Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quiknet - Superonline Fiberoptik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla amatörler belki de bana 3 ay fatura kesmicez diyip 2. ay fatura kesmeleri dışında hiç sorunum olmadı allaaşükür.

ama sen az daha gazla insanları ki çok alan olmasın bizim hatlar yavaşlamasın. sdf
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

valla amatörler belki de bana 3 ay fatura kesmicez diyip 2. ay fatura kesmeleri dışında hiç sorunum olmadı allaaşükür.

ama sen az daha gazla insanları ki çok alan olmasın bizim hatlar yavaşlamasın. sdf

adami desifre etme bari sdfs
Mesaj tarihi:
JonBovi said:

torrentten sabit 1.2mb dl yapıpta stream video, utube felan izleyememek nasıl koyuyor arkadaş
aynen ya dl hızımda bir sorun yok ama video felan izlenmiyor ya.hatta radyo dinleyeyim diyorum o bile kopuk kopuk dinleniyor.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
quiknet üyeliğini nasıl kapatabilirim bilen var mı ? bildiğim kadarıyla şubesi yok bunların. online hizmetleri arayıp mı kapatıcaz? ev taşıyacam da tanışanacağım yerde yok diye tahmin ediyorum adsl açtırıcaz gene.
Mesaj tarihi:
ben zincirlikuyuda oturuyorum ve buraya bi yasli adam geldi bakmaya yok olmaz burda vdsl dedi gitti hic bi seye bakmadan. genel mudurluge cok yakinim sonucta. bi bilgin var mi bu konuda?

kertenkel said:

vdsl2 alın şehir içindeyseniz- istanbul'da şişli, beyoğlu, gayrettepe'de canavar çalışıyor =)
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben 1.5 hafta önce Superonline fiberoptik kurdurdum evime; kurdurduğumdan beri WoW'da, Black Ops'ta düzenli aralıklarla lagspike yiyorum.

Müşteri Hizmetleri'ni aradım; DNS'i otomatiğe aldırdılar, port forwarding yap dediler, modemimin önceliğini oyun yaptılar. Hiçbir çözüm sorunu gidermedi. Eninde sonunda oyun serverları yoğun olduğu içindir dediler (4MB/s ADSL kullanan arkadaşımda sorun yok halbuki).

Böyle sorunlar yaşayan (Sarıyer Acarlar'da kampanya dolayı denemek için fiberoptik alan ama memnun kalmayan) var mı?
  • Yeni Oluştur...