Ceday Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 benimki de kotadan düşmemişti zatne o kadar dl yapmıyorum, adamlar kafalarına göre düşürmüşler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ceday seni okadar seviyorum ki, bak postlarını kendime imza yapıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Yurtdisi patlak epeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 almadığım iyi olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 o patlak bu patlak nereye güvenip alcaz internetimizi arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Ttnet ucuz olsa iyi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 vazgecilmez dostumuz dayanagimiz ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 valla amatörler belki de bana 3 ay fatura kesmicez diyip 2. ay fatura kesmeleri dışında hiç sorunum olmadı allaaşükür. ama sen az daha gazla insanları ki çok alan olmasın bizim hatlar yavaşlamasın. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 torrentten sabit 1.2mb dl yapıpta stream video, utube felan izleyememek nasıl koyuyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 CthuLhu said: valla amatörler belki de bana 3 ay fatura kesmicez diyip 2. ay fatura kesmeleri dışında hiç sorunum olmadı allaaşükür. ama sen az daha gazla insanları ki çok alan olmasın bizim hatlar yavaşlamasın. sdf adami desifre etme bari sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ohara asdasd. o kim lan ??! asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 JonBovi said: torrentten sabit 1.2mb dl yapıpta stream video, utube felan izleyememek nasıl koyuyor arkadaşaynen ya dl hızımda bir sorun yok ama video felan izlenmiyor ya.hatta radyo dinleyeyim diyorum o bile kopuk kopuk dinleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 vdsl2 alın şehir içindeyseniz- istanbul'da şişli, beyoğlu, gayrettepe'de canavar çalışıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 pingler nasıl vdsl2de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 quiknet üyeliğini nasıl kapatabilirim bilen var mı ? bildiğim kadarıyla şubesi yok bunların. online hizmetleri arayıp mı kapatıcaz? ev taşıyacam da tanışanacağım yerde yok diye tahmin ediyorum adsl açtırıcaz gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ben zincirlikuyuda oturuyorum ve buraya bi yasli adam geldi bakmaya yok olmaz burda vdsl dedi gitti hic bi seye bakmadan. genel mudurluge cok yakinim sonucta. bi bilgin var mi bu konuda? kertenkel said: vdsl2 alın şehir içindeyseniz- istanbul'da şişli, beyoğlu, gayrettepe'de canavar çalışıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 sirketin yasli haci dayisi o, olcmeye bile gerek duymamis, hissetmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 o değilde son 2 haftadır bok gibi internet, başka bu durumda olan varmı? 56k dial up ı aratıyor yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 bende de son 1 haftadır hiç olmadığı kadar iyi. senden alıp bana veriyorlar demek ki. oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 CthuLhu said: bende de son 1 haftadır hiç olmadığı kadar iyi Aynen, 3 hafta kadar süründükten sonra şimdi internet cayır cayır çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Ben 1.5 hafta önce Superonline fiberoptik kurdurdum evime; kurdurduğumdan beri WoW'da, Black Ops'ta düzenli aralıklarla lagspike yiyorum. Müşteri Hizmetleri'ni aradım; DNS'i otomatiğe aldırdılar, port forwarding yap dediler, modemimin önceliğini oyun yaptılar. Hiçbir çözüm sorunu gidermedi. Eninde sonunda oyun serverları yoğun olduğu içindir dediler (4MB/s ADSL kullanan arkadaşımda sorun yok halbuki). Böyle sorunlar yaşayan (Sarıyer Acarlar'da kampanya dolayı denemek için fiberoptik alan ama memnun kalmayan) var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Abi adam yazdi burda okadar, ben olsam daha superoptik falan tercih etmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Hass.ktir ya, çok hızlı çok iyi diyen arkadaşa kanıp yaptırdım iyi mi. TTNET ADSL'e geri döneyim bari (hiç diyeceğimi düşünmezdim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Yahu bu fiber bir ara ilk sayfalarda bayağı övülüyordu, bu rumuz fiberi okuyunca kafam karıştı. Bu arada bu rumuz fiber düşündüğüm kişi ile aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar