri 20mb yapmışlar şansa bak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Sonunda bende Fiber internet başvurusu yapabildim sırf bunun için ev taşırken bizzat site seçtim umarım pişman olmam. Peki bunlarda adil kullanım hedesi TTNET gibi hızını hiç kesmeden nonstop çalışıyormu yoksa Turkcell altyapısı sağlam olduğu için 100gb adil kullanım dolduğunda çat diye kesiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 10gb değil hızın x 5(gb) adil kullanım superonline'da ama indirmiyorlar hiç. en son buralardaki kuşlar hala otomatik hız düşürecek sistemleri yok rahat olun demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 altyapı olarak her konuda TT daha iyi superonline'dan, onun dışında adil kullanım geyiği TT'de de belirli bölgelerde sürekli takipte oluyor. Düzgün bir semtte falan oturuyorsan kota aşımında internetin şanssızsan düşürülüyor ancak, adil kullanımda anında hız düşürme olayı böyle daha çok 2mbit interneti 20 dairenin ortak kullandığı, ayda 200tb downloadın yapıldığı yerlerde falan ciddi ciddi dikkate alınıyor asdfsa Superonline'in da buna dikkat ettiğini sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Peki ping olayi nasil Online oyun oynayanlarin cektigi bir sikinti var mi? Yalniz adamlarin uye kazanma cabasi takdiri hak ediyor. Cumartesi gece basvurdum pazar sabah 9da aradilar ne istiyorsunuz hangisi talebiniz diye anlatti hepaini Daha Fazla internet kapsaminda kaydimi aldi 48 icinde arkadaslar randevu alip gelirler dedi telefonu kapadim cat uyelik bilgilerim msjla geldi 20dk sonra da diger elemanlar aradi pzt uygunsaniz su saatte gelicez diye. Tamam olmasi gereken zaten bu ama bizde hep birseyler gec calisir o yuzden hosuma gitti bu tutumlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ben fransız serverlarda 9-10 alman serverlarda 7-8 ping alıyordum 10mbit quiknette l4d2'de.şu an 8mbit tt var 45-90 arası değişiyor misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 abi adsl ile fiberi karşılaştırmayın yalnız, üzücü oluyor asfsad TT Fiber deneyin Super'e geçme şansınız yoksa ve bölgenize gelmişse, birebir aynısı hemen hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 e tamam da arkadaş quiknet mi ttnet mi demiş. quiknet varsa tt fiber yok doğal olarak normal adslle kıyaslıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Evet baglanti yapildi Ethernet ile 22mb kadar cekiyor wireless ile 11-13 arasinda. Bu benim wireless alicisindan kaynakli buyuk ihtimal. suan gayet iyi gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 TTNET FiberNET fiber değilde vdsl2 diye biliyorum. ayrıca tt de ads veya fiber için telefon zorunlumu. evdeki telefonu iptal ettirsekmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ttfiber hat da var. bizim yeni siteye çektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Yok böyle bir rahatlık şekli ya... Yıllarca uydunet/ttnet arasında sürünmüşüz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bi iki haftaya beykoza taşınıyorum. Listede gözüküyorda kesin yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 abi anlayın artık, orda beykoz yazıyorsa beykoz hedehödö sitesinde var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 abi o zaman öyle yazsınlar ama :) neyse telefon açıp sormam lazımda caddeyi bilmem neyi bilmiyorum. Bakalım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Zaten şuan çok nadir yerlerde normal apartman dairesinde fiber internet servisi bulunuyor. Maliyet karşılamıyor diye genellikle sitelerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Bizim evdeki superonline fiber bağlantısı 5-6 aydır sürekli gidiyordu-günde 3-4 kez-,modemin(pirelli marka) fişi çıkar-tak yapmadan net gelmiyordu.Sorun %99 modem kaynaklı çünkü net gidince modemin üzerindeki internet ışığı ya kırmızıya dönüyor yada sürekli yanıp sönüyor. Neyse dün aradım müşteri hizmetlerini anlattım durumu ayrıntısıyla,eleman diyor ki,net gidince arayın bizi,ancak öyle anlayabiliriz sorunu dedi,şaka yapıyor sandım önce,tek yolu bu mudur yani dedim,evet maalesef dedi. Yalnız son 2-3 gündür,net kopunca 10-15sn sonra tekrar geliyor,ilginç bir durum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 hattına girip bakacaklar niye kopuk diye, haklı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Bizim göksu evlerine geldilerde hala bağlıyamadılar eve geziyorlar site içinde tek tek bağlanıyor herhalde bize ne zaman sıra gelir allah bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Ankarada en yaygın Eryamanda kullanılıyor sanırım bu meret :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar